ЗА БОГА БРАТЯ НИКОГА В ДЗИ
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз вече трета година съдя ДЗИ, защото не ми изплатиха и една стотинка за кола, която беше тотална щета. Всичко ми беше редовно, никакъв алкохол, протокол от КАТ, още 1000 документа...
Знаят, че нямат с каво да оспорят фактите и вече толкова години ме мъкнат по съдилищата и или не се явява техен представител на делото, или искат някакви отсрочки, или в последният момент се сещат, че са "забравили" да приложат някой документ по делото.... На мен това удовоствие вече ми струва близо 2000 лева по адвокати и съдилища
Осъдих ги на първа инстанция след две години ходене по мъките. Те обаче обжалваха и сега сме на втора, като ги осъдя и тук ще отидем на трета и живот и здраве след десет години може и да си взема парите. Боклуците сигурно разчитат, че ще се откажа като ме размотават, ама не са познали. Ще ги спукам от съдене!
Знаят, че нямат с каво да оспорят фактите и вече толкова години ме мъкнат по съдилищата и или не се явява техен представител на делото, или искат някакви отсрочки, или в последният момент се сещат, че са "забравили" да приложат някой документ по делото.... На мен това удовоствие вече ми струва близо 2000 лева по адвокати и съдилища

Така е X-citer , явно който е ивал вземане-даване с тези гнусове се е опарил жестоко, става въпрос за сериозни щети. Сега имам решение от СГС и чакам дали гадовете ще обжалват, защото решението е в моя полза. Съди ги до край, заслужават смотаняците. Макар, че едва ли в белите страни е възможно такова нещо, даваш си парите за ззастраховка , а после к-рец за клиента. Бях чел, че застарховките носят за застрахователните компании приходи за година от 260 000 000 лв. а изплатените обезщетения възлизат на 120 000 000 лв. аджеба къде остават другите 140 000 000 лв. - сигурно за заплатки и преееееееееемииииии. гадни двуличници са особено ДЗШ.
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Ей ДЗИ са големите копелета.На мен на 725цата ми дадоха 250лв за счупено огледало,при положение,че в тяхен доверен сервиз струваше 450лв (само на шприц).Върнах се при тях и те любезно ми обясниха че колата била на над 10г. и плащали по незнам си к'во.Ама като ми взеха 1000 лв за каско не ме питаха на колко години ми е колата.И от тогава при тях никога повече! 

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
И аз съм при ДЗИ.
Скоро ще ми покриват една щета и се надявам всичко да е ОК.
Ама като чета такива истории
Скоро ще ми покриват една щета и се надявам всичко да е ОК.
Ама като чета такива истории

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
един път си направих каско при тях и ядох дървото-не искам да ги видя и чуя-ама никога
нема такава пирамида да знаете-бегайте надалеко оттам-кво му е държавното на тоа държавен застрахователен институт-или само името му е таково да дърпат баламите

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2