'Що за животни са тези!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
'Що за животни са тези!
...Да, за голфаджии ще говоря!
Принципно, съм човек който уважа всяка една от автомобилните марки, тъй като аз сам кола не мога да сглобя, но тоя път направо не се сдържам!
Ще бъда кратък и изчерпателен ..
С две аверчета си пърпорим бавно и славно из града и в един прекрасен момент, решаваме да се качим до местният парк, който е малко тип Витоша, но не чак толкова висок. На око като го меря, около 200м надморска спрямо града.
В колата сме аз - фен на сещате се коя марка. Един приятел - неутрален...И едно момче, което да..обича голфовете, но не е като повечето от тоя сорт. На върха на парка има площадка за кацане на хеликоптер (там е една от виличките на бай ви Тошо Живков) ..та на въпросната площадка, обикновенно има доста коли, но този път имаше един тъмно син Голф 2 направен доста стилно - да, дори и на мен ми хвана окото! Та, минавам си бавно покрай него и си го оглеждам - джанти АЗЕВ, китосан капак, раздути калници, отпред с 2фара (да не повярваш, че още ги има такива) вежда, халогени, абе голфчето си беше изпънато, и без циганейшън тюнинзи по него. В него, момче на около 20, горе долу клас 100 по килограми, и руса мацка до него. Спираме ние на прилична дистанция от тях, за да не ги притесняваме, пушим по цигарка и тръгваме на долу да се връщаме към града. Едното аверче ме помоли да мина пак покрай Голфчето, да го огледа че му хареса и на него (той има 3ка) при което аз си минавам бавно около него и си го оглеждам, дори се усмихнах тип "готина кола" на водача.
Продължаваме да спускаме на долу - карам като баба, и след един след около 2-3 минутки след мен се задава въпросният голф, като вероятно го цедеше на първа. Почва да ми кара в бронята (пътя толкова тесен, че две коли зор се разминават, а за изпреварване - и дума да не става) карам си аз прилично като за такъв път, а и за сред природа - 20..30км/ч. оня обаче отзад се пери нещо и ми вади очите на дълги, ама да има как в багажника да ми влезе. Викам си аз - нема да му се хващам, ще си карам както си карам, тоя като има зор да ме минава. Да отбия - няма къде, че да ме мине - шубраци и мантинела - просто невъзможно...След около 5мин напрегнато каране идва време и разклона който е за към града. Пускам си мигача, изчаквам си да минат колите и си тръгвам в моята посока...оня зад мен форсира, и без мигач тръгва зад мен - да, ядосах се ...1ва, вкарах я в критични, отперих му един ластик, набих втора и спрях да натискам. Оня в тоя момент ме настига и предприема изпреварване. Мястото тотално не подходящо - десен завой, двупосочно, от едната страна наспрели коли, то както и да го гледаш, тоя ще ми свали боята ако ме мине, но не ....нали трябва да се прави на мъж - тръгна. В момента в който ме минава, виждам че срещу него се задава една Самара - скачам на спирачките, да може тъпака да се прибере, при което си свивам в дясно и си надирам джантата в бордюра, щото оня ще се избие
ние карахме с около 80. Оня се мушна, и в тоя момент намали, и започна да ми пъпли отпред на правата с 40 .....
Е а кажете ми бе хора, как да се не ядосвам с такива, как?!
Не стига, че не му се вързах, не стига че не го насрах по завоите пред мадамата, не стига че му спасих живота едва ли не, не стига че си ожулих джантата, ами оня спря и да кара в момента в който ме мина!?
Не, няма да го обиждам на "ТЪП ГОЛФАДЖИЯ", няма да падна толкова ниско, но кажете ми...това нормален човек би ли го направил?!
Това си е чиста проява на комплексарска работа, чиста!!!!!!!!
Принципно, съм човек който уважа всяка една от автомобилните марки, тъй като аз сам кола не мога да сглобя, но тоя път направо не се сдържам!
Ще бъда кратък и изчерпателен ..
С две аверчета си пърпорим бавно и славно из града и в един прекрасен момент, решаваме да се качим до местният парк, който е малко тип Витоша, но не чак толкова висок. На око като го меря, около 200м надморска спрямо града.
В колата сме аз - фен на сещате се коя марка. Един приятел - неутрален...И едно момче, което да..обича голфовете, но не е като повечето от тоя сорт. На върха на парка има площадка за кацане на хеликоптер (там е една от виличките на бай ви Тошо Живков) ..та на въпросната площадка, обикновенно има доста коли, но този път имаше един тъмно син Голф 2 направен доста стилно - да, дори и на мен ми хвана окото! Та, минавам си бавно покрай него и си го оглеждам - джанти АЗЕВ, китосан капак, раздути калници, отпред с 2фара (да не повярваш, че още ги има такива) вежда, халогени, абе голфчето си беше изпънато, и без циганейшън тюнинзи по него. В него, момче на около 20, горе долу клас 100 по килограми, и руса мацка до него. Спираме ние на прилична дистанция от тях, за да не ги притесняваме, пушим по цигарка и тръгваме на долу да се връщаме към града. Едното аверче ме помоли да мина пак покрай Голфчето, да го огледа че му хареса и на него (той има 3ка) при което аз си минавам бавно около него и си го оглеждам, дори се усмихнах тип "готина кола" на водача.
Продължаваме да спускаме на долу - карам като баба, и след един след около 2-3 минутки след мен се задава въпросният голф, като вероятно го цедеше на първа. Почва да ми кара в бронята (пътя толкова тесен, че две коли зор се разминават, а за изпреварване - и дума да не става) карам си аз прилично като за такъв път, а и за сред природа - 20..30км/ч. оня обаче отзад се пери нещо и ми вади очите на дълги, ама да има как в багажника да ми влезе. Викам си аз - нема да му се хващам, ще си карам както си карам, тоя като има зор да ме минава. Да отбия - няма къде, че да ме мине - шубраци и мантинела - просто невъзможно...След около 5мин напрегнато каране идва време и разклона който е за към града. Пускам си мигача, изчаквам си да минат колите и си тръгвам в моята посока...оня зад мен форсира, и без мигач тръгва зад мен - да, ядосах се ...1ва, вкарах я в критични, отперих му един ластик, набих втора и спрях да натискам. Оня в тоя момент ме настига и предприема изпреварване. Мястото тотално не подходящо - десен завой, двупосочно, от едната страна наспрели коли, то както и да го гледаш, тоя ще ми свали боята ако ме мине, но не ....нали трябва да се прави на мъж - тръгна. В момента в който ме минава, виждам че срещу него се задава една Самара - скачам на спирачките, да може тъпака да се прибере, при което си свивам в дясно и си надирам джантата в бордюра, щото оня ще се избие

Е а кажете ми бе хора, как да се не ядосвам с такива, как?!
Не стига, че не му се вързах, не стига че не го насрах по завоите пред мадамата, не стига че му спасих живота едва ли не, не стига че си ожулих джантата, ами оня спря и да кара в момента в който ме мина!?
Не, няма да го обиждам на "ТЪП ГОЛФАДЖИЯ", няма да падна толкова ниско, но кажете ми...това нормален човек би ли го направил?!
Това си е чиста проява на комплексарска работа, чиста!!!!!!!!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми не се перчи ти повече занапред пък ако някой ти се перчи въобще не му цепи басма ако ще да се очиства. тъпо и егоистично е ама тия хора трябва да се научат че ПЗДП не книжка за оцветяване или роман а официален закон. който си испреварва той си поема отговорността за изпреварването.

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
ами според мен колата нее от значение..от значение е човека които я кара...по софия в момента е фулл с смешни газари карашти е36 купе които предприемат много такива изпреварвания...аз лично немога да разбера хора които определят човека според колата.Да тя е фактор но съвсем нее сичко...а в конкретния случаи това е един безрасъден шофиор които сега кара голф и утре като го удари ще кара е36
хехе

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
деба и лаинара долен да беше срел да ти стисне руката ама и ти квого 4акаш тоя селянини да се удря деба

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
_65536_kb_sec_ написа:ето го и моето алуминиево РОЗОВО послание към всякаквите боклуци, под надслов "хем по главата, хем в дупето"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма да повтарям

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
тиа с голфовете са така.По4ти секи ден са зака4ат да се гоним и не само те,а секи гомнар като види BMW на светофара и ре6ава да са пробва и да си доказва,4е колата му е много варвежна,ама аванта никога.гас да ди6ат пу6илката от гуми и да разберат 4е BMW си е BMW и друго нема.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Аз като ги видя такива почвам да карам с 20
А тоя с голфа е прост селянин който даже и на каруца не заслужава да се качва но за съжаление е пълно с такива и верно все повече и повече се качват на е36 купе 

има си селяни с голфове,има си селяни с бмв-та 3ки, има си селяни с Г класи, колата не е определяща. Има някво наблюдения за голфовете естествено които водят класацията ама..., не съм видял голф с който някой да застане на 1 линия на светофара и оня да даде 1 метър напред да не изостане нещо.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
абе те това съм се чудел що винаги почваме да си ги мерим-ама здраве да е-хубуу,че не е станала по голяма беля...

Обида за животните е сравняваш въпросния индивид с тях. Очевидно е, че нито възпитанието, нито шофьорските умения нарастват право пропорционално на парите, които може да отделиш за автомобил. Аз също имах подобен случай, но с BMW и даже бях пуснал тема по въпроса навремето, то не беше свиркане и светене отзад на моста на Бакърена фабрика, където бях намалил заради дупките, а след това "келеша" ме изпревари и се закова пред мен с 40 км/ч. Та може би в такъв случай трябва да спреш, да го питаш кво иска и като бърза да изчезва, а ако тръгне да псува или налети на бой - квото повикало, такова се обадило...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
denko написа:Ай стига с тея голфаджии щото вия с тея е36-ци станахте битер тея сиромаси с голфчетата
ма сте яко кисели дупенца
не се заигравай с глудницата че ....

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3