няма такава наредба ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
те нарушения не измислят ама измислят едни цифри да не ти казвам при нас глоба без застраховка 1500€, спрял на парк. забранено 180€,без колан 300€ за скорост 80км над разрешената 6 месеца на топло ,говорене по мобила 300€,така трябва да стане и в Бг. да видиме тогава дели ще има камикдзета по пьтищатаPepinho написа:е истината е че в чужбина отново щяха да те подкарат куките за тва, но пък нямаше да си измислят допълнителни нарушения.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: няма такава наредба ...
gecko написа:историйката е пресна пресна от преди 1 час ... значи какво се случи ... аз и един приятел решихме да позапалим малко гуми в Тракия(Пловдив)......
Ех, ех... Кога почна да ги правиш тези изпълнения

П.С То принципно, ако е акт имаш право в 3 дневен срок да обжалваш

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
според мен има и друг начин да се разминеш с полицята освен да спориш и да плащаш.Аз поне незнам дали късмет или просто слу4аиности но никога не съм имал проблем с полицята просто винаги се държа добре и съм о4тив с тях.В София бях със служебния автомобил първо ме спряха на сливница тъкмо излизах от бриколажа без колан,просто обясних на полицая 4е отивам на метро и затова не съм го сложил и тои ми каза "аиде мом4е върви и внимаваи по птъя" това беше.Същия ден малко по късно на цариградско обърках посоката и трябваше да направя обратен на непозволено място,оба4е на 200 метра патрулна кола и естествено ме спряха и аз отново добърден пак им обясних 4е софия не ми е ясна 4е ме 4ака много път към Габрово и 4овека си затвори о4ите и ме пусна без санкция.Вярно когато си напът постоянно отърване няма но ако си по у4тив и приветлив към полицаите няма да си много навутре с актове то4ки пари нерви и т.н.
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Ами да беше пил една кола на ЕВРИДЕЙ по добре.Много превъзбудени се навъдиха нещо напоследък.Да внимаваш поне по баловете след някой ден.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Напиши цялата истина,и гледаи на какво се подписваш друг път.УСПЕХ за напред
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
хах, големи са лайнари.. 20лв викат после 100..
Чувал съм, че ако ще пишеш възражения само 2 вършат работа.
1. Изказвам съмнение, че старшина ...... е под влиянието на алкохол. можете да си доокрасите, че е завалял думите, заплашвал ви е..
2. Сержант ..... , ми поиска подкуп в размер на 20лв, с оговорката да не ми пише акт.... бля бля..
Само дето, аз не посмях да пиша, защото си бях виновен и можеше и да си ме набият както съм зад патрулката
1. Изказвам съмнение, че старшина ...... е под влиянието на алкохол. можете да си доокрасите, че е завалял думите, заплашвал ви е..
2. Сержант ..... , ми поиска подкуп в размер на 20лв, с оговорката да не ми пише акт.... бля бля..
Само дето, аз не посмях да пиша, защото си бях виновен и можеше и да си ме набият както съм зад патрулката

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
sk. написа:хах, големи са лайнари.. 20лв викат после 100..
И от там - ако съм на тяхно място ще поискам веднага проба за алкохол, която да се документира, че е отрицателна и едно искче в съда за набедяване, а ти ще си продадеш и количката и квото друго имаш, за да ми платиш нанесените морални щети... ТИ НАКРАЯ НЯМА ЛИ ДА СЕ КРОТНЕШ. Не разбираш ли, че не си най-големия тарикат. Що не го направи това, като са ти писали акт на тебе, ами сега учиш хората да го правят. Мечтата ми е един ден пътищата ни да се пресекат по подходящ начин и гарантирам, че ще си единствения човек, който съм игнорирал, че кара БМВ.
хах.. ловката която не се хваща лесно е следната.
"Изказвам съмнение, че...", тоест ти не набедяваш никой. Защо? Защото си свободен, по право дадено ти от конституцията.
След като напишеш това. Полицаят е длъжен до 1 час да даде кръвна пробва в Пирогов примерно с която да те упровергае. Само че интересна подробност е, че ако те спрат в 17:00 в Младост, онзи докато стигне до Пирогов да даде кръвна проба... ще стане утре.
Благодаря все пак че ми отделяш внимание, ама чети поне до край преди да си ме игнорирал.
Не съм писал такива възражения, защото.. 2 часа вечерта, първо съм виновен засечен съм с радарно устройство, второ ще излязат от патрулката и ще ме счупят от бой после и няма да мине и 1 кола да ти е свидетел.
"Изказвам съмнение, че...", тоест ти не набедяваш никой. Защо? Защото си свободен, по право дадено ти от конституцията.
След като напишеш това. Полицаят е длъжен до 1 час да даде кръвна пробва в Пирогов примерно с която да те упровергае. Само че интересна подробност е, че ако те спрат в 17:00 в Младост, онзи докато стигне до Пирогов да даде кръвна проба... ще стане утре.
Благодаря все пак че ми отделяш внимание, ама чети поне до край преди да си ме игнорирал.
Не съм писал такива възражения, защото.. 2 часа вечерта, първо съм виновен засечен съм с радарно устройство, второ ще излязат от патрулката и ще ме счупят от бой после и няма да мине и 1 кола да ти е свидетел.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
sk. написа:хах.. ловката която не се хваща лесно е следната.
Това съмнение на какво се дължи - на хапчетата, които си пил; на цигарите, които си пушил или на прахта, която си вдишвал... щом си принудил някой да извърши нещо (да даде кръвна проба, заради малоумни писания), значи ще носиш отговорност.
П.С. Ами ако те "изкажат съмнение", че ти си карал със 70 км/ч над позволената скорост, бил си без колан, говорил си по телефона, карал си на дълги и с включени халогени, возил си две-годишно дете на предната седалка, престроил си се неправилно, създал си предпоставка за ПТП, минал си на червен сигнал на светофара и още няколко други дребни нарушения и всичко това става в 2 часа през нощта, когато няма да мине и 1 кола да ти е свидетел, а те са двама, барабар с техния началник = трима... какво става тогава?
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Vlados написа:sk. написа:хах.. ловката която не се хваща лесно е следната.
Това съмнение на какво се дължи - на хапчетата, които си пил; на цигарите, които си пушил или на прахта, която си вдишвал... щом си принудил някой да извърши нещо (да даде кръвна проба, заради малоумни писания), значи ще носиш отговорност.
П.С. Ами ако те "изкажат съмнение", че ти си карал със 70 км/ч над позволената скорост, бил си без колан, говорил си по телефона, карал си на дълги и с включени халогени, возил си две-годишно дете на предната седалка, престроил си се неправилно, създал си предпоставка за ПТП, минал си на червен сигнал на светофара и още няколко други дребни нарушения и всичко това става в 2 часа през нощта, когато няма да мине и 1 кола да ти е свидетел, а те са двама, барабар с техния началник = трима... какво става тогава?
Недеи колега не си струва да спориш с sk. тои е no connection with this number , please call again later по 24 часа в денонощието

It`s party time !
В Тракия винаги изскачат полицаи. На 3-то 4-то кръгче и са довтасали.
Мен така ме гепиха посред нощ на паркинга на Форума наскоро, ма не писаха нищо.
Част от обвиненията дето ми каза че ще ми пише бяха :
1. Рязка смяна посоката на движение
2. Каране с несъобразена скорост в затворено пространство( нещо от сорта )
3. Нарушаване на обществения ред заради късния час
Мен така ме гепиха посред нощ на паркинга на Форума наскоро, ма не писаха нищо.
Част от обвиненията дето ми каза че ще ми пише бяха :
1. Рязка смяна посоката на движение
2. Каране с несъобразена скорост в затворено пространство( нещо от сорта )
3. Нарушаване на обществения ред заради късния час
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3