Пръскане на брони ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Пръскане на брони ...
Колеги искам да си пръсна броните черни , но нещо ми е мерак сам да го направя не през бояджий и т.н. Кажете как става тая работа че идея си нямам. .. Препоръчайте спрейове и още какви материали ще ми трябват.? Колата ми е черна с сиви брони, според вас матови ще стои ли добре или да ги правя като колата?

- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
по- добре цвета на колата си ги направи по добре стоят... виж ми галерията моите са в цвета на колата...... за подбор на цвета виж какъв ти е цвета на колата при мен има лепенка на калника .. там пише къв е... но за боядисване ако не си го правил преди ,по- добре я остви на някои бояджия тая работа... щото детаила е голям и няма да можеш да ги направиш добре........ около 120 лв ще ти вземат на детаил, по добре ги даи и да ти е мирна главата... 

Последна промяна viksan_1985 на 06 Май 2008, 11:43, променена общо 1 път
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
laviatan написа:120 лв. двете брони-къде бре я раздуи........
viksan_1985 написа:........ около 120 лв ще ти вземат на детаил, по добре ги даи и да ти е мирна главата...
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- kosmos 320
- Потребител
-
Пич отивай на бояджия не мисли много !!!!!!!! Боядисай ги с цвета на колата , а не мат !!! А иначе ще ти трябва пластификатор , спрей и лак!!!!!!
Много нерви и много проблеми , а даже и да стане добре то ще е за един максимум два сезона и то ако си я миеш на ръка че пароструиката ги сваяля като кал !!! По скъпо е на боядйия но в краина сметка е по красиво и повече време ще издържи !!! Все пак е BMW !!!!!!
Много нерви и много проблеми , а даже и да стане добре то ще е за един максимум два сезона и то ако си я миеш на ръка че пароструиката ги сваяля като кал !!! По скъпо е на боядйия но в краина сметка е по красиво и повече време ще издържи !!! Все пак е BMW !!!!!!

7 мнения
• Страница 1 от 1