Фиат маниак: За БМВ ентусиастите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Фиат маниак: За БМВ ентусиастите

Мнение от Vlados » 10 Май 2008, 22:45

Вижте на какво интересно мнение попаднах във форума на Фиат. Най-великия ГРАЖДАНИН, каращ НАЙ-СТРАХОТНАТА кола се изказва за събора ни:
Доста дълго време бях гадже с една девойка от техния "клуб на ентусиазирани селяци" и освен негативи по техните сбирки, нищо хубаво не съм видял. Разбира се не всички са такива, но повечето са събрани от кол и въже, нещо като при гоуфаджии качи ли се на кола със задно. А администратора има Асен направо ми е трън в очите. Изобщо какво е търсил Благун на този събор ? Аз по смъртно не бих отишъл...

Ето линк и към цялата тема - http://fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=27158&start=0 (последното мнение)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Май 2008, 22:57

Предлагам да нападнем фиат форума дружно, с бухалки, крикове, гаечни ключове и друга покъщнина.
Втори вариант: Да напрайм сбирка и оттам да спираме фиати и да им чупим страничните им огледала. Един вид "рязане на ушите".

Трети вариант: Ае най - накрая да спрем с глупавите теми кой какво бил казал за нас, къде, как коментирал зад гърба ни. Нека след като те са простаци, ние спрем да бъдем. Не сме футболна агитка.

Сори, Владос, ама с ие пълна щуротия тая междумаркова и междуфорумна омраза. Мисля, че е време поне ние да я надживеем, други като не могат.
Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Май 2008, 23:02

тва със страничните огледала ми хареса :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Май 2008, 23:03

///peter написа:тва със страничните огледала ми хареса :mhihi: :mhihi:

Пусни анкета, е ! :mhihi: :lol: :lol:

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 10 Май 2008, 23:09

D3BEP написа:Предлагам да нападнем фиат форума дружно, с бухалки, крикове, гаечни ключове и друга покъщнина.
Втори вариант: Да напрайм сбирка и оттам да спираме фиати и да им чупим страничните им огледала. Един вид "рязане на ушите".

Трети вариант: Ае най - накрая да спрем с глупавите теми кой какво бил казал за нас, къде, как коментирал зад гърба ни. Нека след като те са простаци, ние спрем да бъдем. Не сме футболна агитка.

Сори, Владос, ама с ие пълна щуротия тая междумаркова и междуфорумна омраза. Мисля, че е време поне ние да я надживеем, други като не могат.
Поздрави!

- Стана ми интересно, защото въпроса беше за blagun и участието му в т.нар. бой на събора, но човека се намесил "компетентно", като "запознат" с БМВ ентусиастите.
- В никакъв случай не искам да ме разбира някой погрешно, че насаждам вражда и омраза. Ни най-малко съм имал това в предвид.
- Нека модераторите изтрият темата, за да не ме разбират погрешно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 10 Май 2008, 23:13

ентусиазирани селяци-баси определението!
тоя дет го е писал няма да е с много акъл,а коя ще е приятелката му?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Май 2008, 23:18

Не зная ти точно какво си имал предвид, Владос, и пак казвам, не е лично срещу тебе. Но просто знаем как свършват такива теми - винаги досега. И с опел, и с голф, сега и с Фиат. Не че ти си го насадил, но ще го предизвикаш просто.

Писали там някакви чукове, радвали се. Да са живи и здрави.
Пропуснали са факта, че в Италия в автокъщите фиатите ги подаряват като си купиш БМВ. Обаче нема значение кой какво кара в края на краищата, а как се държи. Нека си говорят тъпаните след като им е кеф, кой кого бил, кого набили, как щел да ги набие сичките. Чували сме ги, най - умното е просто да не им обръщаме внимание.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Re: Фиат маниак: За БМВ ентусиастите

Мнение от ///vlado » 10 Май 2008, 23:19

Цитат написа:........ но повечето са събрани от кол и въже, нещо като при гоуфаджии качи ли се на кола със задно. А администратора има Асен направо ми е трън в очите.........

и е тва не ми хареса много :evil:

...........................................................................................................

Има си обяснение ;)

Цитат написа:Ето и обяснението ми, защото го дължа: цитирам себе си
".......Значи аз съм един от участниците в това събитие и искам да кажа, че бой имаше!!!
Боя стана заради един младеж, който реши че може да стои зад загражденията и да пречи на събитието и на нас - тези които дойдоха рано-рано, платиха си по 5 лв.!!!
Този младеж беше многократно предупреждаван от така наречената охрана да не преминава лентата и да не пречи! Беше помолен от поне 5 човека най-учтиво, но той реши да нагрубява и естествено един от нас го преби!!!
След което дойдоха бандата с тениски с надписи "простаци - позьори.цоп." и един от тях реши да се бие с нашия приятел! И този човек изяде шамарите! След което дойдоха организаторите и ни помолиха да се преместим - НЕ да напуснем (има огромна разлика) и ние това и направихме!!!
Няма да спестя и изваждането на нож от страна на един от "позьорите", който рано или късно ще си получи заслуженото!!!
Ние хич не сме "селяни" и сме хора, които повечето от вас познават!!!
От София сме!!! Познаваме се!!!....."

За по-любопитните давам линк
от страница 46 до страница 63 се разисква този въпрос
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=675
Оттам нататък може сами да си направите изводите, доста хора ме познават и знаят, че казвам истината!

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 10 Май 2008, 23:26

D3BEP написа:Не зная ти точно какво си имал предвид, Владос, и пак казвам, не е лично срещу тебе. Но просто знаем как свършват такива теми - винаги досега. И с опел, и с голф, сега и с Фиат. Не че ти си го насадил, но ще го предизвикаш просто.
...

Явно в това е проблема - от два месеца съм във форума и не съм запознат, че е имало проблем с такива теми и не знам какво е станало. Съжалявам тогава, че пуснах тази. Не искам да става причина за каквито и да било проблеми между марките и форумите. В крайна сметка нищо в този живот не е постоянно - днес караш една марка, утре може да караш (и) тази дето до вчера си псувал.
Моля модераторите да я изтрият темата, а на мен да ми е за урок.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 10 Май 2008, 23:30

е кво сега, не може ли да си поспамим малко докато се появи лош Асен :uups:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от човек от малцинствата » 10 Май 2008, 23:40

плюс това ние от ПЛовдив сме си бесни селячета,гризем винкел и ръбаме ряпички,обаче историята на БМВ я знаем по-добре от Енджи Манияка 8) за хидравлики да не говорим
мирише ми на старче, от мен ли е?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 10 Май 2008, 23:44

може ве ама само без да се обиждаме :)
че ще дойдат лошите батки .. и некои може да осъмне в Пирогов :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 10 Май 2008, 23:45

А тоя дето е писал мнението е еб#@%&*ти шушляка...Беше ми писал във флиртче че ше ме бие и че е собственик на син сити :mhihi: :mhihi: :mhihi: (аз съм на 15 и той се прави на бияч)
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 10 Май 2008, 23:49

Хора всякакви мнение рззлично айде дайте да не го превръщаме в кой знае какъв проблем! :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Май 2008, 0:04

Пак ще се потретя може би по въпроса, тъй като бях близо до събитието и видях всичко. Въпросния Благун може да си смени ника на Лъжун щото лъже. Той и приятелите му бяха изключително груби и арогантни към човека който ЗАЕДНО пребиха (той не беше също прав, но тва отделен въпрос). Биха го много хора и се държаха грубо не само с него, а и с всички наоколо. Тва е истината за боя ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата