Има ли фенове на МЪСЪЛКАРИТЕ?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
гледате гледате и искате ли да знаете каква е истината - големи мотори - да, а после - само автоматици, ниско октаново гориво, разни диференциали директни и тн и тн
така че не е много за хвалене

а защо не някоя Е24 с М60B40

_65536_kb_sec_ написа:гледате гледате и искате ли да знаете каква е истината - големи мотори - да, а после - само автоматици, ниско октаново гориво, разни диференциали директни и тн и тн
точно там някъде им е красотата на тия антики

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
http://www.zazz.bg/play:a8ce8586 Генерал Лий кво прай а 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
_65536_kb_sec_ написа:гледате гледате и искате ли да знаете каква е истината - големи мотори - да, а после - само автоматици, ниско октаново гориво, разни диференциали директни и тн и тн
Е няма нищо лошо в това да е автоматик, щом са с такива мотори. На тези коли не им трябва игра със съединителя за да изгорят гумите. Може да си бърнаутваш, може и да си дрифтиш с тези автоматици.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Те тва са истинските коли! По-хубав звук от този на американския клокочещ веосмак никде не можеш да чуеш! До мойта ис-ка веднъж спря един Вет Ц4... въпреки че е купе, мойта изглейдаше кат някво семейно комби
Абе голяма мания са тия машини. На C4 старото електронното табло е уникално просто. А като отвориш предния капак как остава без калници... Ц4 ми е може би най-любимата кола, наравно горе-долу с Е31цата. А ето това е според мен най-красивата кола, правена някога:

We love you Ronnie!
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
И аз съм фен на Американските Мусколи
Камарото и Shelby GT500 са ми много любими
Е и други имам любими де не са само тези два моделе 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Exy написа:Те тва са истинските коли! По-хубав звук от този на американския клокочещ веосмак никде не можеш да чуеш! До мойта ис-ка веднъж спря един Вет Ц4... въпреки че е купе, мойта изглейдаше кат някво семейно комбиАбе голяма мания са тия машини. На C4 старото електронното табло е уникално просто. А като отвориш предния капак как остава без калници... Ц4 ми е може би най-любимата кола, наравно горе-долу с Е31цата. А ето това е според мен най-красивата кола, правена някога:
Да не се хваля,но един приятел на село имат корвет ц4 със ел таблото,синя кожа,5.8л tuned sport injection,7ск с crossover,450hp и така и така не го е палил пред мен

снимката я нямам вече,помня че съм я качвал тука в една друга тема.
на 280 се появявал скелет на таблото,аз викам то само 30мин ти трябват да умерш,вътре миричше на мухъл.иначе вета е таргичка,бял абе мн тарикатски.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3