Стоп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 3.0

Мнение от hangman » 10 Май 2008, 11:09

И аз взимах стопаджии винаги когато можех...
До миналата година на Бъдни вечер :twisted: ...

Историята е следната:

Пътувам аз от Враца за Пловдив и на качването на магистралата след Ботевград има бензиностанция на Шел. Спирам да си взема кафе и на излизане гледам два елемента момче и момиче на около 20-ина години - махат... Викам си - о.к., навън е студено, Коледа е, трябва да бъдем добри ;) ... ще ги взимам!
Оказаха се... нормални, доколкото този термин може да се използва за днешната младеж де :mhihi: .
Момчето седна до мен на предната седалка, а приятелката му отзад. Говорехме си по пътя обичайните безсмислици, и така стигнахме Долни Богров, до където пътуваха.
Тук искам да вмъкна, че още в началото ми мина през акъла факта, че якето ми беше закачено на прозореца зад гърба ми - т.е. не го виждах в огледалото, така че в момента в който ги стоварих първата ми работа беше да протегна ръка, за да проверя дали портфейла ми е във вътрешният джоб. Оказа се, че е... там :!:
Викам си - параноята ме е подгонила повече от необходимото явно. Всичко е о.к.
И така накратко... пристигам в Пловдив, отивам на автомивка да си мия колата и когато трябва да плащам установявам, че... в портфейла няма никой :help: !
Тоест девойката най-културно ме е преджобила (200-300 лева) след което си е върнала портфейла на мястото му. Явно не и е било за първи път.

Това е.

От тогава избягвам стопаджии :mhihi: !

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 10 Май 2008, 21:56

Оня ден спирам аз до една спирка на тролей да си взема дъвки от павилиончето. Некви хора културно си чакаха, само една засукана мома се разхождаше нервно. Позагледах я на слизане и на качване в колата. Докато си закопчавах колана я погледнах пак и тя "стопира", ама не с палец, ами с показалец - в смисъл "Натам ли си". Качих я, беше само за 3 кръстовища, ама много бързала... :roll:

Иначе междуградско съм возил само веднъж един чичо. Вървеше си с една торбичка по един междуселски път някаде около Средец (Грудово). Беше лято, защото помня че отивах към морето и беше доста горещо. Та го качих да дръпне малко хладен въздух :)

Иначе ми е трудно да преценя човека на момента и не качвам стопаджии. То по едно време имаше дори бандити преоблечени като полицаи и бяха гърбили чужденци по магистралата. Вълчи времена настанаха уважаеми стопаджии... :confused:

Предишна

Назад към Извън Темата