"ЗАДАВА СЕ НОВ БЕЗМИСЛЕН ТЕРОР ПО ПЪТИЩАТА"
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
За какви пътища става въпрос в тая тема??
За кръгово с предимство по средата на магистрала? Или за път с картонени патрулки??? Относно корупцията-ми то без корупция по пътищата никой няма да си задържи книжката повече от месец
Проблема е в тия хора, които карат коли за 500лв, ама музиката вътре е за 1000.... Абе прости сме си като цяло..

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
да
asasin18 написа:Anthony_J написа:Куките ще умрат от глад без рушвети, което също е чудесно. Най-после ще ги принудят да вършат наистина това, за което им се плаща.![]()
Снимките от камери се също се оправятПросто няма да си плащаш на пътя, а на други катаджий тука в КАТ София.
![]()
А относно идеята то тя е ИДИОТСКА.
Трябва да има пътища, а чак след това могът да говорят за закон за движение по ПЪТИЩАТА
оф.
В четвъртак си взех 7цата, още същия ден след като натресох 1 зверска дупка скъсах 2те десни гуми, а те са РЪНФЛАТ. Смятайте за какви пътища става въпрос.После 1200 за гуми, още некви за изправяне на джантите и т.н., а тоя ше ми слага камери
![]()
не си първия дето къса рънфлат, аз за 300 км в София спрасках две

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: да
Любо Мегов написа: аз за 300 км в София спрасках двепри това не от самите дупки, а от нещата в тях....
със сигурност не съм първия, ама на мене ми се случи 20 минути след като си взех колата от КАТ. Сега във вторник имам час да ми гледат ходовата (не че и има нещо ама тия от камор казаха че след такъв удар е хубаво да се провери)
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2