Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Ivo 1 » 11 Фев 2008, 16:58

Има камери на Цариградцко шосе след пресгрупата посока Орлов мост,
може би на третия стълб от дясно ако не се лъжа е първата която следи за коли в бус лентата. През един стълб от нея има две насочени срещу движението с радар до тях, ограничението е 50км. Последната е на самата автобусна спирка на Орлов мост но мисля че тя е само за наблюдение на спирката въпреки че съм я виждал насочена в различни посоки дори и към отсрещния тротоар и парка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 29 Фев 2008, 21:05

Някой изгорял ли е от тези камери?
каква е процедурката, снимка по-пощата като в цял свят или?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар

Мнение от Ivo 1 » 04 Мар 2008, 16:48

Двама мои шофьори изгоряха миналата година лятото. Единият на две места едното е от камерите на Раковска и жълтите павета а другото място Орлов мост. По принцип получаваш призовка в която пише кога в колко часа и на кое гише да се явиш в КАТ, там ти вручват снимков материал и наказателно постановление и ти прибират контролния талон или книжката зависи колко точки са ти отнели и дали са останали такива. Това е процедурата по принцип.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 07 Мар 2008, 16:50

Doberman_vas написа:
Ivo 1 написа:Двама мои шофьори изгоряха миналата година лятото. Единият на две места едното е от камерите на Раковска и жълтите павета а другото място Орлов мост. По принцип получаваш призовка в която пише кога в колко часа и на кое гише да се явиш в КАТ, там ти вручват снимков материал и наказателно постановление и ти прибират контролния талон или книжката зависи колко точки са ти отнели и дали са останали такива. Това е процедурата по принцип.

Ебал съм ги в гъза значи, да ми ги пращат на бургаският адрес колкото искат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

мда и се молиш да не ти се налага да ходиш повече в КАТ :mhihi:
че тогава ще има полово снушения в анадола,ама май ти ще си тоя с аналните болки :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 13 Мар 2008, 14:24

да тия копелета ти снимат номера на колата и ти пращат честитка по пощата, ама на адреса на които е регистрирана колата
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 24 Мар 2008, 14:25

Pepinho написа:.... ти снимат номера на колата ....

А в Англия вече го забраниха. "Нарушава неприкосновенността на личността и личната свобода" :!:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 02 Апр 2008, 0:20

Това за Англия от кога???? :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 02 Апр 2008, 8:20

MakMakoB написа:Това за Англия от кога???? :shock:

Преди месец го чух по Българските новини, че англичаните възроптали за нарушаването на личната им свобода, и че държавата няма право едва ли не по този начин да се меси в личия им живот. Прави са. В БГ е достатъчно по закона за Частната охранителна дейност и не само по него, да има указателна табела с надпис "Видеонаблюдение" ими нещо от сорта, и сично е наред :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар

Мнение от Energie26 » 06 Апр 2008, 15:13

Ами да се похвала доиде ми 4еститка по поштата да отида ж КАТ еди кое си гише,отивам аз с жената щото колата е на нейно име и там ни пуснаха едно филм4е как минавам с 80км при ограничение 50км преставяте ли си да караш с 50 по ботевградкото тва е напражо гавра.Та и взеха книжката за 3 месеца ако искате..

Потребител
Аватар

Мнение от HagPyCaH_Tun » 11 Апр 2008, 20:59

benzin написа:Имат радари камерите. бяха ме снимали на плиска как минавам с 60 над ограничението в 10:30 сутринта, камерата поне тогава беше на един блок до кино Изток, а също така днес видях че са сложили камери на цариградско шосе след Метро

абе незнам браточки в софия как е..но в пловдив аз и колегата слагахме камери с радари на прелеза на ягодовско шосе..не че се хваля..много хубави камери..радарите засичат скоростта с много висока точност..но камерата при движение с над 100км/ч не може да снима номера каквото и да прави :D
Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 04 Май 2008, 13:20

Мен ме викат в КАт София.Явно симпатяхата на който си родадох колата е направил нарушение на 27.02.2008-ма в 09:59:38 :mhihi:
Ама е много тъпо защото сега трябва ха ходя специално в София на 16.05.

Потребител
Аватар

Важно

Мнение от venci73 » 04 Май 2008, 18:20

Хора а някой да знае ж Пловдив дали има и евентуално каде са?? :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 04 Май 2008, 18:27

сложиха камери на попа ;)
да знаете да не се силите пред трамвайте :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Вече има камери и по пътя за морето

Мнение от Vasko » 06 Май 2008, 22:46

Колеги, внимавайте! Вече има камери и по пътя за морето ...В посока след Нова загора към Сливен и чак до Карнобат .Има едни големи билбордове и под тях има макет на полицейска кола и над нея се виждат камерите и в двете посоки !

Потребител
Аватар

Мнение от hippo524 » 08 Май 2008, 20:51

На цариградско миналата година ме бяха снимали много интересно.
С едната ръка говорех по телефона а с другата си държах чашата с кафе. Та обяснявай после че това е кафе в чашата и че колата ти е автоматик :mhihi: . Иначе и там се минава с 20-ка. Българина се купува лесно.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум