Рок айдъл- феноменално! Класация
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Рок айдъл- феноменално! Класация
Макари да не съм космат като Буги Барабата, признавам, че на последните две изпълнения и аз ревах! Това момче, Тома, изпя песента на легендите Уайт Снейк по- добре дори от тях, като се има впредвид, че в оригинал и при студиен запис е вложен страшен потенциал. Нора също бе върха. Класацията ми е следната:
Тома- номер 1; Нора- номер 2; Деница- номер 3 и Ясен- номер 4.
Това са те, айдълите според мен за сега! Не знам до колко е удачно сравнението на рока със сладкарството, но ако Миг Джагър беше най- известния сладкар, а Сатисфекшън- най- сладкия еклер, направен от него, то изпълнението на Денислав беше като неуспешен опит за заиграване на объркан торен бръмбър с тоя еклер.
Тома- номер 1; Нора- номер 2; Деница- номер 3 и Ясен- номер 4.
Това са те, айдълите според мен за сега! Не знам до колко е удачно сравнението на рока със сладкарството, но ако Миг Джагър беше най- известния сладкар, а Сатисфекшън- най- сладкия еклер, направен от него, то изпълнението на Денислав беше като неуспешен опит за заиграване на объркан торен бръмбър с тоя еклер.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Е, "крещи", ама правилно! И ако някой каже, че това изпълнение не го е грабнало, неам думи. Аз нямам претенцията да разбирам много от рок и въпреки това най- много слушам такава музика. Може би за това съм и съпричастен към публиката в залата, към журито, към менторите и към моето поколение, израстнало с тая музика. Когато времето беше такова, че всички, слушащи този жанр, бяха обявявани за аутсайдери.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
И на мен тези четири изпълнения ме разбиха. Просто другите тримца (особено "помнете войната", демек Ана) ми бледнееха.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Аз също слушам само такава музика. На Тома гласа въобще не е за тази песен. Ковърдейл има много по-мек глас. Трябваше да му дадат нещо на Металика, Меноуар или Моторхед. Не ги знам по име, но на мен най-много ми хареса онова пълничкото момиче с Джанис Джоплин. Велика песен. Искала господ да и купи Мерцедес Бенц, а всичките и приятели карат Порше. Тази, която пя на Ози и Лита Форд песента също не беше за нея, а и прекалено импровизираше. За Сатисфекшън си 100% прав. Тоя я изпя все едно е нещо на Рики Мартин. Онова момиче (турче е май) също ми допадна донякъде. Абе като цяло всички деца се справиха с една много трудна материя
Да са живи и здрави.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Anthony_J написа: ...Тази, която пя на Ози и Лита Форд песента също не беше за нея, а и прекалено импровизираше...
напълно съм съгласен с теб колега

нито един от високите тонове неможа да направи...затова импровизираше(нямаше глас за тая песен) или казано като по мюзик айдъл -тя пя себе си

- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
t060 написа:Navi_Bmw написа:Той всички песни пее с такъв глас!![]()
Колега, нищо личо ама ти в рок-махана или на концерт ходил ли си? Точно по този начин трябва да се пее такава песен. Може да не ти харесва, но момчето се справи мноооооого добре.
П.С. Нищо лично, не се сърди, моля
Ставаше въпрос за Денислав. Тоя женчо въобще не му е мястото там. Стои единствено заради СМС-ите на хилядите му 10-15 годишни фенки

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ACCELERATOR написа:Ставаше въпрос за Денислав. Тоя женчо въобще не му е мястото там. Стои единствено заради СМС-ите на хилядите му 10-15 годишни фенки
е че има ли някой да не е там заради смс-ите на я на 12-18 годишните фенки или фенчета?

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
ACCELERATOR написа:t060 написа:Navi_Bmw написа:Той всички песни пее с такъв глас!![]()
Колега, нищо личо ама ти в рок-махана или на концерт ходил ли си? Точно по този начин трябва да се пее такава песен. Може да не ти харесва, но момчето се справи мноооооого добре.
П.С. Нищо лично, не се сърди, моля
Ставаше въпрос за Денислав. Тоя женчо въобще не му е мястото там. Стои единствено заради СМС-ите на хилядите му 10-15 годишни фенки
А бе, хора, вие още ли ги гледате тези псевдоАйдъли

Не се е**те с Денислав, че ... KicK

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Хахаха, това гейчето много силно било. Леле, как я смачка тази мускулеста репортерка. Яко е момчето. Никой обаче не се намеси да я защити. Явно все истински мъже бяха там.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4