Малко информация за Bmw 320

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Малко информация за Bmw 320

Мнение от Jackal » 09 Май 2008, 13:09

Здравейте, смятам скоро да си взимам бвм и съм се спрял на тези 2 обяви:

1)
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11197547927408652&f1=details
2)
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11208713584993752&f1=details

Нямам големи познания, но на пръв поглед интериора е различен. Четох в форума за малък борд голям борд даже не съм наясно каква е разликата м/у тях. Едния модел е с сервижкна книжка което за мен е голям плюс.
Смятам преди да ходя и до София да разгледам там как са цените и какво се предлага, ако някой има поглед над бвм-та там бих се радвам на пм да ми каже как варвят цените там.
Моля дайте си мнение за колите, мерси предварително.

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 09 Май 2008, 13:19

Ами на снимката изглеждат добре и двете,но ти ще си прецениш като се качиш и ги запалиш.Иначе тази втората е с големия бордови комп.,който ти показва разходи на гориво средни скорости и т.нт.,а другия има само температура,часовник и дата.Първата е с този климатроник с шукарииките,който с комбинация от дадениу копчета ти показва в дигитален вариянт обороти,скорост и др.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 09 Май 2008, 13:35

тая с присадения ксенон е удряна отпред в дясно ,не е 96 ами 95 година края( търгашите винаги си прибавят 1 годинка ако мине) ,километража е върнат с поне 150к и изобщо да показва 54к е простотия никога не бих я купил .. че и сменен съединител .. на 54к .. смехория нямам думи ..

другата е началото на 95г( а не 96 :D ) ,изглежда по запазена ,има сервизна история( много съществено и говори за отношението на собствениците и до сега ) и въпреки че е с климатроника с кранчетата има хубави джанти ,кожа и големия борд ,има шанс да е на реални километри - струва си да се огледа на живо ,цената е висока според мене ,може да има защо .

тия глупости за напълно обслужена сервизирана и т.н. винаги ги пропускай ако ги пише - 99% не са истина ... пълно обслужване на тая кола е близо 1000к - невъзтановими при продажба и това всеки го знае ... ако са нов внос по скоро са за пълно обслужване .

и задължително преглед в сервиз на окачването и диагностика на двг ако се спреш на някоя ( аз лично огледа си го правя сам де ,то си личи когато е пазена колата)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 09 Май 2008, 14:05

Искай VIN и на 2-те и ше стане ясно :mhihi: Само пробега с някой с набито око може да Те ориентира приблизително.... Всиюко останало е тарговски простотии, напално (НЕ)обслжена, бабичка е ходила на царква с нея само в неделя и т. на т. ги остави да ги приказват на други... Ако можеш вземи номерата и ще Ти изпеем всичко за тях... другото на място с доверен човек

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Май 2008, 14:43

:shock:

като тая първата по- крив капак и по- кривогледи бъбреци не бях виждал скоро :mhihi:
без пробване няма да стане, но като знам кви колиби се продават за "перфектни" искрено ти съчувствам :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

...

Мнение от Изрода » 09 Май 2008, 15:05

Колега ,тази първата седи 5 месеца в нета,това трябва да ти говори нещо,второ тези пари са и много за без нищо(джанти,М пакет или кожа),и трето деиствително има удър,щото и бягат луфтовете.
За мен втората кола има излъчване,и въпреки че климатроника е с врътките ми изглежда по добре,а и има кожа и подлакътник+ книжка(ако е истинска де).Но това е на първо четене,аз моята я търсих 4 месеца,накарах се на какви ли не дръгели ,дето на снимките бяха супер,ана живо удряни пребоядисвани,криви и тн..Да не говорим че като двигатели половината са издухали.Аз си харесах преди време една черна,със кожи и тн. това беше наи читавата кола която бях гледал до онзи момент,но като се качих да я покарам-еми тя беше умряла тотално.
Така че колега ,гледай карай и не бързай,читава кола се намира трудно,а и струва пари.При тези коли не е толкоз важна годината +–1,важно е да е гледана,и да има излъчване да те грабне.

Успех :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 09 Май 2008, 15:09

Първо номер 1 е с удър бъбреците са криви!
Второ номер 2 Е СЪС СТАРОТО ТАБЛО ЗНАЧИ Е 94-95ГОДИНА или по зле сега коя е датата на първа регистрация е друго макара да не вярвам че е стояла 2 години непродадена!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Май 2008, 15:19

Ае първата не мисля, че е чак толкова зле, ама луд ли си - от Тойота Бургас БМВ да си купиш.... Тея се ебават нещо... Сервизно обслужване. Той верно че има и масларница представителят на Тойота, ама... Тва ще да е първото БМВ, получило адекватно сервизно обслужване в Тойота, които по принцип имат проблем с адекватното сервино обслужване на Тойотите.
Инак не вярвам да мамят чак толкова, фирмата е доста сериозна, да не кажа най - голямата - най - много продажби прави, няма да си излага имиджа заради бараки на по 5 бона. Вероятно колата е на някой служител там.

Потребител
Аватар

Мнение от Jackal » 09 Май 2008, 15:56

Колата наистина е на биш служител на фирмата. Наистина е доста трудно да се намери читава кола, а и аз не претендирам че разбирам от коли
:(
Мерси на всички ... аз да си призная от 2 седмици я гледам първата обява и небях видял че е ударена в дясно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 09 Май 2008, 16:45

Jackal написа:Колата наистина е на биш служител на фирмата. Наистина е доста трудно да се намери читава кола, а и аз не претендирам че разбирам от коли
:(
Мерси на всички ... аз да си призная от 2 седмици я гледам първата обява и небях видял че е ударена в дясно.

Абе ако ти е близо отиди и я виж кво кат е удряна... ама глей с теб да има и някой койт разбира от ламарини... може да и смъкнеш още доста кинти зарад калпавото изпълнение...

П.с. Така кат ги гледам по-ме кефи втората (въпреки че "няма" бъбреци :mhihi: )

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 3.0SD
Мечтае да кара: Koenigsegg
Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)

Мнение от EDS » 09 Май 2008, 18:12

Да бе наистина какво ако е удряна :confused: под удар разбирам сериозен удар - челен с разните му там изкривени рогове геометрий и тем подобни глупости а то в повечето случаи говорим за 10 че и повече годишни автомобили ..ее замислете се ама няма как в 90% от случаите за такъв голям период колата да не е била натискана някъде ! Лично за мен не е никакъв критерий - няма значение че е била натискана , въпроса е да е оправена както трябва , а там че бронята или калника били чукнати и след това сменени - какво ви пука , стига да няма нещо сериозно не виждам проблем никакъв :roll: Разбира се идеалния вариант би бил колата да не е имала абсолютно никакви натискания и удари ама .....такъв е много рядък :have one:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 09 Май 2008, 18:36

EDS написа:Да бе наистина какво ако е удряна :confused: под удар разбирам сериозен удар - челен с разните му там изкривени рогове геометрий и тем подобни глупости а то в повечето случаи говорим за 10 че и повече годишни автомобили ..ее замислете се ама няма как в 90% от случаите за такъв голям период колата да не е била натискана някъде ! Лично за мен не е никакъв критерий - няма значение че е била натискана , въпроса е да е оправена както трябва , а там че бронята или калника били чукнати и след това сменени - какво ви пука , стига да няма нещо сериозно не виждам проблем никакъв :roll: Разбира се идеалния вариант би бил колата да не е имала абсолютно никакви натискания и удари ама .....такъв е много рядък :have one:

Само да кажа че съм удрял чисто нов автомобил (едната врата беше за смяна другата я оправиха)... Под чисто нов имам предвид докаран в бг от производителя и свален от автовоза... тогава идва моя ред във филма :mhihi: а мястото на сцената е паркинга на официалния дилър на въпросната марка :mhihi:
Само ще кажа че не иде реч за БМВ :)
П.с. Така че и автомобил на 50м да си купите не е гаранция че е нямало интервенции :winky: въпросе е че токгава най-вероятно ще си признаят и ше смъкнат от цената... може би :winky:

Назад към E36