E36 transform E46

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

E36 transform E46

Мнение от GENA_E36 » 04 Май 2008, 11:45

Здравейте колеги в4ера ми се слу4и едно неприятно нещо тръгнахме за срещата в калояново от Ямбол с още едно E36 но на около 5 км от Ямбол катастрофирах... :( колата ми е ударена от ляво калник врата капак предна броня фар рейката с носа4 и амортсиор 6те ми трябват и нови джанти,но за това по късно.Искам да попитам ако някой знае дали ще мога да сложа капак,ляв и десен калник и предна броня с фаровете от Е46 дали ще паснат щтото сам виждал така направени Е36 тици.Така и така ще се прави може би е време за тунинг...предварително благодаря :help:
BMW MOTORSPORT

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pen4ooo » 04 Май 2008, 11:57

Колега много гадна случка съжелявам... :( Но заради това което искаш да направиш мисля че тук доста хора ще те нахранят че искаш да направиш от е36 --->е46 имаше една тема подобна и не беше красиво....
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 04 Май 2008, 12:15

Колега, можеш да го направиш доста хора са го правили !! ;) Иначее :mhihi: със сигурност ще изядеш някоя и друга псувня... ии мноо съжалявам за колата ти... кофти :confused: :( , незнам каква е причината за катастрофата .. но по регламент.. трябваше да караме с 100-120.. .. аз карах с 160 за да не ИЗОСТАВАМ !?!?? :mhihi: ....но аз съм на същото мнение като тея дето ще те псуват !! ;) един приятел :roll: колега си е взел е46 обаче като видя мойто... доста по добре си е :) мое мнение
Айде успех
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Назад към E36