Стоп
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Стоп
Провокиран от онзиденшна случка се сетих да ви попитам дали качвате хора на стоп, ако някой ви махне, колата ви е празна, един бърз оглед и преценка на стопаджията и секунда за взимане на решение и реакция
Мисля че почти на всеки шофьор му се е изградила някаква такава подобна бърза реакция и оценка на махащия
Онзи ден на излизане от София след Църна маца, га още се влачим с пеесе и се каним душманската да се изправим с цялата си тежест връз педала на газта, махат си там разни хора, този път май доста повече бяха. Спрях на една самостоятелна бойна еденица с голяма раница тип палатков лагер
, даже първо го помислих се чуждоземец и бях готов да вкарам едно полиглотско хилоуу майна
Ама човека ме изпревари с едно българско благодаря
Та човека беше тръгнал на стоп до.....Котел
да ходи, да си догонва компанията, а по-интересното в случая беше това че се оказа че майка му ми е преподавала в университета
Та кажете де, качвате ли хора или в повечето случаи ви е страх или въобще не им обръщате внимание

Онзи ден на излизане от София след Църна маца, га още се влачим с пеесе и се каним душманската да се изправим с цялата си тежест връз педала на газта, махат си там разни хора, този път май доста повече бяха. Спрях на една самостоятелна бойна еденица с голяма раница тип палатков лагер

Та кажете де, качвате ли хора или в повечето случаи ви е страх или въобще не им обръщате внимание

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
по принцип бих спрял но кат знам какви ги има и 4овек се замисля 

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Много рядко пътувам сам и/или с малко багаж, така че по обективни причини не качвам
! Но и хипотетично, ако бях празен едва ли бих качил, че както каза колегата по-горе не знаеш на какъв ще случиш, психари много - вярно шансът е малък, но го има
! Може би изключение ще се направи за някоя добра мадама, не че и тя не може да се окаже психо, но пък може да е добрият вариант -> нимфоманка
!
Едит: Хаха, още един колега ме е изпреварил -> единодушни
!

Едит: Хаха, още един колега ме е изпреварил -> единодушни

Последна промяна Maverick_VS на 04 Май 2008, 17:12, променена общо 2 пъти
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
След като миналото лято незнам от къде нещо ме бутна ,след като мъж и жена (май метали) махаха на автостоп отбих и ги зех ,,ама по пътя какво ли не ми мина през акъла ,какви ли не глупости ,защото в софия като сесетя таксиметровия как го бяха заклали ,,напрао не мисе мисли,а и на бившата ми раота в софия като работех отивам към 8 сутринта и навсякъде полиция ,следователи некав го напраили на гъз в колата и седя почти цял ден точно срещу работата,па и ченгетата идваха в офиса да си точат бойлерите ,та за туй от ся нататък само ако са гаджета с минижуп поличчки ,ако ли не мръсна газ и подминавам:)

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Не спирам на никой! Даже на една чантичка, изсипана на пътя между Плевен и Ловеч не спрях преди години.
Така де, де да знам кой се крие в храстите, а и бусът беше пълен със стока.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Гледайте The hitcher
A по повод каките с минижупите, се случва като спреш да разбереш, че зад дървото се крие бай Гошо в едната ръка с нож, а в другата със сопа
A по повод каките с минижупите, се случва като спреш да разбереш, че зад дървото се крие бай Гошо в едната ръка с нож, а в другата със сопа

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Гост
-
BMWPetar написа:Гледайте The hitcher

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
e не съм спирал досега, нямам им много вяра на стопаджиите, но какво пък и те са хора, ко е пикано да става нещо то ше става
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4