Какво ви е мнението за цените на бензина?
Модератор: Общи модератори
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Че направи нещо по въпроса бе приятелcucko написа:Ами разваля ти живота...вдигане на всичко без заплатите!

А иначе в момента да си на ГАЗ си е супер.ГАЗ-та миналата зима беше 1.12 стигнала а дизела беше2 лева някъде.Бензина 1.90
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Скоро май ще ги караме само четвъртък вечер
Ако американците нападнат още някоя петролна държава, определено ще намалеят задръстванията по улиците...

Ако американците нападнат още някоя петролна държава, определено ще намалеят задръстванията по улиците...
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
body написа:Че направи нещо по въпроса бе приятелcucko написа:Ами разваля ти живота...вдигане на всичко без заплатите!![]()
А иначе в момента да си на ГАЗ си е супер.ГАЗ-та миналата зима беше 1.12 стигнала а дизела беше2 лева някъде.Бензина 1.90
Правя бе!Какво е т'ва газ ве-направу как не те е срам да си туриш такова нещо!Ако нямам пари няма да карам бмв и толкоз.Като че ли си мисля да си взема 320 ванус...ама като гледам цените на горивата какво да правя?!
Какво е това 2,20 и нагоре..само за литър отрова...та една Кока-кола 1,5л. не струва толкова бе!1 литър за няма 10-15 км.,а една Кока-кола мога да пия цяла седмица...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е аз като разбрах,че в турция бензина е 3,40лв ,а стандарта хич не им е по-висок от нашия и се успокоих...!! карам докат можем!!
Alexi написа:в Европа са такива цените че и нагоре
Не знам под "в Европа" какво визираш, но другаде такова нещо, като в България - дизела по-скъп от бензина, мисля, че не съм виждал ...
Иначе във Финландия дизел: 1,20 еур, a95: 1.45 eур ...
А стандарта няма нищо общо ... Лично аз недоумявам к'ви са тея цени в България и дали има друга европейска държава, в която обществото би позволило на правителството и няк'ва си рафинерия да си правят к'вото искат ... Как да не милееш за родината после ...
In Ban We Trust!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Не мога да разбера всички се оплакват а улиците препълнени с коли а магазините във фантастико по полвин час на опашка! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
eraziel написа:Не знам под "в Европа" какво визираш, но другаде такова нещо, като в България - дизела по-скъп от бензина, мисля, че не съм виждал ...
Иначе във Финландия дизел: 1,20 еур, a95: 1.45 eур ...
А стандарта няма нищо общо ... Лично аз недоумявам к'ви са тея цени в България и дали има друга европейска държава, в която обществото би позволило на правителството и няк'ва си рафинерия да си правят к'вото искат ... Как да не милееш за родината после ...
И ей в тая държава цената на дизела е била за ЛИТЪР 121.4p(това е осреднената стойност за страната на 08.05.2008) за за Unleaded(А95 по нашему) 110.8p. Страната е United Kingdom.
Малко цък цък из някой браузър и няма да пишеме наизуст а?
Ето за справка визирания сайт Боц
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
напредък голям а© написа:мерси колега, внесе някакво успокоение все пак

1.спекула
2.По-голямо замърсяваме на околната среда и по високи акцизи следователно.
Но и в други Европейски страни цената на дизела е по- висока от тази на бензина

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
С'а сравнете и акциза+останалите такси, които одържа държавата на всеки литър и ги сравнете с тези в България ...
Иначе, съм съгласен, че е моя грешката за дизел/бензин... Но пък предполагам, че в съответните страни се дължи на допълнителна еко-такса, която се начислява на горивото допълнително, а в България не мисля да има такава
И пак казвам, че това последното е изстрел в тъмното...
Иначе, съм съгласен, че е моя грешката за дизел/бензин... Но пък предполагам, че в съответните страни се дължи на допълнителна еко-такса, която се начислява на горивото допълнително, а в България не мисля да има такава

In Ban We Trust!
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колеги,според изто4ници от мои познати ми казаха 4е до есента на тази година бензина 6те мине 3.00лв за литар
незнам ,немам коментар дано нее вярно