Гласувайте за Спамер на 1-ви Национален Събор на Спама

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 04 Май 2008, 21:45

е ние говорим попринцип за спамер номер 1, иначе тия 2 дена беше почивка да :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Май 2008, 21:57

той да не е спамил на решетката на 5то у пловдив....!!!?? :mhihi: нема лошо!
а бе ,маймун-дзвуер!!!аз те крием да не те приберат у зоото-ти сам се издаваш!!! трай си там са като ти дават-земи!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 04 Май 2008, 22:04

SKISA написа:той да не е спамил на решетката на 5то у пловдив....!!!?? :mhihi: нема лошо!
а бе ,маймун-дзвуер!!!аз те крием да не те приберат у зоото-ти сам се издаваш!!! трай си там са като ти дават-земи!!

Е тва е. Царят на спама се завърна :) Пълен с отмъщение! И уж гарван гарвану око не вади, пък ей го на, топи ме пред хората.
Homo homini lupus est!
Тоя даже има лупус на аватара!

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Май 2008, 22:09

D3BEP написа:
SKISA написа:той да не е спамил на решетката на 5то у пловдив....!!!?? :mhihi: нема лошо!

Е тва е. Царят на спама се завърна :) Пълен с отмъщение! И уж гарван гарвану око не вади, пък ей го на, топи ме пред хората.
Homo homini lupus est!

хомо хомини лупус е : човек -човека лупа!!!човещинка! :mhihi:
аз се върнах,ма тука глеам яко си дръпнал напред...докат ни немА!!! нема лошо-ше почерпиш за наградата Спамер на сезона! аз мойта вече си я земах... 8)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 04 Май 2008, 22:10

D3BEP написа:

Homo homini lupus est!

викам да попревършваме със спама че началниците май издивяха вече :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Май 2008, 22:12

RSxRacer написа:
D3BEP написа:

Homo homini lupus est!

викам да попревършваме със спама че началниците май издивяха вече :mhihi:

шубе...!!! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 04 Май 2008, 22:27

RSxRacer написа:чесно да си призная ме домързя да пиша всички затова викам тъй и тъй ще го отнасяме ама да изберем един за жертва да ни спаси.Така като гледам предлагам модовете да вземат под внимание дзвер,явно неговите мнения са се набили 3 дена на всички :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п дзвер бате нищо лично ама ако не ти напраят нищо ще препоръчам и боби_максо да бъде санкциониран,па аз да се оттървам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мене 'щоме буташ бе? Язе не съм улизал от лани! :mhihi: :winky:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 04 Май 2008, 22:30

SKISA написа:шубе...!!! :mhihi:

бате аз отдавна си спамя яко и може да ми се разсърдят :)Въпреки,че требва да ни почерпят затова,че се грижихме така добре за форума докато ги нямаше :mhihi:

bobi_maxo написа:
RSxRacer написа:чесно да си призная ме домързя да пиша всички затова викам тъй и тъй ще го отнасяме ама да изберем един за жертва да ни спаси.Така като гледам предлагам модовете да вземат под внимание дзвер,явно неговите мнения са се набили 3 дена на всички :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п дзвер бате нищо лично ама ако не ти напраят нищо ще препоръчам и боби_максо да бъде санкциониран,па аз да се оттървам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мене 'щоме буташ бе? Язе не съм улизал от лани! :mhihi: :winky:

Дан съ праш дан вадя компроматите :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Май 2008, 22:47

За утре съм си заделил три часа време да изпълня обещанието, което дадох преди събора - 1 месец наказание за всеки, който е спамил във форума по време на събора.

Предишна

Назад към Извън Темата