Гласувайте за Спамер на 1-ви Национален Събор на Спама
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Гласувайте за Спамер на 1-ви Национален Събор на Спама
Дами и Господа тук искам всеки да си напише мнението за спамер на
1-ви Национален Събор на Спама във BMW Клуб България - 2 - 4 Май 2008, Форума/ Извън темата
Пишете ника на човека допринесъл за развиването на този невероятен събор,като довечера според броя гласове за всеки ще бъдат преброени и оповестени.Предлагам гласуването да стане до 16:00 часа преди да са се върнали модовете и да са изпозаключили темите

1-ви Национален Събор на Спама във BMW Клуб България - 2 - 4 Май 2008, Форума/ Извън темата
Пишете ника на човека допринесъл за развиването на този невероятен събор,като довечера според броя гласове за всеки ще бъдат преброени и оповестени.Предлагам гласуването да стане до 16:00 часа преди да са се върнали модовете и да са изпозаключили темите

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Анкетка с номинираните има ли? Или някой специален човек брои гласовете и после си ги записва на хвърчащо листче?
Към броящия D3BEP е вашия човек! Колкото и странно да му е изказването, винаги ще намериш връзка с темата! Да ни радва още дълго!
Забравих да напиша, нека всички желаещи да съберем средства да почерпим модераторите, за да не бан-нат избрания като номер 1
Към броящия D3BEP е вашия човек! Колкото и странно да му е изказването, винаги ще намериш връзка с темата! Да ни радва още дълго!

Забравих да напиша, нека всички желаещи да съберем средства да почерпим модераторите, за да не бан-нат избрания като номер 1
От тогава русото не е на мода.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ако няма бан, гласувам ДЗВЕР
Един дето го попитали: Абе, дзверо, ти от дека си? А той отвърнал: От Дзверино!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
спамерите да легат да спанкат...!! щото "началството" се върна...!!! лично видех по аутоБАНа /тва е шосе ,по което можеш сам да се баннеш..!/ ,че с еприбират към софия-съответно към комповете...!! така че не смейте.... 

- RSxRacer
- вълкодав
-
чесно да си призная ме домързя да пиша всички затова викам тъй и тъй ще го отнасяме ама да изберем един за жертва да ни спаси.Така като гледам предлагам модовете да вземат под внимание дзвер,явно неговите мнения са се набили 3 дена на всички
п.п дзвер бате нищо лично ама ако не ти напраят нищо ще препоръчам и боби_максо да бъде санкциониран,па аз да се оттървам

п.п дзвер бате нищо лично ама ако не ти напраят нищо ще препоръчам и боби_максо да бъде санкциониран,па аз да се оттървам

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Колеги,
Искам да благодаря на всички за гласуваното ми доверие. Наистина не знам защо мен номинираха поне двама от вас, считам , че аз наистина съм добър, но винаги е имало редица далеч по - достойни кандидати!
Приемам настоящата номинация като оценка за вложеният труд и хъс. Понеже виждам Вашата съпричастност към проблема, реших, повтарям, реших да Ви направя съпричастни към една инициатива, която съм замислил отдавна и която стратегически ще повиши качеството и количеството на спама не само във форума, а и в родното Интернет пространство въобще.
Въпросната инициатива цели превръщането на определени посетители в професионални спамаджии. Групичката вече е избрана. Единственият проблем е, че професионализма изисква инвестиция.
За това моля и за Вашата помощ.
За да увеличите техният професионализъм, моля преведете Вашата лепта по сметка:
IBAN: BG65UNCR7630107745101466 УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
В основание за плащане пишете "СПАМ".
Колкото е по - голямо дарението, толкова е по - добре. Няма и ограничения за минимум.
С парите ше видим какво ще направим.
Нека гласуването започне СЕГА !
Колкото е по - голяма сумата, повече гласове се отчитат...
Благодаря Ви!
Искам да благодаря на всички за гласуваното ми доверие. Наистина не знам защо мен номинираха поне двама от вас, считам , че аз наистина съм добър, но винаги е имало редица далеч по - достойни кандидати!
Приемам настоящата номинация като оценка за вложеният труд и хъс. Понеже виждам Вашата съпричастност към проблема, реших, повтарям, реших да Ви направя съпричастни към една инициатива, която съм замислил отдавна и която стратегически ще повиши качеството и количеството на спама не само във форума, а и в родното Интернет пространство въобще.
Въпросната инициатива цели превръщането на определени посетители в професионални спамаджии. Групичката вече е избрана. Единственият проблем е, че професионализма изисква инвестиция.
Колкото е по - голямо дарението, толкова е по - добре. Няма и ограничения за минимум.
Благодаря Ви!
- RSxRacer
- вълкодав
-
я сподели израните да знаем поне за кого плащаме 

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
D3BEP написа:Колеги,
Благодаря Ви!
ееееееее защо като проверя номера и ми дава грешка? дай изтинския, че имам крадени кредитни карти за "разтоварване"
От тогава русото не е на мода.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3