Гласувайте за Спамер на 1-ви Национален Събор на Спама
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
той да не е спамил на решетката на 5то у пловдив....!!!??
нема лошо!
а бе ,маймун-дзвуер!!!аз те крием да не те приберат у зоото-ти сам се издаваш!!! трай си там са като ти дават-земи!!

а бе ,маймун-дзвуер!!!аз те крием да не те приберат у зоото-ти сам се издаваш!!! трай си там са като ти дават-земи!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:той да не е спамил на решетката на 5то у пловдив....!!!??нема лошо!
Е тва е. Царят на спама се завърна

Homo homini lupus est!
Тоя даже има лупус на аватара!
- SKISA
-
-
D3BEP написа:SKISA написа:той да не е спамил на решетката на 5то у пловдив....!!!??нема лошо!
Е тва е. Царят на спама се завърнаПълен с отмъщение! И уж гарван гарвану око не вади, пък ей го на, топи ме пред хората.
Homo homini lupus est!
хомо хомини лупус е : човек -човека лупа!!!човещинка!

аз се върнах,ма тука глеам яко си дръпнал напред...докат ни немА!!! нема лошо-ше почерпиш за наградата Спамер на сезона! аз мойта вече си я земах...

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
D3BEP написа:SKISA написа:той да не е спамил на решетката на 5то у пловдив....!!!??нема лошо!
Е тва е. Царят на спама се завърнаПълен с отмъщение! И уж гарван гарвану око не вади, пък ей го на, топи ме пред хората.
Homo homini lupus est!
викам да попревършваме със спама че началниците май издивяха вече

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- SKISA
-
-
RSxRacer написа:D3BEP написа:SKISA написа:той да не е спамил на решетката на 5то у пловдив....!!!??нема лошо!
Homo homini lupus est!
викам да попревършваме със спама че началниците май издивяха вече
шубе...!!!

RSxRacer написа:чесно да си призная ме домързя да пиша всички затова викам тъй и тъй ще го отнасяме ама да изберем един за жертва да ни спаси.Така като гледам предлагам модовете да вземат под внимание дзвер,явно неговите мнения са се набили 3 дена на всички![]()
![]()
![]()
п.п дзвер бате нищо лично ама ако не ти напраят нищо ще препоръчам и боби_максо да бъде санкциониран,па аз да се оттървам![]()
![]()
Мене 'щоме буташ бе? Язе не съм улизал от лани!

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
SKISA написа:шубе...!!!
бате аз отдавна си спамя яко и може да ми се разсърдят

bobi_maxo написа:RSxRacer написа:чесно да си призная ме домързя да пиша всички затова викам тъй и тъй ще го отнасяме ама да изберем един за жертва да ни спаси.Така като гледам предлагам модовете да вземат под внимание дзвер,явно неговите мнения са се набили 3 дена на всички![]()
![]()
![]()
п.п дзвер бате нищо лично ама ако не ти напраят нищо ще препоръчам и боби_максо да бъде санкциониран,па аз да се оттървам![]()
![]()
Мене 'щоме буташ бе? Язе не съм улизал от лани!![]()
Дан съ праш дан вадя компроматите

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3