Имам птоблем с климатика
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Имам птоблем с климатика
Значи фрион има релето и компресора работи
но някъде по ел системата ми прави проблем
някой знае ли каде може да прави проблем смисъл да има някъде по големи слабости
бвм ми е 318дтс 95 година
казаха ми че сигурно някои кабел ма траява да се разглоби цялото и да се установе точно каде и струва бая пари ...
и един фр замери там
и установи че от копчето до там не каде си няма никакъв "сигнал" и от това място като се подаде до компресора пак ....
нз дали ме разбрахте
но някъде по ел системата ми прави проблем
някой знае ли каде може да прави проблем смисъл да има някъде по големи слабости
бвм ми е 318дтс 95 година
казаха ми че сигурно някои кабел ма траява да се разглоби цялото и да се установе точно каде и струва бая пари ...
и един фр замери там
и установи че от копчето до там не каде си няма никакъв "сигнал" и от това място като се подаде до компресора пак ....
нз дали ме разбрахте
Последна промяна dj-coco на 09 Май 2008, 20:31, променена общо 1 път
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
сори за правописа ма много бързах а искаш да поуча отговор като се прибера
значи колата преди това е била в Италия,и нз дали са го "дънили" на макс
проблема както ми го обясняват е в кабелите и ако трава да се прегледа от-до ще ми вземат много пари но ако някои каже къде има слабо място и там е проблема наистина ще ми излези много по евтино
значи нямам сигнал от бутона до бушоните(там май беше) и от бушоните до компресора
значи 2 проблема...
значи колата преди това е била в Италия,и нз дали са го "дънили" на макс
проблема както ми го обясняват е в кабелите и ако трава да се прегледа от-до ще ми вземат много пари но ако някои каже къде има слабо място и там е проблема наистина ще ми излези много по евтино
значи нямам сигнал от бутона до бушоните(там май беше) и от бушоните до компресора
значи 2 проблема...
- hugh
- Потребител
-
- Кара: Е36 Компакт
Здравейте колеги!!! За да не отварям нова тема, ще пиша тук.
И аз имам същия този проблем на компакта. Колата е 96". Като включа климатика се увеличават оборотите, има си и фреон, но не ще да работи. Някъде в ел.захранването ли ще да е проблема???
И аз имам същия този проблем на компакта. Колата е 96". Като включа климатика се увеличават оборотите, има си и фреон, но не ще да работи. Някъде в ел.захранването ли ще да е проблема???
5 мнения
• Страница 1 от 1