Направих си едни летни стелки набързо днес :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Направих си едни летни стелки набързо днес :)
Понеже моите оригиналните са зле, от доста време се канех да си купя.
Ама не мога да си харесам нищо за разумна цена. Та реших, като му дойде времето, да си купя едни оригинални гумени от Камор (предни) за зимата, и се хванах да направя едни "плажни"
И един приятел си направи къщата и му остана един доста дебел мокет. (Трябва да си направя едно килимче пред леглото, че мекичко
)
Вчера ходих, рязах, мерих... Днес минаха на оверлог и стана доста приятно. В първия момент бях шокиран колко са светли, но много приятно отварят интериора. Сложих и малко тапи за закачане и станаха кукла... сега ще видя колко време ще изкарат. Намерих един мокет с гумирано отдолу... от изтривалки за врати, тъмно-бежав цвят. Мисля че с един кафяв кант ще станат перфектни като им дойде времето.
Засега само мисля от какъв материал да си направя "изтривалката"... повечето оферти от типа на алуминий и т.н. не ме радват. Мисля нещо от типа на дебел грапав мокет само за там... ще видим...
Направих 2 шофьорски... да имам.
Ето как станаха.

Ама не мога да си харесам нищо за разумна цена. Та реших, като му дойде времето, да си купя едни оригинални гумени от Камор (предни) за зимата, и се хванах да направя едни "плажни"
И един приятел си направи къщата и му остана един доста дебел мокет. (Трябва да си направя едно килимче пред леглото, че мекичко

Вчера ходих, рязах, мерих... Днес минаха на оверлог и стана доста приятно. В първия момент бях шокиран колко са светли, но много приятно отварят интериора. Сложих и малко тапи за закачане и станаха кукла... сега ще видя колко време ще изкарат. Намерих един мокет с гумирано отдолу... от изтривалки за врати, тъмно-бежав цвят. Мисля че с един кафяв кант ще станат перфектни като им дойде времето.
Засега само мисля от какъв материал да си направя "изтривалката"... повечето оферти от типа на алуминий и т.н. не ме радват. Мисля нещо от типа на дебел грапав мокет само за там... ще видим...
Направих 2 шофьорски... да имам.
Ето как станаха.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Айде някой добър колега да ми очертае на хартия мерките на оригиналните и аз да си направя че в тея ментета от 10 лева само се спъвам като куц кон в тях
I'm slowly drifting

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Re: Направих си едни летни стелки набързо днес :)
Колега защо не ги оцветиш някакъв цвят
? примерно сив или черен ,според мен ще изглеждат доста по добре.

С кеф бих ги боядисал, но не знам как може да се боядиса качествено мокет.
Ако знаеш някъде да правят химическо боядисване, което да издържа на водоструйки и други гаври, казвай. Мокета иначе изглежда бая здрав и не се цапа. Явно си е струвало 25-те лв. на квадратен метър.
Веднага ги правя кафяви, че ми е фетиш нещо тоя цвят
Ако знаеш някъде да правят химическо боядисване, което да издържа на водоструйки и други гаври, казвай. Мокета иначе изглежда бая здрав и не се цапа. Явно си е струвало 25-те лв. на квадратен метър.

Веднага ги правя кафяви, че ми е фетиш нещо тоя цвят

8 мнения
• Страница 1 от 1