има ли водолази?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
има ли водолази?
По празниците направих сефтето на нашето море на Мопанг.Водата вече е 12-15 градуса.Има ли други ентусиасти от форума.Мерак ми е за Гърция но не знам там как е организирано- задължитено ли е с местен, къде пълнят бутилки и т.н.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
рано ни е още....!
а и ти май говориш за бутилки! аз карам само на шнорхел и харпун,че не било честно спрямо рибите да се скриеш под скалата с бутилката на гърба и да дебнеш...
а и ти май говориш за бутилки! аз карам само на шнорхел и харпун,че не било честно спрямо рибите да се скриеш под скалата с бутилката на гърба и да дебнеш...

- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Re: има ли водолази?
mladen4o написа:По празниците направих сефтето на нашето море на Мопанг.Водата вече е 12-15 градуса.Има ли други ентусиасти от форума.Мерак ми е за Гърция но не знам там как е организирано- задължитено ли е с местен, къде пълнят бутилки и т.н.
Ако искаш се свържи с www.bds-bg.com/bg?about чувал съм, че те организират понякога гмуркания в Гърция и Турция. Също така може да видиш във форума на http://spearfish.org/news.php и може да получиш по-подробна информация от запознати хора.
Има, има
Аз съм запален от миналата година, дано успея да изкарам курс Open Water това лято - иначе засега съм на шнорхел и плавници. Виж и www.podvoda.com - най вече списанието е много добро и форума е полезен
Аре да идва лятото!

Аре да идва лятото!

21/02/08...speechless
- SKISA
-
-
аз се гмуркам от бая години-по миналата само си взех неопрен,щото нещо 2-3ч във водата стана зор да се седи...! на Лозенец миналата и по-миналата година имаше добри кефали,ма миналата година стана като на витошка при скалите! аз излязох щото щехме да се избиеме-сегурно имаше 20 човека с харпуни във водата на малък периметър. ства все по-пренаселено....
- SKISA
-
-
във връзка с темата -някой знае ли дали има някакви ограничения в турция за харпунджийство...!?!? искам да си зема харпуна ,ма ме е страх да не е забранено.
- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:във връзка с темата -някой знае ли дали има някакви ограничения в турция за харпунджийство...!?!? искам да си зема харпуна ,ма ме е страх да не е забранено.
Разрови се да видиш в сайта на федерацията им. Аз нещо не успях да намеря, как трябва да се казват. Другия вариант е питай във форума на харпунджиите, който съм дал в по-горен пост. Почти сигурен съм, че този вид риболов им е регламентиран и най-вероятно си имат определени зони. Недей да влизаш без да си проверил къде и какво може, че мене така миналото лято ме извадиха набързо, само че във Фр. Нито имах признат от тях сертификат, нито билет, нито бях оцелил разрешено място

10 мнения
• Страница 1 от 1