Пинах една студена вода с тоя събор.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Пинах една студена вода с тоя събор.

Мнение от TiGoNiSh » 06 Май 2008, 8:52

И така от дни се каним да идем и нещо немоим се наканим.Уж с един френд ше се пробваме с каляските на магистралата ама едно голямо Цък :mhihi: Та кво става най-накрая,у неделя 4ти мисля че се пада,баш края на събора аз съм си на работа най-спокойно и ко стана - мама :uups: се обади да ме "светне" че сестра ми зяпа некви бмв-та близо до Пловдив :shock: :shock: :shock: Въй викам си аз кво стана ся,аз на бачкане цял ден,колата пред работата,прилично мрасна :mhihi: а сестра ми зяпа дрифтове и прочие. Хубу де преживях го,некст иар ше се оди :) Ама нещеш ли вечерта отивам аз да си измия колицата на ОМВ-то на бул. България дето е под Билата и то викам си ае по-късно че няма да има толко коли и тъкмо си паркирам аз под душчето (пароструйката) и гледам некви бмв-та почнаха да прииждат :mhihi: Викам си бах маама му,това х3 (или х5,не го доогледах) ще го превивея,ама тези е36 купенца се рояха едно след друго :mhihi: И кво ми хрумна в това нещо на раменете ми - ми че те колегите сигурно се връщат от събора и дошли да измият красавиците (ако бъркам не отговарям :) )

Та викам си бахти един път се издразних че го пропуснах и айде още един път да ми стане кофти че не отидох...НИЩО лично против колегите,не се познаваме,сигурно някой е от форума,ма ме марзеше да се запознаваме :mhihi: и си тръгнах тихичко с 1-2 вратки,колкото да падне водата от гуметата :mhihi: Ако някой се чуди кой съм бил аз,смъкнатото тъмно синъо е36 купе,със стокови джантета :)

Извинявам се за неграмотното писане,ама толко рано сутрин ме няма много в мисленето и още ме е малко яд :banghead:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 06 Май 2008, 10:12

Добре казано... Като цяло колега събора беше невероятен за мен тази година....много емоций, кюфтета и кебабчета :) Моят съвет е изплакни добре очичките на снимковия материал и чакай другата година... ама гледай да не ти звънне пак някой от там...За бмв-тата лично аз не изпускам да поздравя колега където и да е , а ако пък си мие колата става седянката :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 06 Май 2008, 16:40

TiGoNiSh що не се обади бе човек можехме заедно да ходим натам :) нищо аиде другата година :)
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 06 Май 2008, 19:25

k1k0 написа:TiGoNiSh що не се обади бе човек можехме заедно да ходим натам :) нищо аиде другата година :)

Беше ти изключен телефона :mhihi: както и да е,догодина,здраве да е :)

Назад към Извън Темата