Ценете и уважавайте човека до себе си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 09 Май 2008, 0:25

Абе нещата не отиват на добре, ама.. Подивявам като и идват гениалните идеи да се разделяме все вечер, преди лягане, по телефона... Не знаела дали иска да е с мен, била си ме представяла по друг начин (за характера става дума).. А до вчера говорехме за съвместно бъдеще и такива неща. То сега проблема е. че гледам да не дигам пушилка и да не повишавам тон, че все съм отстъпвал, такива едни. ми дай пък да се бием и да крещим - тогава сигурно ще е по-добре :(
Хора, колеги, приемам съвети (в мн редки случаи се вслуявам в тях, но това е друга тема).. Много я обичам и държа на нея, за да я загубя :help:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Powerchip » 09 Май 2008, 0:34

Ами най-простото и гениално нещо брат....
Изненадай я като и съобщиш че ти я напускаш 8) 90% действа за останалите 10% не гарантирам щото ако е от тях значи не сте един за друг :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 09 Май 2008, 0:45

Проблема ти е че я обичаш а веднъж като го покажеш и си зян дълго време.Давай и диазепам вечер преди лягане и и чети "Спящата красавица" и се моли да я пусне пролетната умора.......
Твоята госпожица май има нещо странично щом толко се чуди или въобще не и пука -така че нали знаеш атаката е най-добрата отбрана...Атакувай смело или всичко или нищо-жени бол :idea: ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 09 Май 2008, 0:48

Да бе, стига само тя ми е правила изненади, да взема да се включа и аз :confused:
Всичко започна, като не и казах, че отивам на сбирка на БМВ клуба, а че излизам с 1 колега, с който ходихме на сбирката (просто и спестих информацията къде ще ходим с него.. И от там - излъгал съм я и се почна моя филм с кофти последствия за мен.
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Май 2008, 8:18

///M3-E36 написа:Да бе, стига само тя ми е правила изненади, да взема да се включа и аз :confused:
Всичко започна, като не и казах, че отивам на сбирка на БМВ клуба, а че излизам с 1 колега, с който ходихме на сбирката (просто и спестих информацията къде ще ходим с него.. И от там - излъгал съм я и се почна моя филм с кофти последствия за мен.

Обади се на Наталия Симеонова ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 09 Май 2008, 9:08

ja написа:Обади се на Наталия Симеонова ;)

Какво толкова ти е направил,че го мразиш? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Май 2008, 10:05

Колега, като е тръгнал коня в барата зор ще го спреш :confused:
А за тия, дето разправят, че си обичат повече колите от гаджетата .. :shock: .. неам думи.. ама добре, че има такива де, че аз кат бях ерген много се радвах да срещна момиче, чието гадже е отдадено на работата си, колата, някво хоби и т.н. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 13 Май 2008, 0:42

Пак гадни работи се случват при мен..
Този път, щото съм решил да си затъмнявам и задния джам, а трабва да сменям и свещи, та съм щял да си дам парите за фолио, вместо да помисля за по-важните проблеми. Писнало и да се заминава с мойте идиотщини и си реяавала проблема, като къса с мен... Е написах и някои неща относно това, за което си говорихме за влизането в личната територия.. И пак се случва ВЕЧЕР на бодра глава....
Първо вика. че иска 1 седмица за да реши какво да прави. После ми се обади и вика, че не иска седмица, а тя била до тук.
Дайте ми съвет какво да правя, че ако ми беяе безразлично случващото се отдавна да съм се отказал...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Май 2008, 0:46

колега ... не го ли реши тоя проблем
не знам дали някои от нас може да ти помогне ;)
освен да ти олекне като ни го споделяш друго не виждам което може да се промени
освен да земеш да се стегнеш и да спреш всичките тея мъки ;)
или докато ти издържат нервите на тая игра котка мишка .. тфа малко като децата на 12 .. пика ми се ебе ми се и тя не знае ко иска
и споко .. повечето сме преживели такива неща още сме живи някои се радват на новите си връзки и си казват що 1 време бех такава тиква и се мъчих за тая къде не заслужава .. та може и твоя случай да е такъв .. след готини ще се сещаш и ще си викаш що и се молих и се унижавах :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 13 Май 2008, 7:00

леле колега, 4 старници! не мога да повярвам направо! от опит да ти кажа едно- не се дръж за нея като удавник за сламка! ти си мислиш, че я обичаш! доколкото виждам нито живеете заедно, нито брак имате, нито деца или каквото и да било друго! Твойта девайка се държи като неква инфантилка, дето си мисли, че светът се върти около нея, а тя просто е с теб докато се появи нещо по-добро! Бий и шута звучно и от раз и да си гледа работата! не забравяй, че един мъж колкото повече остарява толково по-интересен става, докато при жените е точно обратното! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 13 Май 2008, 8:11

Kато гледам как описваш нещата тази твоята е за зарязване!
Сега по темата :
Жените са като всички останали животни ,какво има в предвид убочават се в ранна възраст и после нищо не може да се промени!Това е горе долу като едно куче или котка които не са научени да пикаят кадето трябва мине ли една възраст краи!
Затова хващаш я на 12 и си я моделираш по твои образ и подобие/сега не съм голословен няколко мои приятели са направили така и вече 8-ма година са доволни от резултата/ сега не искам да чувам неща от рода да ама са малки и т.н желязото се кове докато е горещо :mhihi:
Нормално е някои ако е хванал някоя на 12-13 примерно и и е промил мозака по свои вкус и после е намерил по хубава и е бил шута на първата ми нормално е тази убавичка да не си пасне с никои друг затова всички са недоволни и все искат повече изневерчват и т.н!
Аиде това е от мен :mhihi:
П.С:Има и наистина изключения от правилото че жените са като животните/но както съм казвал и в друга тема от 20 000г. жената се опитва а измести кучето като наи-добър приятел на човека но още не е успяла/ има наистина страшно умни и красиви мацки но за 25 години съм намерил само 3 такива ,за съжаление едната ми е първа братовчедка другата е американка а за третата без коментар!
Аиде бегам за работа ще си допиша после :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Май 2008, 9:41

Съгласен съм с всичките колеги които са писали на тази последната страница,тогава какъв е смисълът на мнението ми не знам :dunno: ,дано намериш сили да разсечеш Гордиевия възел :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 13 Май 2008, 9:41

///M3-E36 написа:Пак гадни работи се случват при мен..
Този път, щото съм решил да си затъмнявам и задния джам, а трабва да сменям и свещи, та съм щял да си дам парите за фолио, вместо да помисля за по-важните проблеми. Писнало и да се заминава с мойте идиотщини и си реяавала проблема, като къса с мен... Е написах и някои неща относно това, за което си говорихме за влизането в личната територия.. И пак се случва ВЕЧЕР на бодра глава....
Първо вика. че иска 1 седмица за да реши какво да прави. После ми се обади и вика, че не иска седмица, а тя била до тук.
Дайте ми съвет какво да правя, че ако ми беяе безразлично случващото се отдавна да съм се отказал...

Колега така като гледам,твоята приятелка само си търси повод за да те зареже.Едно въпросче,каква зодия е Близнаци ?Везни?
Времето при жените е много относително нещо.Според мен трябва да се изясните колкото се може по скоро.Не бъди безхарактерен,покажи и малко,че държиш на своето.Не ги знам жените,защо точно вечерта решават "това е края",а на следващия ден сутринта ти се извиняват по телефона.Жени незнаят какво искат.Успех колега с гаджето и недей и пада на колене да и се молиш,ако работата е ясна.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 02 Юли 2008, 20:46

Сега ми каза, че ме зарязва, щото съм си оставил портмонето и телефона в колата под часовника.. По-скоро, щото и казах, че така съм решил да ги оставя. това беше повода. А причината - не съм мислел с главата си какво може да се случи и никога нямало да се промени това..
И ся ко прайм??
Изображение

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 02 Юли 2008, 20:56

Май твойта мацка или не знае какво иска, или си търси повод, което ми се струва по-вероятно :roll:
Dare To Dream

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата