няма такава наредба ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
няма такава наредба ...
историйката е пресна пресна от преди 1 час ... значи какво се случи ... аз и един приятел решихме да позапалим малко гуми в Тракия(Пловдив) на широка вътрешна улица , където няма движение ... когато идват коли си спирам най вдясно и пускам аварийните ... прави си аз упражненията и след 10 минути познайте кой идва ... чичковци полицаи ... 2 патрулки ... въртят гуми , обграждат ме взе едно съм някъф престъпник ... и както следва по правилника сички там простотии и отиваме към 5-то РПУ ... и се оказа , че се е оплакал човек , койжо УЖ съм щял да блъсна ( което е напълно невъзможно , защото седа на едно място) и че съм карал с превишена скорост , мисля че е невъзможно да вдигна над 50 в кръг лол ...ии така ... дълга и широка .. писаха ми актче за 20 лева .. тънка поста , за което съм благодарен малко или много , но нашите хора когато ми четат акта пропускат последния ред който е : НЕ ПОЛЗВА ОБЕЗОПАСИТЕЛЕН КОЛАН ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ТАКЪВ ! това нещо е абсурдно защото винаги си слагам колана защото имам системи и ако не го сложа почва да пиука нз си кво ... ииии наредена работа естесвтено аз съм си карък , утре трябваше да пътувам за Ловеч , но баща ми разбра и сега ще го барам гол ! не ми е за тъпия акт а просто че не искам баща ми да ме мисли за безрасъден ... супер тъпо ! та това е моята "смешна" история базирана на "смешни" факти от СМЕШНИ хора ... това е БЪЛГАРИЯ !
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ми що не написа възражения ?
те е могло да те напишат и че си пиян .. пак ли щеше само да ни се похвалиш
те е могло да те напишат и че си пиян .. пак ли щеше само да ни се похвалиш

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Кво се очудваш бро, завист, колкото искаш.
Недей слуша, какво ти говорят другите като си преценил, че можеш да си позволиш, ако ще да си блъскаш колата, то това си е твоя работа, а не на всякви миризливци дето само си пъхат дългите носове в чуждата манджа.Друг път си търси повече правата.
Преди време майка ми остави ръчната на пежото през зимата и отначало тръгна без проблем, но като заредих на бензиностанцията.
Блок на спирачките и няма мърдане, някак тръгнах и влезнах в една широка междублокова улица, пуснах аварийните и 15 мин само газ и спирачки, яко пергели по леда, няма ти казвам, колко се насъбраха да гледат. През цялото време минаха точно 2 коли и отбивах в снега отсрани да минат и ествествено някой е звъннал и шапкарите дойдоха. Идва полицая и вика, че са му съобщили, че за малко да блъсна човек, да съм духал. Само дето не му теглих 1 майна, казах му спирачките са блокирали и през цялото време са минали 2 коли на които съм им направил място, оня взе, че ми повярва и си тръгна като каза да внимавам.
Недей слуша, какво ти говорят другите като си преценил, че можеш да си позволиш, ако ще да си блъскаш колата, то това си е твоя работа, а не на всякви миризливци дето само си пъхат дългите носове в чуждата манджа.Друг път си търси повече правата.
Преди време майка ми остави ръчната на пежото през зимата и отначало тръгна без проблем, но като заредих на бензиностанцията.

Блок на спирачките и няма мърдане, някак тръгнах и влезнах в една широка междублокова улица, пуснах аварийните и 15 мин само газ и спирачки, яко пергели по леда, няма ти казвам, колко се насъбраха да гледат. През цялото време минаха точно 2 коли и отбивах в снега отсрани да минат и ествествено някой е звъннал и шапкарите дойдоха. Идва полицая и вика, че са му съобщили, че за малко да блъсна човек, да съм духал. Само дето не му теглих 1 майна, казах му спирачките са блокирали и през цялото време са минали 2 коли на които съм им направил място, оня взе, че ми повярва и си тръгна като каза да внимавам.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
новобранец си още за това те работят така ,и чети внимателно какво разписваш че както си се разписал като селски кмет леко си се разминал 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Re: няма такава наредба ...
gecko написа: ... супер тъпо ! та това е моята "смешна" история базирана на "смешни" факти от СМЕШНИ хора ... това е БЪЛГАРИЯ !
Пич, серизно ли мислиш, че в някоя бяла държава, щеше да можеш да правиш подобни изпълнения?
Re: няма такава наредба ...
Benedetto написа:gecko написа: ... супер тъпо ! та това е моята "смешна" история базирана на "смешни" факти от СМЕШНИ хора ... това е БЪЛГАРИЯ !
Пич, серизно ли мислиш, че в някоя бяла държава, щеше да можеш да правиш подобни изпълнения?
ми разбирам , че не е правилно да ... но не съм застрашил никого .. нито съм превишил максималната скорост , нито колана ! аз каквото и да кажа как да ми повярват ? 20 лв ок ... ама тъпо да си пишат каквото им падне ! И аз съм си виновен , трябваше да възразя , просто ми се случи за 1 път и бях уплашен доста и хич не мислих !
Няма страшно.
Но за напред да знаеш че такива работи не се правят на открито (така да се каже)
Може и някой от завист да се обадил или някой изкофял пенсионер !
Но се пак се въздържай от такива изпълнения !
Като искаш да си правиш густото спри на светофара навиййййй пълен ляв за обратен и мръсна газ и гледай как се сучи
Успех !
Но за напред да знаеш че такива работи не се правят на открито (така да се каже)
Може и някой от завист да се обадил или някой изкофял пенсионер !
Но се пак се въздържай от такива изпълнения !
Като искаш да си правиш густото спри на светофара навиййййй пълен ляв за обратен и мръсна газ и гледай как се сучи

Успех !
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
е истината е че в чужбина отново щяха да те подкарат куките за тва, но пък нямаше да си измислят допълнителни нарушения. За тва винаги тряя да четеш какво подписваш дали ша е договор или акт или квото и да е.... българите сме боклуци и обичаме да се прецакваме особено ако имаме властта да го правим!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

оня ден ме спряха на уж за неправилно изпреварване...което не беше вярно...имах и свидетел...от 200 м тоя уж бил виждал маркировката и съм се бил прибрал сед знака....усети че ще пиша възражение...и реши да спести хартията срещу 10лв.Да си кажа честно от както имам книжка няма актове гледам да карам разумно...имам един за птп удар от зад без то4ки само пари ма тои беше баж в началото и от тогава гледам да нямам нарушения...и в тоя ред на мисли не исках да им давам 10лв защото бях невинен но при мисълта колко разправия трябва да преживея докато го успоря и им дадох.Супер тъпо....
Така че искат ли да ти пишат акт за нещо винаги може да ти пишат просто сме без силни да се борим.
Така че искат ли да ти пишат акт за нещо винаги може да ти пишат просто сме без силни да се борим.
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3