Четох,гледах и си купих 318 ИС купенце!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- roki77
- кандидат ентусиаст
-
///MapTo написа:Честито!
Хубаво екземплярче...напоследък забелязвам тенденцията да се купуват все читави екземпляри...мина им модата на бараките с газ-та явно и съм много щастлив от този факт...
Дълго да се слушате и само масло и гуми да сменяш ти пожелавам!
Благодаря за пожеланията на всички. Всъщност малко излъгах жена ми преди да я вэемем че ще и сложим обикновенна газова за 400 лева и че е много икономична колата ХА ХА ХА. Жените обичат да чуват това което искат макар и да е лъжа!!!

Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Колега, много лачена изглежда! както пожелаха колегите, и аз желая само хубави моменти с колицата
успех и умната по пътя че много бегат йеските

- roki77
- кандидат ентусиаст
-
furiozo написа:Колега, много лачена изглежда! както пожелаха колегите, и аз желая само хубави моменти с колицата![]()
На живо колата излежда по добре. Това е втората кола която купувам със секретни болтове на джантите, но без ключ за тях. Днес с помоща на телоподаващо ги смених, че ако спукам гума ще стане мяууу... Мисля да дойда на срещата на ОМВ след тунела в понеделник да се запознаем!
П.С. Преди да купя тази кола, гледах една Вектра 1999 година 2,0 136 кончета. И сега като ги сравнявам двете май опелчето ще дръпне на бумера. Замалко да ми стане трети опел обаче ми писна от ръжделници.
ОРЕЛ ВЕСТРА,НОСА ЧОВКА,ВЪТРЕ САМОЛЕТ,НА ГУМИТЕ КАПАЦИ НЕ ТРЯБВАТ!!!
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
roki77 написа:
Благодаря за пожеланията на всички. Всъщност малко излъгах жена ми преди да я вэемем че ще и сложим обикновенна газова за 400 лева и че е много икономична колата ХА ХА ХА. Жените обичат да чуват това което искат макар и да е лъжа!!!
Само и тя да не земе ся да си кажи време е и аз да се регистрирам във форума и попада точно на туй с газовата и глей сеир;)

- roki77
- кандидат ентусиаст
-
dancenation написа:roki77 написа:
Само и тя да не земе ся да си кажи време е и аз да се регистрирам във форума и попада точно на туй с газовата и глей сеир;)
Баце, това не е страшно. Страшно е че жената иска да ми кара колата. Казах и че започвам да събирам пари от закуските да и купя няква съпунерка да чупи нея. Утре иска да я кара УЖАС!!! Ако ми видите колата някаде и кара блондинка под прикритие БЕГАЙТЕ! Абе и колата е на нейно име ЗАЕБИ.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
roki77 написа:Всъщност малко излъгах жена ми преди да я вэемем че ще и сложим обикновенна газова за 400 лева и че е много икономична колата ХА ХА ХА. Жените обичат да чуват това което искат макар и да е лъжа!!!
Ебаси, само аз ли съм случил на жена в това отношение...моята ме навива да купуваме Х5 4.4i (подозирам, че идея си няма колко е акциза), и ми се дразни като карам бавно... Последния път като ходихме до Банско, на широкото преди Благоевград ме уби - вика "Абе аз тука я настъпвам до дупка, ти кво се влачиш със 100..." Как да и обясня, че съм със зимните гуми още и с четири човека в колата...
А иначе честито, колега!

Последна промяна someone на 03 Май 2008, 12:59, променена общо 1 път
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- roki77
- кандидат ентусиаст
-
AHTuBuPyC написа::welcome:
Не си дал изобщо много, някой са дали и повече за 3 години по стараи не съжаляват нито за миг
![]()
Само консумативи и много приятни изживявания с този F16 ИСтребител
Преди да взема тази,изпуснах една 320 купе 1993г. синя с бял кожен салон и М пакет за 6300лв. Софийска. Но не съжалявам, това е моята кола. Направи ми впечатление че колата доста харчи и не се ускорява май много бързо. Търговеца от който я взех каза че е махнат катализатора и звука ат гърнетата е малко метален. Дали някоя от Ламбда сондите не е сдала багажа и затова харчи и не е много вървежна. Нито съм се возил, нито съм карал такава кола и ми е трудно да преценя вървежа сега. Но определено клопя доста бензин.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
someone написа:roki77 написа:Всъщност малко излъгах жена ми преди да я вэемем че ще и сложим обикновенна газова за 400 лева и че е много икономична колата ХА ХА ХА. Жените обичат да чуват това което искат макар и да е лъжа!!!
Ебаси, само аз ли съм случил на жена в това отношение...моята ме навива да купуваме Х5 4.4i (подозирам, че идея си няма колко е акциза), и ми се дразни като карам бавно... Последния път като ходихме до Банско, на широкото преди Благоевград ме уби - вика "Абе аз тука я настъпвам до дупка, ти кво се влачиш със 100..." Как да и обясня, че съм със зимните гуми още и с четири човека в колата...
А иначе честито, колега!Много безаварийни километри! И за нищо на света да не и слагаш обикновено газово, че МНОГО
гърми...последното от опит ти го казвам
леко там с гаста че последния ми акт е точно от там

roki77 написа:
Преди да взема тази,изпуснах една 320 купе 1993г. синя с бял кожен салон и М пакет за 6300лв. Софийска. Но не съжалявам, това е моята кола. Направи ми впечатление че колата доста харчи и не се ускорява май много бързо. Търговеца от който я взех каза че е махнат катализатора и звука ат гърнетата е малко метален. Дали някоя от Ламбда сондите не е сдала багажа и затова харчи и не е много вървежна. Нито съм се возил, нито съм карал такава кола и ми е трудно да преценя вървежа сега. Но определено клопя доста бензин.
Колега всичко под 325 е компромис, 6 цилиндровия е доста по-балансиран и звука е друг, но пък, знам каква е разликата между 318i и ИС и смея да кажа че това е най-добрия избор. Да не говорим че тези мотори и носят на извращения, поне M42

Обоснови се за висок разход. Нормално е към 11 да ти дава, предвит че ти е нова, и я ръчкаш може да стигне и 15,16,17 ... А и гумите ти май не са малки това 215 ли е? на 17? Наведи се и под колата, мен зимата ми беше пукнато маркучето преди бензиновия филтър

- roki77
- кандидат ентусиаст
-
Ми от три дни я карам и съм минал 140км. с 50 лева гориво. Имаше и ръчки, едната до прекъсвач на 6500 оборота. Вярно е че и още не съм сменил никакви консумативи щото са всички са се залежали. Днес мислех да я закарам на Ники от сервиза в Люлин да и направи една диагностика, ама нещо все ми дава заето. Мен ме съмнява че като е махнат катализатора дали изобщо имам ламбда сонда. Иначе колата си работи перфектно. Джантите са 16 цола.
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Мда при Ники е правилното място, макар че, все повече колеги ходят там и когато имаш нужда от него е зает, но винаги гледа да не те остави да се оправяш сам. Направи си диагностика, виж какво ще ти каже, вдигнете я и я огледайте. Аз като купувах разчитах на него, за първата каза: махни тоя кошер, а за втората: тая кола няма проблеми
Спокойно всичко се прави, но аз лично несмятам че има някакъв сериозен проблем, щом си работи добре. Все пак, нека се изкаже и майстор

Спокойно всичко се прави, но аз лично несмятам че има някакъв сериозен проблем, щом си работи добре. Все пак, нека се изкаже и майстор

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4