Проблем след прекъсвач?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Проблем след прекъсвач?
Напоследък усещам много странно поведение в м40-ката!
Като я сръчкам до прекъсвач и после превключа на по-висока предавка, мощността изведнъж пада...все едно няма бензин. Да кажем на първа до прекъсвач, слагам втора и с газта до долу неще да върви, трябва да отпусна малко и пак да подам. Това, което ми прави впечатление е, че ако не изчакам до прекъсвач, а сменя на да кажем 5500, проблема го няма. Тоя прекъсвач как работи, дюзите и искрата ли изключва или има и нещо друго? Писна ми, така не мога да си върша простотиите
Като я сръчкам до прекъсвач и после превключа на по-висока предавка, мощността изведнъж пада...все едно няма бензин. Да кажем на първа до прекъсвач, слагам втора и с газта до долу неще да върви, трябва да отпусна малко и пак да подам. Това, което ми прави впечатление е, че ако не изчакам до прекъсвач, а сменя на да кажем 5500, проблема го няма. Тоя прекъсвач как работи, дюзите и искрата ли изключва или има и нещо друго? Писна ми, така не мога да си върша простотиите

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Нема да се обиждаме са, април месец направихме 17
Дали пък е възможно за момент да забравя да пусне помпата, като я изключи...

Дали пък е възможно за момент да забравя да пусне помпата, като я изключи...

дс
гасат се дюзите на прекъсвач ,а за проблема виж шайбата на коляновия вал да нее разбита и и да има вибрацйй при високите об.
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
Re: Проблем след прекъсвач?
Скоро няма да може до 6250об.Митко Ганчев написа:Напоследък усещам много странно поведение в м40-ката!
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
- ioshkata88
- Потребител
-
аз карам винтилово рено и на моита го прави същото понеже колата като е в регулатор бензина спира и като вклиучиш по голяма предавака с пълна гас и колата се одавва заред това спира аз знам че това не го прави само на карбораторите
7 мнения
• Страница 1 от 1