Благодарности и проблеми....

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 08 Май 2008, 10:16

за Бисер лошо да не чувам няма по точен Пич от него коректен и така нататак без коментар :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 08 Май 2008, 11:23

всичко е под контрол вече :mhihi: :bchug:
нашия форум е наи якия 8) наистина :driving:
Изображение

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 08 Май 2008, 11:36

много ясно че как иначе :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 08 Май 2008, 19:02

Зъбчовата става проблемна-преди малко са я отворили колата-скъсан клапан.премазано бутало-крива биела и най лошото пречукана кратуна :( :( :( но най важното е че блока е здрав :!: :!: доколкото разбрах майстора е говорил със Зъбчо и е въпрос на дни автомобила да е отново на арената.Ми нямаше кво да е друго-то симптомите си бяха на тежка повреда :( :( :( такова чукане на мотор :evil: :evil: :evil: ба си....мамата амачовек не е застрахован все пак какво може да му се случи :!: :!: :!: следя ремонта изкъсо и постоянно ми се докладва по телефона :!: :!: да се надяваме скоро Зъбчо да се изнесе като див дзвер след зайче :mhihi: :mhihi: с ТДС са естествено

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 08 Май 2008, 19:04

bmwfena написа:Зъбчовата става проблемна-преди малко са я отворили колата-скъсан клапан.премазано бутало-крива биела и най лошото пречукана кратуна :( :( :( но най важното е че блока е здрав :!: :!: доколкото разбрах майстора е говорил със Зъбчо и е въпрос на дни автомобила да е отново на арената.Ми нямаше кво да е друго-то симптомите си бяха на тежка повреда :( :( :( такова чукане на мотор :evil: :evil: :evil: ба си....мамата амачовек не е застрахован все пак какво може да му се случи :!: :!: :!: следя ремонта изкъсо и постоянно ми се докладва по телефона :!: :!: да се надяваме скоро Зъбчо да се изнесе като див дзвер след зайче :mhihi: :mhihi: с ТДС са естествено

Мдааааа кофти работа .... :evil: Стискаме палци всички...
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 08 Май 2008, 19:14

ей тва скъсан клапан бах ти поразията прави-оня ден до майстора гледах пак една М20Б20-малиии ква поразия на 1ви цилиндър-малиии леглото на клапана направо го немаше така беше драло --да чукна на дърво-не го пожелавам на никой :!:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 08 Май 2008, 20:19

Добре де момчета ама как става това, без никакви симптоми преди това :roll: казвате че мотора е работил много добре и изведнъж става това... :confused: какво може да е предизвикало?

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 08 Май 2008, 20:24

ми както ми го обясни Зъбчо изпреварвал е некъв ТИР и е натиснал здраво кикдаун-а на педала на газта и в тоа момент се е чул некъв трясък и колата рязко изгубила мощност и изпушила яко отзад-загубила мощност и взел матора да тресе и тропа яко след което изгаснал-това знам от него

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 08 Май 2008, 20:25

dj_ennsy_1 написа:Добре де момчета ама как става това, без никакви симптоми преди това :roll: казвате че мотора е работил много добре и изведнъж става това... :confused: какво може да е предизвикало?

Да и на мен ми е интересно дали е имало някакви симптоми преди това, в смисъл някакво почукване, спадане на мощността или каквото и да е... че и аз карам същата печка. Знам, че на Зъбчо в момента не му е до това, но като има време да отговори.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 08 Май 2008, 20:26

dj_ennsy_1 написа:Добре де момчета ама как става това, без никакви симптоми преди това :roll: казвате че мотора е работил много добре и изведнъж става това... :confused: какво може да е предизвикало?

умора на материала,микро пукнатини :idea:
то винаги става неучаквано без симптоми
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 08 Май 2008, 20:33

Зъбчовата работеше много гладко направо да не очакваш....странна работа честно казано...Ама ТДС кво да говорим... Лично аз тия мотори ги тача само като са нови...
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 08 Май 2008, 20:33

stambo_81dg написа:

умора на материала,микро пукнатини :idea:
то винаги става неучаквано без симптоми
Забраих-Зъбчо ми каза че при некъв си преглед в София му казали че има некъв шум в 6ти цилиндър :( :( :( дали това не е бил сигнала че ще стаа инфекция :confused: :confused: :confused: добре че колата не се беше строшила в Кържалииско-там дето се е разхождал-иначе красива му колицата-хубавица :!: :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 08 Май 2008, 20:36

аз го подготвих за биела ама то стана сватба

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 08 Май 2008, 20:38

t_andonov написа:аз го подготвих за биела ама то стана сватба

то маи сватба с кръщене :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 08 Май 2008, 20:42

t_andonov написа:аз го подготвих за биела ама то стана сватба
тя биела от самосебе си не се криви или къса-виждал съм на Мерцедес 190 Е 2000бензин биелата с парче от буталото как са излезли през блока-излъгали момчето че такъв мерцедес на 2ра вървял 130 и той пробвал-пробвал неколко пъти и след гърмежа престанал :mhihi: :mhihi: виждал съм на Е23 728 след воден удар-по точно цилиндър пълен с антифриз заради духнала гарнитура явно как биелата беше станала като лък :mhihi: :mhihi: не е за смях ама....

ПредишнаСледваща

Назад към E34