АНКЕТА за статуса на Господин Коларов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

АНКЕТА за статуса на Господин Коларов

Мнение от човек от малцинствата » 10 Май 2008, 23:21

Според вас КРАДЕЦ ли е той,при условие че цялата музика и всички филми в ДАТА.БГ която кой притежаваше бяха крадени.

Аз мисля че от него по голям ПИРАТ и КРАДЕЦ няма,а вие как мислите?
мирише ми на старче, от мен ли е?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 10 Май 2008, 23:24

бате ти май нема да се задържиш дълго във този форум ако имаш доказателства обяви го официално и го дай под съд ако с нещо ти е попречило на теб това за което говориш. Ама нямаш ли доказателства мълчи си и толкоз а не пускай такива теми защото аз ако бях сега на негово място щях да ти съдера д...то от съдилища за клевета. Не само че ще дадеш пара ами ще и лежиш така, че замисли се какво пишеш!

Потребител
Аватар

Мнение от човек от малцинствата » 10 Май 2008, 23:28

аз питам за едно време ве братле,сега нали тракери и вина има виновни нема :mhihi:
Ти да не си от тия дето му лижат дупенцето или си фен на драйвинг скилсовете му :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 10 Май 2008, 23:38

колега не така с лошо .. човечеца си е много арен и земем .. да не кажа май единствения у форума :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 10 Май 2008, 23:39

Ти кво, яд те е, че си пращал смси за по 2 лева ли, к'во ?
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 10 Май 2008, 23:40

Ми бате аз не му лижа "дупенцето" просто коментирам какво бих направил на негово място а и познавам Роската човека е много точен.
Аз просто те предупреждавам к'во може да ти се случи дали е за едно време или не се тая той предполагам има необходимите документи дали за едно време той си знае ама аз бих те привикал на официална среща в съда ако бях на неговото място.
Успех все пак ама бая храна ще изядеш ми се струва или просто ще ти дръпнат катанеца. То аз така и не видях анкетата в цялата работа поне коректно да си пускаше темите!

Потребител
Аватар

Мнение от човек от малцинствата » 10 Май 2008, 23:50

Проблема е че аз не съм коректен до който извод някакси е достигнал без да ме познава и Коларов на база изказвания на некав пубер от перформанс форум,който се обажда да се извинява ама тва е тема на друг разговор,работата е там ,че сега тази некоректност трябва да му я докажа некакси :mhihi: :mhihi: Понеже аз нема да ти докажа ,че не съм некоректен,той понеже е МНОГО ТОЧЕН,може да ти докаже че не е крадец.И ние ще му повярваме защото е точен и неговата дума си тежи на местото ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 10 Май 2008, 23:52

И на тебе не ти е лесно ;)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 10 Май 2008, 23:53

:weed: :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 10 Май 2008, 23:54

Ми за мен този човек се е доказал наистина е много семен и така нататък ама айде да не продължавам с възхвалите че си мислиш глупости. Та бая убеждаване ще ти се наложи да ми направиш поне на мен за да повчрвам в думите ти и да те подкрепя!
Ам няма значение де аз не знам дали въобще е нужна тая тема, що не си го дискутира с него това на лични съобщения ами тема ама ти си знаеш щом е пусната тема сигурно е важно за теб уважавам!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 11 Май 2008, 0:09

Адаш,
може би си прав (за пирантелията) ама да кажа, че нямам нищо общо с
този сайт вече почти две години. Иначе по темата, да наистина имаше и
все още има файлове с неуредени авторски права на Дата.БГ но бих те
посъветвал да се консултираш с адвокат (както аз го направих преди
години) за да имаш представа и за правната страна на нещата, ако
работата беше така както е в главата на повечето хора, хората от БОП-а
отдавна стяха да са прибрали всичко, ама ти откъде да знаеш тез неща
нали си дървен философ.
Като си толоз "пекан" защо не ми отговори на ЛС-то и не ми прати
телефона си за да оправим нещата ами пишеш тук на воля.
Аз няма какво да доказвам на никого още по-малко на смешник като
теб. В този форум срешнах много приятели и познати и твойто мнение
ми е през ....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 11 Май 2008, 0:12

Му Куул ако имаш нещо лично по-добре си говори с човека лично
к'во пишеш глупости и занимаваш хората. Има си закони, хора отговорни и.тн. Всичко ти е наред в тая държава та се чудиш за какво да си търсиш приказка явно.
Всеки се оправя както може в тая държава и евала на хората дето не стоят да се оплакват ами постигат нещо.

По-добре пусни утре тема за хабибитата, цената на петрола, хляба, и средната заплата в БГ... ще бъдеш по-полезен на обществото .

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 11 Май 2008, 4:25

Имало едно време един готин Росен, чиито мнения били най-готините във Форума... После на тоя Росен нещо му станало и изтракали няколко гайки, аз доколкото знам - понеже нямал пари да си поддържа БМВ-то... Оттам явно му избили комплекси и почнал да се заяжда с тия, които могат...
Ето как един човек от легенда може да се превърне в посмешище и нарицателно име за всички, които имат някакви "чувства" към въпросната марка.

"Ум царува, ум робува, ум патки пасе."

Искрено съжалявам, че твоят "ум" е от последните.
На целия модераторски екип ни писна да ти четем простотиите из форума! Рядко могат да ме изкарат така от нерви, но ти вече наистина прекрачи границата! Доста физиономии съм виждал, които гледат и питат уплашено "Ама защо?!", гледай да не си и ти от тях...
Надявам се "Роската" от едно време или по-точно "здравият разум" да надделее.

Останалата дискусия (ако някой има нещо против казаното или има нещо да допълни) моля на ЛС!

П.П. Всичко казано е абсолютно базирано на лична основа, лични разсъждения и се разграничавам от БМВ Клуб България!
MORE BEER!

Назад към Извън Темата