Redex добавка за бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Redex добавка за бензин
Колеги , видях че има такива теми ама искам да попитам кога има по голям ефект това защото някой нямат ефект а им се развалят някой неща незнам защо , а на някой наистина им се отпушват дюзите и т.н и колата започвала да работи по добре ... фактически ефекта кога е когато го сложиш когато е пълен резолвара или преди да го напълниш ?
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
преди да го напълниш .....ако го сипеш след това ще усетиш ефекта след като испразниш резервоара... а и не е нужно да е пален , просто сипваш по малко от написаното на шишето...
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Redex добавка за инжекторни двигатели - СУПЕР КОНЦЕНТРАТ
Бързо и ефективно почистват запушени горивни системи, за да възвърнат оптималното функциониране на двигателя. Намаляват се вредните газови емисии и се икономисва гориво.
Начин на приложение: Изсипете половината от опаковката в резервоара за да почистите горивната система /за ориентир можете да използвате черния маркер върху етикета/. Повтаряйте същата процедура на всеки 9 000 км. За да поддържате нормалното състояние на горивната система.
Препоръчително е през време на този пробег регулярна употреба на добавка за бензин и дизел REDEX
Бързо и ефективно почистват запушени горивни системи, за да възвърнат оптималното функциониране на двигателя. Намаляват се вредните газови емисии и се икономисва гориво.
Начин на приложение: Изсипете половината от опаковката в резервоара за да почистите горивната система /за ориентир можете да използвате черния маркер върху етикета/. Повтаряйте същата процедура на всеки 9 000 км. За да поддържате нормалното състояние на горивната система.
Препоръчително е през време на този пробег регулярна употреба на добавка за бензин и дизел REDEX
viksan_1985 написа:преди да го напълниш .....ако го сипеш след това ще усетиш ефекта след като испразниш резервоара... а и не е нужно да е пален , просто сипваш по малко от написаното на шишето...
мерси колега

ама май ще се окаже че е добре тази добавка все пак няма да се хвали толкова ако не върши работа

- i--v--o
- кандидат ентусиаст
-
От както съм си взел колата използвам Redex и съм много доволен, наистина намалява разхода (с около 1л/100км.) и двигателя работи по-добре.
Слагай смело няма да съжаляваш.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ползвал съм STP и Redex и 2те са добри, STP малко по-известни. По-добре да го ползвате за да не ви се запушат дюзите, щото запушат ли се и да сипвате няма да се оправят...
- blackrider
- младши ентусиаст
-
аз чат пат си слагам по едно шишенце REDEX или STP ,няма значение и 2те са добри. Не спазвам пропорцията за сипване ами изливам цялото без значение колко бенз съм сипал! Винаги сипвам по 20-30 литра на веднъж. Определено се усеща разлика във вървежа на колата има яко ряз и мощност.Когато съм сипал такава добавка карам колата с много газ и в обороти.Имам чуството че октановото число на бензина с такава добавка минава 100
Слагай смело 1 шишенце и давай яко газ да продуха
цената на 1 бр. шишнце от малките което е достатъчно редекс или еСТиПи беше някъде около 8-10лв

Слагай смело 1 шишенце и давай яко газ да продуха

цената на 1 бр. шишнце от малките което е достатъчно редекс или еСТиПи беше някъде около 8-10лв
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае имам съмнения за малко "пикане" - 100 - 200 грама сме нагоре с маслото откак го сменихме(1000 км) и е малко кафевичко и мирише.
Инак дупето е чисто, даже няма сажда сега, което е чудно. Няма и видим лош пушек, всичко си е ок, палим си топли - студени.
Та си мисля да опитам с добавка, ако не ще огледам свещите и ще чистим дюзите... Надявам се че истината е някъде там.
За това питам за добавка. Не е съществен проблема и не изглежда смъртоносен, наскоро минахме диагностика и нищо не изскочи, та почвам профилактиката.
Инак дупето е чисто, даже няма сажда сега, което е чудно. Няма и видим лош пушек, всичко си е ок, палим си топли - студени.
Та си мисля да опитам с добавка, ако не ще огледам свещите и ще чистим дюзите... Надявам се че истината е някъде там.
За това питам за добавка. Не е съществен проблема и не изглежда смъртоносен, наскоро минахме диагностика и нищо не изскочи, та почвам профилактиката.
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
батка 16 лв редекс зелен етикет червена течност има я навсякаде... колега радвам се че ти е от помощ мнениет ми... ако имаш още жапроси даваиии..Energie26 написа:Я кажете са кви пари е и по кои бензиностанции я има

15 мнения
• Страница 1 от 1