Съвети за по-бюджетен плеар
Модератор: Icco
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съвети за по-бюджетен плеар
Здравейте колеги искам и аз съвет за избор на плеар
. Спрял съм се на тези модели :
Model 1 -> Alpine CDE-9874RR
Model 2 -> Alpine CDE-9874RB
Model 3 -> Clarion DB189RMP + AUX
Model 4 -> Pioneer DEH-2000MP
Model 5 -> Pioneer DEH-4000UB
Model 6 -> Pioneer DEH-3000MP
Model 7 -> Alpine CDE-9871RR
Като лично аз се накланям към Alpine-ните
(Говорим за плеар до 260лева принципно , но може се направи изключение ако си заслужава с 10-20 лева отгоре). Но примерно се чудя, да кажем между модел 1 и 2 и модел 7 каква е разликата (те 1 и 2 са само цветовете) , защото при модел 7 има функция Bass Engine - Enhanced Bass and Greater Bass management , която липсва при 1 и 2 , но те пък мисля се водят по-нови модели ?! Скивах и Clarion в тоя ценови клас ( модел 3 ) , но нещо много не ме кефи на външен вид , но знае ли човек
. От pioneer-ите първи се спрях на тоя евтиният (модел 4) , но ми се стори доста осакатен , после на модел 5 , но пък ми казаха и че модел 6 бил подобен като 5 само нямал USB. А и какъв цвят бихте ме посъветвали ? Ето снимки на цвета на колата , вътре и един монтаж на бързо с paint-a
->

Искам горе-долу добър звук (за тези пари
, ясно ми е че няма чудеса, има и 1)евтини и 2)хубави
) , като евентуално ще се сменят оригиналните говорители на някой етап ( може да метнете и някой готово по-бюджетно предложение ) и мисля и да сложа ей тоя говорител за бас ->
Това е за сега не се сещам за друго и благодаря предварително ( знам , че вече сигурно ви е писнало от 124252 теми за плеари и музика
.
П.С. : Сега ми щъкна в мозъка , да пусна и анкета с моделите ще е интересен крайният резултат
.
П.С.2. : Също да попитам надеждни ли са тези онлайн магазини , защото в моят град повечето от тези плеари (да не кажа всички) ги няма и мислех от нет-а да си го поръчам , както и какво ви е мнението за 2-ра ръка или има шанс да го зема и да имам ядове главно с оптиката си мисля ?

Model 1 -> Alpine CDE-9874RR
Model 2 -> Alpine CDE-9874RB
Model 3 -> Clarion DB189RMP + AUX
Model 4 -> Pioneer DEH-2000MP
Model 5 -> Pioneer DEH-4000UB
Model 6 -> Pioneer DEH-3000MP
Model 7 -> Alpine CDE-9871RR
Като лично аз се накланям към Alpine-ните

Искам горе-долу добър звук (за тези пари

Това е за сега не се сещам за друго и благодаря предварително ( знам , че вече сигурно ви е писнало от 124252 теми за плеари и музика

П.С. : Сега ми щъкна в мозъка , да пусна и анкета с моделите ще е интересен крайният резултат

П.С.2. : Също да попитам надеждни ли са тези онлайн магазини , защото в моят град повечето от тези плеари (да не кажа всички) ги няма и мислех от нет-а да си го поръчам , както и какво ви е мнението за 2-ра ръка или има шанс да го зема и да имам ядове главно с оптиката си мисля ?

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
Pioneer DEH-4000UB или алпините, ако преживееш колко са грозни
Лично мое мнение, най-много ми харесва на външен вид.
Кажи отзад сменял ли си колоните?
Няма бюджетен вариант. Или слагаш един бас и ползваш стандартните, или сменяш 4те с хубави и се задоволяваш с лекото тупкане. Тая кола бас с нормални говорители няма да извади

Лично мое мнение, най-много ми харесва на външен вид.
Кажи отзад сменял ли си колоните?
Няма бюджетен вариант. Или слагаш един бас и ползваш стандартните, или сменяш 4те с хубави и се задоволяваш с лекото тупкане. Тая кола бас с нормални говорители няма да извади

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Всичките според мен си имат плюс и минус и аз бях се изправил пред дилемата като си вземах цд и точно бях до 250 260 и след толкова търсене и питане и сравняване качество на звука характеристики опции ,и накрая се спрях на SONY -GT 420U С МП3 вход за УСБ ,няма такъв бас поне за мен в момента,наистина си дъни ,много добро ,,страхотни настройки на звука,слагаш усб то и веднага тръгва от където е свършило.нЕ криви звука изобщо макс до 25 усилвам и не се стои от бас ,отзад съм с трикомпонентни елипси и наистина треесе мъжката:)Това от мен Успех а и цената е 239 лв 2 г гаранция много готино дистанционно,всичко си има вътре а ако имаш и карта за техномаркет (от мтел) 3 процента отстъпка;П))
Доста хора взеха да ползват USB-та и флашки , но аз си мислех нещо с диск ( че с USB избора доста се ограничава ) , а принципно не знам защо , но леко съм скептичен към Sony , въпреки че бях чел и в друг форум , че вадят някакъв по-плътен бас. Иначе относно въпроса на колегата liloff, всичко ми е default за Е36
, но имам бас ( говорителя + кутия , както и усилвател , които за сега хващат прах у нас
) само плеар нямам , но сложа ли бас-а ще сменя най-вероятно и другите говорители в колата ( ако не се лъжа на nokia-ките им идва на нагорница
). Но трябва да се почне от някъде и мисля да е от плеар , а другите работи ще почакат и без това няколко месеца ще съм далече от колата си.

Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Преди няколко месеца бяс със същата дилема.След като чух Clarion и Alpine на едни и същи колони вече не се чудех.Клариона свири доста по-добре.Става въпрос за ниския клас, до 300лв.Другото е, че са с доста по-изчистен дисплей и по-удобно меню.Алпина прилича повече на стрелбище със всичките му цветове и светлини.Аз ти препоръчвам ето това: http://i-m.com.ua/pic/c/clarion.dxz378rmp.jpg
Има го във вариянт Amber - червения цвят на БМВ.Модела е Clarion DXZ 379RMP.Ето тук е на най-тънка цена:
http://zora.bg/main.php?grupa_id=14&pod ... p=products
В Импас-56 е 350лв, но в Зора е 279лв.Само го провери дали свети червено, защото в магазина не са много наясно.
Има го във вариянт Amber - червения цвят на БМВ.Модела е Clarion DXZ 379RMP.Ето тук е на най-тънка цена:
http://zora.bg/main.php?grupa_id=14&pod ... p=products
В Импас-56 е 350лв, но в Зора е 279лв.Само го провери дали свети червено, защото в магазина не са много наясно.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
То лошото , че няма къде да ги чуя на близо ( а да ида до София да ги чуя само примерно , ще ми излезе колкото да си взема някой още по-висок клас
). Това , което има в Техномаркет и Зора ( и то ако го има в наличност тук ... ) ще може се чуе , но алпин никъде , както и кларион (тук се зарежда стока до 200 лева , другата зор върви и само с поръчки
). Накрая май ще е пионера , че и 250
,

Сори за двойният пост
, но леко да update-на
, та днес чух Clarion DXZ 379RMP и Pioneer DEH-4000UB на едни и същи колони ( някакви смотани ама такива имаше в магазина
) и голяма разлика не направих , като интересното е че и в двата магазина не предлагат alpine , а ми препоръчаха него вместо тея
. Още мнения няма да са излишни , както и един скептичен въпрос -> мога ли да имам доверие на тези онлайн магазинчета ( някой пазарувал ли е от тях , коректни ли са ? ).

Вчера купихме на един приятел Alpine CDE-9874 свири много добре за цената си и като привърженик на Pioneer със съжаление отбелязвам че е по-добър.Колкото до разликите между първите два,RR свети в червено а RB в синьо,другото е същото като оборудване, а номер 7 е по-стар модел и по-зле оборудван.Единствения минус на Alpine е че няма USB.
ПП:Дано съм бил полезен
ПП:Дано съм бил полезен

- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
http://bgcarshop.com/product_info.php?c ... s_id=44921
те това си вземи
те това си вземи
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

- suravia
- кандидат ентусиаст
-
дааааааааааааа
но има много други работи и най важното свири много над прословутия пайнер

но има много други работи и най важното свири много над прословутия пайнер

- suravia
- кандидат ентусиаст
-
http://bgcarshop.com/product_info.php?c ... s_id=44920
ето и по евтин вариант
жабката ми е пълна с дискове и сам на ръба да ги изхвърля до един
а тук си вземаш юезбито и си гледаш кефа а и качеството е по добро
ето и по евтин вариант

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
suravia написа:http://bgcarshop.com/product_info.php?cPath=73&products_id=44920
ето и по евтин вариант![]()
След което пуска обява и си намира ЦД ченджър на алпин и си го боцка в багажника и е открил топлата вода аз вече видях един хубав във Варна мноо тънко и смятам да си го взема не че много ми трябва но да има там

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2