Въпрос за Ремарке?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Въпрос за Ремарке?
Значи,един приятел (моторист) каза че си кара мотора със стари номера и било законно моторите да си карат и със стари номера (от тия жълти,черни и т.н).Питах го дали това се отнася и за ремаркетата и той каза че да защото мойто е със стар номер.И въпроса ми е наистина ли е така защото аз мисля че ремаркето трябва да се регистрира и да се сменят номерата??

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Въпрос за Ремарке?
Navi_Bmw написа:Значи,един приятел (моторист) каза че си кара мотора със стари номера и било законно моторите да си карат и със стари номера (от тия жълти,черни и т.н).Питах го дали това се отнася и за ремаркетата и той каза че да защото мойто е със стар номер.И въпроса ми е наистина ли е така защото аз мисля че ремаркето трябва да се регистрира и да се сменят номерата??![]()
Бате аз на моето си ги смених да ми е по рахат и без тва по цел ден съм в КАТ и минах бързо а и не беше много пари,но не го направих защото е задължително а просто за сигурност

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
трябва, иначе рискуваш да ти го спрат от движение и после е потресаващо обикаляне. смени си номера и талончето и не се стискай 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Nucl3arDru1D написа:трябва, иначе рискуваш да ти го спрат от движение и после е потресаващо обикаляне. смени си номера и талончето и не се стискай
То не е за мен,дедо ми се занимава!

Мерси на всички

4 мнения
• Страница 1 от 1