Благодарности и проблеми....
Модератор: Технически модератори
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Благодарности и проблеми....
Здравейте колеги.
Естествено за празниците решихме да се разходим с приятелката и се отправихме към Перперикон (Кърджали). Изкарахме си екстра, разгледахме всичко, което можеше да се види и си тръгнахме днес към София. Малко след Хасково при изпреварване на автобус нещо изтрещя в двигателя и се наложи да отбия щото явно нещо се счупи в него. Проблема е сериозен, защото автомобила не иска да запали повече, ама успях да спра на една отбивка до пътя и се зачудих какво ли е станало. Ясно беше, че нещо застърга в двг. ама какво само мога да гадая. Моля се да не е пробит блок (теч или външна дупка нямаше) и главата да е здрава.Всичко останало е приемливо.
Но целта на тази тема не е да се оплаквам ами да благодаря на bmwfena (Бисер) и на Saso (Сашо). На първия за бързата реакция и помощта, която ми оказа на мястото на повредата, а на втория, че се вдигна и дойде чак от София да ме вземе мен и моята приятелка и ни докара до София.
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА
Искам да се извиня и на Wenzy, че го отсвирих за ГНП-то, за което ме помоля да му помогна. Шефе сори, но се струпаха сума ти служебни задължения в последните дни и все се сещах за теб в 22:00 ч. Моля приеми моите извинения тук публично и се надявам, че няма лоши чувства.
Поздрави на всички и ще пиша тук да кажа какво е станало с колата.
Естествено за празниците решихме да се разходим с приятелката и се отправихме към Перперикон (Кърджали). Изкарахме си екстра, разгледахме всичко, което можеше да се види и си тръгнахме днес към София. Малко след Хасково при изпреварване на автобус нещо изтрещя в двигателя и се наложи да отбия щото явно нещо се счупи в него. Проблема е сериозен, защото автомобила не иска да запали повече, ама успях да спра на една отбивка до пътя и се зачудих какво ли е станало. Ясно беше, че нещо застърга в двг. ама какво само мога да гадая. Моля се да не е пробит блок (теч или външна дупка нямаше) и главата да е здрава.Всичко останало е приемливо.
Но целта на тази тема не е да се оплаквам ами да благодаря на bmwfena (Бисер) и на Saso (Сашо). На първия за бързата реакция и помощта, която ми оказа на мястото на повредата, а на втория, че се вдигна и дойде чак от София да ме вземе мен и моята приятелка и ни докара до София.
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА
Искам да се извиня и на Wenzy, че го отсвирих за ГНП-то, за което ме помоля да му помогна. Шефе сори, но се струпаха сума ти служебни задължения в последните дни и все се сещах за теб в 22:00 ч. Моля приеми моите извинения тук публично и се надявам, че няма лоши чувства.
Поздрави на всички и ще пиша тук да кажа какво е станало с колата.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
таа обява в червено отдолу в ник-а ти май нема да ти трее в момента
--стига ве...нема проблем-кво като съм дошъл-ми аз съм такъв гледам да помогна на всеки 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
и на мен да ми беше звъннал пак щях да организирам нещичко
винаги бих ти помогнал
е и на всички тука когото му е необходимо
винаги бих ти помогнал

е и на всички тука когото му е необходимо

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Радвам се че сте се справили момчета. Много е хубаво когато знаеш че звънкаш по телефона и можеш да разчиташ на помощ-безценно е! Дано на никой не му се налага, но ако имате дертове в Карловските околия-звънкайте по всяко време на денонощието-ще помагам стига да мога. На мен ми се е налагало, а не е имало кой да ми помогне и знам какво е 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
аз не как мога да ви предоставя контакт листата със всички телефони на Е34 подфорума защото съм я направил за директно импортиране на телефона.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Няма проблеми...
Важното е да не е скучно... А и успяхме да го зарибим Зъбчо за БЕНЗИН... Ще го махне тоя ТДС ама нека да му няма нещо сероизно сега и да се размине леко... Айде стискаме палци всички...

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ми явно да
и да навиете зъбчо за бензинка че аман с тия дизелации
фенче не му ли покава как фърфори 30-ката на газ?

и да навиете зъбчо за бензинка че аман с тия дизелации
фенче не му ли покава как фърфори 30-ката на газ?

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
е сега да не се обиди бре
аз лично се бъзиках
иначе и да търкаш и да не търкаш, само с ограничаване на повикванията ще се отървеш от нас

аз лично се бъзиках
иначе и да търкаш и да не търкаш, само с ограничаване на повикванията ще се отървеш от нас

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колеги за Бисер (bmwfena) мога само това да кажа
Както бях написал по-горе, ако не беше той, щях още да вися някъде по сервизите и "да ме дерат като коте" (цитирам Бисер)
Стамбо не знам какъв проблем е имало с гумите, но мисля, че е трябвало да го уточниш с Бисер и всичко е щяло да се оправи. Имам 1 колега от e36 вече в е46 подфорума, tito, и той е много доволен от Бисер. Купил е гуми - получил ги е по еконт, не му харесали и ги е сменил, като транспорта бил за сметка на Бисер, а е очаквал да му теглят 1 майна и всичко да приключи до там.
Но идеята на темата ми беше да благодаря на хората, които ми помогнаха, а не да им се търсят кирливите ризи, въпреки че всеки има такива.
Стамбо нали знаеш рисковете на гуми втора ръка? Можеш да попаднеш на перфектни, а може и да не са читави. Хубаво е, че са ти ги сменили, ако беше тук в Сф можеше и да те отсвирят и да ти кажат да си купиш нови
В този форум сме за да си помагаме кой с каквото може. Така мисля аз.
Поздрави
Иво Андреев

Както бях написал по-горе, ако не беше той, щях още да вися някъде по сервизите и "да ме дерат като коте" (цитирам Бисер)
Стамбо не знам какъв проблем е имало с гумите, но мисля, че е трябвало да го уточниш с Бисер и всичко е щяло да се оправи. Имам 1 колега от e36 вече в е46 подфорума, tito, и той е много доволен от Бисер. Купил е гуми - получил ги е по еконт, не му харесали и ги е сменил, като транспорта бил за сметка на Бисер, а е очаквал да му теглят 1 майна и всичко да приключи до там.
Но идеята на темата ми беше да благодаря на хората, които ми помогнаха, а не да им се търсят кирливите ризи, въпреки че всеки има такива.
Стамбо нали знаеш рисковете на гуми втора ръка? Можеш да попаднеш на перфектни, а може и да не са читави. Хубаво е, че са ти ги сменили, ако беше тук в Сф можеше и да те отсвирят и да ти кажат да си купиш нови

В този форум сме за да си помагаме кой с каквото може. Така мисля аз.
Поздрави
Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Аз мога да кажа че Бисер ми е помагал и на мен, въпреки че съм отскоро в отбора...
Абе като стана въпрос за гумите... и аз ги смених на моята дот 04 или 05 са... ама ми се струва че вози по-кораво с тях... преди беше със зимни отпред и беше доста по-меко... После ще снимам да ви покажа шарката... гумите са Pirelli P7 225/60/15
EDIT:
Ето какви са гумите... не ги ли бива...

Абе като стана въпрос за гумите... и аз ги смених на моята дот 04 или 05 са... ама ми се струва че вози по-кораво с тях... преди беше със зимни отпред и беше доста по-меко... После ще снимам да ви покажа шарката... гумите са Pirelli P7 225/60/15
EDIT:
Ето какви са гумите... не ги ли бива...

Последна промяна Ненко Вранков на 07 Май 2008, 15:17, променена общо 1 път