ЗА БОГА БРАТЯ НИКОГА В ДЗИ
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ЗА БОГА БРАТЯ НИКОГА В ДЗИ
За бога братя, собственици на супер марката BMW не застраховайте в тъпото ДЗИ. Това Ви го казвам от опит. Минах през всички кръгове на ада, докато взема някой лев от застраховката си в ДЗИ. Случи ми се инцидент /естествено без алкохол/ и трета година се съдим с тези измамници от ДЗИ. Знаете ли какво каза юрисконсула на ДЗИ /тя е жена/ в поредното съдебно заседание на СГС - цитирам "Г-жа съдия, тъй като през последните години пътнотранспортните пройзшествия се увеличиха и ДЗИ изплати доста обезщетения, средствата на компанията намаляха, порадитова отказахме да изплатим пълният размер на обезщетението". Приятели представете си ДЗИ си позволява да не изпълни съдебно решение, с което е присъдено да ми изплати обезщетение /става въпрос за по-голяма сума, тъй като инцидента беше с телесни повреди, а аз естествено имах ГО към ДЗИ, която покриваше неимуществени вреди до 200 000 лв./, от предната съдебна инстанция, та затова се наложи няколко годишна съдебна одисея, която и в момента продължава. ЗАТОВА аз се опарих от подлеците в ДЗИ и искам от все сърце да предпазя и вас, които сте решили да застраховате при тях. Има други застрахователни компании, които имат средства да изплащат - дано не се случва, но "такъв е живота", никога не знаеш...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Всички са такива, братче. Мой приятел беше адвокат в Армеец и по цял ден по дела ходеше. Всичко гледат да откажат и да не плащат, а малко хора си търсят правата в съда или КЗН.
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Re: ЗА БОГА БРАТЯ НИКОГА В ДЗИ
dakta написа:За бога братя, собственици на супер марката BMW не застраховайте в тъпото ДЗИ. Това Ви го казвам от опит. Минах през всички кръгове на ада, докато взема някой лев от застраховката си в ДЗИ. Случи ми се инцидент /естествено без алкохол/ и трета година се съдим с тези измамници от ДЗИ. Знаете ли какво каза юрисконсула на ДЗИ /тя е жена/ в поредното съдебно заседание на СГС - цитирам "Г-жа съдия, тъй като през последните години пътнотранспортните пройзшествия се увеличиха и ДЗИ изплати доста обезщетения, средствата на компанията намаляха, порадитова отказахме да изплатим пълният размер на обезщетението". Приятели представете си ДЗИ си позволява да не изпълни съдебно решение, с което е присъдено да ми изплати обезщетение /става въпрос за по-голяма сума, тъй като инцидента беше с телесни повреди, а аз естествено имах ГО към ДЗИ, която покриваше неимуществени вреди до 200 000 лв./, от предната съдебна инстанция, та затова се наложи няколко годишна съдебна одисея, която и в момента продължава. ЗАТОВА аз се опарих от подлеците в ДЗИ и искам от все сърце да предпазя и вас, които сте решили да застраховате при тях. Има други застрахователни компании, които имат средства да изплащат - дано не се случва, но "такъв е живота", никога не знаеш...
Здравей колега, честит ви първи пост

БЯГАЙТЕ от ДЗИ докато е време - ТЕ НЯМАТ ПАРИ !!!
ТОВА Е ИСТИНА - КАЗАНА ОТ ЮРИСКОНСУЛА ИМ .
Когато ни прибират парите за застраховка са много любезни,
но недайбоже да се случи да ти изплащат по-сериозни суми, макара че имаш застрахова, неможели.
Аз мисля, че ако нямат достатъчно средства да обявят фалит и да не вземат напразно парите на хората. Но те едва ли ще сторят това - гадовете немогат публично да си признаят.
ТОВА Е ИСТИНА - КАЗАНА ОТ ЮРИСКОНСУЛА ИМ .
Когато ни прибират парите за застраховка са много любезни,
но недайбоже да се случи да ти изплащат по-сериозни суми, макара че имаш застрахова, неможели.
Аз мисля, че ако нямат достатъчно средства да обявят фалит и да не вземат напразно парите на хората. Но те едва ли ще сторят това - гадовете немогат публично да си признаят.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Дали имат или нямат пари - пак трябва да ти платят. За това има и гаранционен фонд, в който отчисляват пари застрахователите, ако не се лъжа. Дори да обявят фалит, пак трябва да си покрият дълговете по определена схема. Първо най-големите и накрая най-малките. Разпродава им се имуществото и те така.
Какво е казал юристконсултът на съдията няма никакво значение. Ти ако дължиш на някой 1000 лв и кажеш на съдията, че нямаш пари, ще те пусне ли?
Какво е казал юристконсултът на съдията няма никакво значение. Ти ако дължиш на някой 1000 лв и кажеш на съдията, че нямаш пари, ще те пусне ли?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
sonny написа:Ааааа аз по линия на тате, още чакам едни 6900 от 90г, представете си колко са сега с лихвите, аз ако треа ги съдя за тия пари, треа ми препишат целото ДЗИ
Що не ги съдиш? Поне едно Е60 да ти дадат стипците

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
sonny написа:Ааааа аз по линия на тате, още чакам едни 6900 от 90г, представете си колко са сега с лихвите, аз ако треа ги съдя за тия пари, треа ми препишат целото ДЗИ
А трябва да ги съдиш до дупка! Я ти вземи така да не им плащаш заем да видиш...
Anthony_J , мойте умажения, но явно не си се сблъсквал с българската бюрокращина и съдебна система , сигурно и със сериозни разправии със застраховатили или други институции , които ти ограничават правата . Дано не ти се случва, но това което го казваш е така, но само на книга, по закон , деюре, но дефакто - нещата не са така , бъди сигурен. Питай патило , а не старило. Казвам ви от опит, незнам за другите застрахователи, макар че преди време имах отношения с Булстад - бяха коректни, но бегайте - бегайте от ДЗИ !!!
Така е, ако кажеш на съдията, че нямаш пари, които дължиш - нема да те пусне. Разбира се, че /надявам се/ съдията няма да вземе на сериозно оправданието на юрисконсулта, но ти стига да отложи делото, и така с години. Знаеш ли, че в СГС се гледат хиляди дела - почти на конвеир , като по американските филми - едно дело за десет минтути. Отложат ли го - чекай следващото след /ако имаш късмет/ 8-10 месеца. Представи си 3-4 отлагания, имаики предвид инфлацията. Започваш делото, когато хляба струва 0.60 лв. и го приключваш с цена на хляба 1.20 лв. на теб никакви лихви, ако спечелиш делото - голям "кеф" , а ?
Момчета, това беше , което исках да ви кажа.
Не се лъжете по ДЗИ, ако сте от провинцията, вашите клонове на ДЗИ може и да ви ободрят исковете , но след това ги изпращат на централната комисия в Сф , който винаги са на контра, т.е. винаги ще гледат да ви орежат. Затова призива ми към свободно мислещите хора е - не застраховайте в ДЗИ.
Търсете алтернативен застраховател, който ще ви обезщети при нужда.
Хайде, успех със застраховките.
Сега имам гражданска в ДСК, но все се надявам да няма ивциденти.
Не се лъжете по ДЗИ, ако сте от провинцията, вашите клонове на ДЗИ може и да ви ободрят исковете , но след това ги изпращат на централната комисия в Сф , който винаги са на контра, т.е. винаги ще гледат да ви орежат. Затова призива ми към свободно мислещите хора е - не застраховайте в ДЗИ.
Търсете алтернативен застраховател, който ще ви обезщети при нужда.
Хайде, успех със застраховките.
Сега имам гражданска в ДСК, но все се надявам да няма ивциденти.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2