Цени на горивото в Турция...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Цени на горивото в Турция...
някой знае ли колко са горивата в комшиите...!?!? и евентуално дали бачка бензиностанцията на междинната зона между двете граници ,дето може да се сипва безакцизен бензин и колко е цената!?!!
говорим за Свиленградската митница!
говорим за Свиленградската митница!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: Цени на горивото в Турция...
SKISA написа:говорим за Свиленградската митница!
ако още работи (нали казваха че ще ги затварят) е доста по ефтин. Мисля че беше около 1.5лв. Трябва да сипеш на излизане от бг - на влизане не дават

в турция е както каза колегата
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз не бих сипал от бензиностанцята на Братя.. кви бяха там, нафта.. Автобусите ги зареждаме там и се оплакват.. представям си комън рейла као ще каже.. не си заслужава за 20 лева икономия да се набиеш после 1000
В турция нафтата беше 2.80 края на лятото миналата година сега е към, 3.40 мисля

В турция нафтата беше 2.80 края на лятото миналата година сега е към, 3.40 мисля

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
по-добре си зареди преди самото ГКПП има бензиностанции на шел и на лукоил от колкото на безмитните...(малко лъжат в литража) 

- SKISA
-
-
ма аз бензинец ше сипа...!не нафта! явно ше си напълня май на лукойла преди излизане-тия цени мноо дебели ,бе! тия турци да не са дигнали стандарта кво ли...! аз си мислех,че таме е по-евтино то кво излезе...
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- SKISA
-
-
добре де ,някой знае ли верно цените в турция много над наще ли са или само горивото е така. щото те си имат нефт и би трябвало да не са над наще цени. дали това е валидно само за горивото или по принцип си е по-скъпо там....!?? последно съм бил преди 3г и не беше така!!!
още един въпрос : има ли навигация там-тази ,която е в колата/,или мога да се вържа само на джипиес от мобилните!?!! и ако някой има някакви наблюдения и прочие за пътя до кушадаса....!?!? напътствия,съвети...!? минавал съм го преди около 6-7г и се справих доста бързо ,ма не знам сега как е...!? единственото място,където се загубих беше на хасково хванах по някакви тъпи табели за транзитно праминаване за свиленград и се отклоних близо 50км ,а камионите си прашеха направо...
още нещо: освен Ефес какво друго мога да посетя и си струва да ида около Кушадасъ или поне в региона...!?
още един въпрос : има ли навигация там-тази ,която е в колата/,или мога да се вържа само на джипиес от мобилните!?!! и ако някой има някакви наблюдения и прочие за пътя до кушадаса....!?!? напътствия,съвети...!? минавал съм го преди около 6-7г и се справих доста бързо ,ма не знам сега как е...!? единственото място,където се загубих беше на хасково хванах по някакви тъпи табели за транзитно праминаване за свиленград и се отклоних близо 50км ,а камионите си прашеха направо...

още нещо: освен Ефес какво друго мога да посетя и си струва да ида около Кушадасъ или поне в региона...!?
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Питах човек , който е ходил преди няколко дни , и :
Нафта : 2.38 турски лири , т.е. 2.73 лв. по курс 1.15 лв. за 1 турска лира.
Бензин: 3.00 турски лири , т.е. 3.45 лв. по курс 1.15 лв. за 1 турска лира.
Бензина им е само 98.
Каза , че на бензиностанцията на Братя ....... нафтата е 1.80 лв. , а бензина съответно както е в България е по-евтин , но за нафтата каза , че негов познат преди време е сипвал и колата му пушела и невървяла много.
Нафта : 2.38 турски лири , т.е. 2.73 лв. по курс 1.15 лв. за 1 турска лира.
Бензин: 3.00 турски лири , т.е. 3.45 лв. по курс 1.15 лв. за 1 турска лира.
Бензина им е само 98.
Каза , че на бензиностанцията на Братя ....... нафтата е 1.80 лв. , а бензина съответно както е в България е по-евтин , но за нафтата каза , че негов познат преди време е сипвал и колата му пушела и невървяла много.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Колега кога ще ходиш до Кушадасъ? Аз отивам там от 1 юни и също ще пътувам с кола само, че с минивана. Ако се въренш по рано драсни някой ред да кажеш как е що е.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
аз тръгвам на 16май.... чудя се с бензин или дизел да пътувам при еднакъв разход???
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2