Рок айдъл- феноменално! Класация
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
темата много се помести
иначе да кажа, че превключвайки каналите, попаднах на това изпълнение на тома... еми толкова далече от истината, че не е истина
... за пореден път се убеждавам, че давид просто си е глас н1, и няма как някой да го докара даже и близо до него 

иначе да кажа, че превключвайки каналите, попаднах на това изпълнение на тома... еми толкова далече от истината, че не е истина

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Рок айдъл- феноменално! Класация
ktv написа:Макари да не съм космат като Буги Барабата, признавам, че на последните две изпълнения и аз ревах! Това момче, Тома, изпя песента на легендите Уайт Снейк по- добре дори от тях, като се има впредвид, че в оригинал и при студиен запис е вложен страшен потенциал. Нора също бе върха. Класацията ми е следната:
Тома- номер 1; Нора- номер 2; Деница- номер 3 и Ясен- номер 4.
Това са те, айдълите според мен за сега! Не знам до колко е удачно сравнението на рока със сладкарството, но ако Миг Джагър беше най- известния сладкар, а Сатисфекшън- най- сладкия еклер, направен от него, то изпълнението на Денислав беше като неуспешен опит за заиграване на объркан торен бръмбър с тоя еклер.
и аз точно така ги класирам

- Новини
-
KIARA_G написа:ACCELERATOR написа:t060 написа:Navi_Bmw написа:Той всички песни пее с такъв глас!![]()
Колега, нищо личо ама ти в рок-махана или на концерт ходил ли си? Точно по този начин трябва да се пее такава песен. Може да не ти харесва, но момчето се справи мноооооого добре.
П.С. Нищо лично, не се сърди, моля
Ставаше въпрос за Денислав. Тоя женчо въобще не му е мястото там. Стои единствено заради СМС-ите на хилядите му 10-15 годишни фенки
А бе, хора, вие още ли ги гледате тези псевдоАйдъли![]()
Не се е**те с Денислав, че ... KicK
Хаха, тоя какъв демо пердах й наби, не е истина.
Че момата му играеше по нервите е ясно, ама на нея това й е работата. Нищо не може да оправдае посягането над жена.
Тоя сополанко освен, че се е помислил за звезда, доказа че е и жалък комплексар, който очевидно няма достатъчно умствен багаж за да излезе от такава ситуация с достойнство, а не с обиди тип "яж ми кура, к**ва" и шутове в главата на момиче.

Ей тва ФиЕшЪн чаве ако го видя някъде направо ще му се изплюя в напудреното личице та да му се разтече гримчето.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
!!Asen_X написа:...
тая специялно си изпроси боя и колкото да ме дразни тоя Дени, евалата му правя. Квото ще животно да е мъж, жена ако ще и инвалид не може да ти казва, че майка ти е к**ва

Tux0 Ca !

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:Ей тва ФиЕшЪн чаве ако го видя някъде направо ще му се изплюя в напудреното личице та да му се разтече гримчето.Страшен боклук.

Много дразни малкото амбриажче

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Тома направи страхотно изпълнение на Crying in the rain. Страшно много се доближаваше до оригинала, хареса ми.
А оня амбриаж ако го бях видял тогава, аз дето съм на 15 щях да го смачкам (тя и репортерката щеше да го натупа
)
А оня амбриаж ако го бях видял тогава, аз дето съм на 15 щях да го смачкам (тя и репортерката щеше да го натупа

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Не ми хареса никой!
Много харесвам Whitesnake, и не ми хареса.
http://vbox7.com/play:69667fca Whitesnake
Просто Ковърдейл е неповторим!
http://vbox7.com/play:b46a1f6d Тома
Много харесвам Whitesnake, и не ми хареса.
http://vbox7.com/play:69667fca Whitesnake

Просто Ковърдейл е неповторим!
http://vbox7.com/play:b46a1f6d Тома

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
SpUd3r написа:!!Asen_X написа:...
тая специялно си изпроси боя и колкото да ме дразни тоя Дени, евалата му правя. Квото ще животно да е мъж, жена ако ще и инвалид не може да ти казва, че майка ти е к**ва
Значи според теб е нормално той да я нарече нея к**ва, да и каже яж ми кура, а тя не може да му отговори, че майка му е такава? Не съм съгласен. Тая от Сигнално жълто, че е супер нагла няма спор, но не можеш да удряш никой за това. Дори не коментирам, че е жена. Да бие репортери има право само един (не)човек - Стоичков

- Новини
-
SpUd3r написа:!!Asen_X написа:...
Грам не си прав! Келемето пръв започна с обидите, а кифлата просто не му остана длъжна. От там насетне селтака реши да се направи на "мъж". Тоя незнам от коя гора идва, ама силно се надявам някой да го свали на земята и в буквален и в преносен смисъл.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
И Тома изпя песента много добре. Вярно е, че не може да се сравнява с вокалиста на Whitesnake, но едва ли някой би се учудил на това. А и гласовете им са много различни.
Мен лично Тома ме кефи, просто има сърце, и пее с душата си. От мъжете той е най-добрия.
Мен лично Тома ме кефи, просто има сърце, и пее с душата си. От мъжете той е най-добрия.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ехее... респект, че не пренебрегват тази музика. отивам да ровя по дисковете
обаче накрая нещо се задтрудниха да повторят китарата на стиив вай 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4