Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
kriso85 написа:Hard_Boiled написа:За толкова години бая паплач и сган мина оттук.Някой не бяхте още ентусиасти ,а случайно сдобили се с бмв потребителчета,щото било гъзарийка.А сега а?Модове,ботове шшшшшш аааааа НАЛИ?Щото къде съм аз, къде сте виеЯ шабана Метко или дето е казал дядото Вазов "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ".Иначе било хубаво да поздравяваш ,щото после като слизаш пак същите хора си щял видиш
![]()
Ако малко те бара по ъкъла написаното,не се чуди отнася се точно за тебеи гледай да не напишеш даже една буквичка ,че ща праа за 2 стинки и 3 цента
и отговора
bmwista написа:колега объркал си се тука не е психятриата![]()
![]()
![]()
![]()
и само където не го е казал дядо Вазов, а Алеко Константинов, ама ...

и ние сме прочели това, онова, а кой сам се прави на 2 стотинки стана ясно

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бисери от тази тема.
Дясно стоящ е ако не се движите в една посока, а сте на кръстовище! Най-добре си те е засякъл, що не го навря под колата, да оценява щетите?
да слезеш,да му ритнеш огледалото/щото се заключи в колата/ и да му го пратиш на некое дърво и отделно му вкарах вратата с един шут,щото такива псувни дори и по врачанско не бех чувал ,а и ми се изплю през прозореца на колата ,докато се разправяхме и не се сдържах!!!!
За това, че онзи е бил за бой, пак си прав.
колегата е дал откъса от правилника-просто некой не е чел или е платил без да чете....!!! за тва като го направи,па и на сичко отгоре те псува или рипа-се слиза и се научава правилника с подръчни средства...!!!

Дясно стоящ е ако не се движите в една посока, а сте на кръстовище! Най-добре си те е засякъл, що не го навря под колата, да оценява щетите?
да слезеш,да му ритнеш огледалото/щото се заключи в колата/ и да му го пратиш на некое дърво и отделно му вкарах вратата с един шут,щото такива псувни дори и по врачанско не бех чувал ,а и ми се изплю през прозореца на колата ,докато се разправяхме и не се сдържах!!!!
За това, че онзи е бил за бой, пак си прав.
колегата е дал откъса от правилника-просто некой не е чел или е платил без да чете....!!! за тва като го направи,па и на сичко отгоре те псува или рипа-се слиза и се научава правилника с подръчни средства...!!!

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Ogi написа:
абе как изкарвате цял сезон с 1 гуми бе
аз 1 месец ако изкарам се радвам кат малко детенце
Garribaldi написа:
И аз така много се хабят тея гуми "задните"
Ogi написа:
явно наште са некви фълшиви
абе как изкарвате цял сезон с 1 гуми бе
аз 1 месец ако изкарам се радвам кат малко детенце

Garribaldi написа:
И аз така много се хабят тея гуми "задните"

Ogi написа:
явно наште са некви фълшиви

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Scouser написа:Не вървам да има разлика в моделите за САЩ и тези за ЕУ. Всички се произвеждат в Германия в едни и същи заводи до колкото знам. Иначе за проблема, Стоян7777 го имаше обаче тука в Америка БМВ му го оправиха без пари. До колкото си спомням отнася ше се само за ранните модели купе( 523ci, 528ci) при нас.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Nukem написа:баси беше към 40 годишен тва за 40 години да не постигнеш ништо повече от една корса![]()
![]()
колегата ме уби с тоя лаф, въпреки, че понякога и аз си го мисля абсолютно същото (комплексари сме яко, а? )

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
vicho написа:Nukem написа:баси беше към 40 годишен тва за 40 години да не постигнеш ништо повече от една корса![]()
![]()
колегата ме уби с тоя лаф, въпреки, че понякога и аз си го мисля абсолютно същото (комплексари сме яко, а? )
бе ората едно време са чакали по четирес години за москвич-ти са...една корса!!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
бе аз мисля 4е не е никак смешно,щот тва за някои хора си е много и те си се радват на това което имат и са постигнали 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: ..
bavareca_86 написа:бе аз мисля 4е не е никак смешно,щот тва за някои хора си е много и те си се радват на това което имат и са постигнали

От тогава русото не е на мода.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не знам вие на какво се смеете, ама аз гледам, тоя тука е постигнал бмв В6 на пропан-бутан! БРАВО!

Steyr написа:Моля, ако някой кара 320i V6 на пропан-бутан да сподели за разхода на гориво. Моето не мога да го сваля под 17/100км.
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Митко Ганчев написа:Stanchev написа:оставил съм я в един малък съд с вода, колкото да се покрива костенурката и съм сложил една пластмаска да се качва отгоре.
![]()
ама не иска нито салам нито зеленчуци![]()
дали да не я водя на ресторант и после на бар
Повози я на баварката

Темите за животни винаги са ми много забавни!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ае не е от форума ама неска на събора една Е30ка дрифтеше бяла няква и едно дете на около 4-5 годинки вика "Тате това БМВ прилича на москвич" 

I'm slowly drifting

VIRUSS написа:Продавам навигация Becker Trsffic Assist Pro,Ferarri Design, ....
Цена 600!лв.
VIRUSS написа:vampiravasko написа:давам 250 лв за навигацията
По-добре спести от тези 250лв и си купи една хартиена пътна карта
madcop написа:Не, по-добре си вземи за 300 лв. гармин от магазина с гаранция и по-добър дизайн+най-новата карта на България, а тия $гъзарски$ навигации да си ги продават на гъзетата. Тая цена би била добра ако с навито върви и една мацка да ти го държи в колата (джипиеса)
- TERMINATOR
- Потребител
-
- Кара: E30-ската да се мръщи
- Мечтае да кара: E30 М3
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Още една плодотворна тема: цък
Значи фабулата е следната: един пич е канен на хабитюренски на 4 мацки и иска съвет какво да им подари.
Съветите:
Яка темичка
Значи фабулата е следната: един пич е канен на хабитюренски на 4 мацки и иска съвет какво да им подари.
Съветите:
-Ask Durex...![]()
![]()
![]()
-Вържи си една панделка на оная работа и си ти човека![]()
![]()
![]()
-4 панделки значи да купя![]()
- 99.9% от жените се подмокрят, когато получават букет, особено ако е грамаден и шарен!
-Жените обичат силни емоции -дет има една приказка ако не те запомни като е.ач да те запомни като бияч![]()
-Бижуто неминуемо ще й шунтира системата за контрол на самозадръжките и ще настане веселбата Twisted Evil :![]()
-Класическото изпълнение.. чехли и вибратор.. ако не и харесат чехлите да се *бе с вибратора![]()
Яка темичка

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990