Колеги ВНИМАВАЙТЕ с тези телефонни измами
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Пффф да питам правят ли телефонни реклами на услуги банките? Чак сега се сетих.... Преди около месец, два си седя на компа и гсм-ма звъни, гледам скрит номер и вдигам. Та, там някаква жена почва да ми обеснява, че се обаждала от банка (не помня коя) и че целия този разговор се записвал. Искъл ли съм да разбера някаква много изгодна оферта, аз казах не благодаря, но дамата беше напориста "ама не искате ли първо да ви я кажа.." твърдо отсякох НЕ. На някой да се обаждали така?
И другото беше януари месец на едно кръстовище 5 метра по напред бях се забил в един дълбок сняг с колата, щото майка ми трябваше да отскокне до аптеката и ми го спомена в последния момент.
Та, аз си я чакам и гледам в огледалото надалече някакъв чичка пресича 2 пешеходни ленти и се доближава до колата като платно допрян до колата от шофьорската страна, идва до врата и ми вика на затворен прозорец "може ли да те питам нещо". Може да ме гони паниката, ама си помислих, че ще посегне да отвори врата, а човек на централен булевард отварящят врати посред бял ден... просто изтръпнах. Казах не той па взе, че мирно си тръгна назад по пътя който беше дошъл, да не би прическата ми да е го е уплашила не знам.
И другото беше януари месец на едно кръстовище 5 метра по напред бях се забил в един дълбок сняг с колата, щото майка ми трябваше да отскокне до аптеката и ми го спомена в последния момент.
Та, аз си я чакам и гледам в огледалото надалече някакъв чичка пресича 2 пешеходни ленти и се доближава до колата като платно допрян до колата от шофьорската страна, идва до врата и ми вика на затворен прозорец "може ли да те питам нещо". Може да ме гони паниката, ама си помислих, че ще посегне да отвори врата, а човек на централен булевард отварящят врати посред бял ден... просто изтръпнах. Казах не той па взе, че мирно си тръгна назад по пътя който беше дошъл, да не би прическата ми да е го е уплашила не знам.

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Абе ебана работа каквато е и държавата . Щото и шефът ми го накарах да се обади на един познат полицай да съдейства . 20 мин. след инцидента явно от близкото районно са се обаждали и почнали да държат сметка на майка ми що не знаела че това са измами . Не гледала ли ТВ не четяла ли вестници . Абе майка ви да еба вие за къв х** сте ми жената виновна че не е била информирана . Що не вземе да ги хванете тия гайдари ... Абе цялата работа е такава . С радост ще заживея навънка един ден оправия няма ...
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
кофти ... като знам майките какви шашки са .. да не стане некои фал от такава новина че после иди се оправяй с наште полицаи и тъпа държава неможе да ги откриеш

- КУНИ
- младши ентусиаст
-
До кралицата майка да легнат..... от жена си спин да хванат
п.с - не кълнете без нужда, такива измамници са под път и над път!

п.с - не кълнете без нужда, такива измамници са под път и над път!
- Illusion
- Бургаското явление
-
Захо, супер неприятно
И като се сетя, че имаше и друг случай свързан с теб

И като се сетя, че имаше и друг случай свързан с теб

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Totogada написа:Офф танк да им мине отгоре на тея тъпаци.
Лятото имах подобен случай.Звъни ми някакъв и се представя,че от полицията.Казва ми брат ви как се казва и аз пърия момент шаш,и му казвам и той така...блъснал малко момиченце трябва да му даде ваучер на вива тел за 50лв.Първия момент като ми каза вива тел много се очудих,защото той е на Мтел.След това му казах обадете ми се след малко.Обадих се на братми разбрах каква е работата,че нищо такова няма,но си изкаръх акъла подкосиха ми се краката.Опитах се да разберра номера на този тиквеник но не успях.Лошото е че някои успяват да измямат хората и то с доста пари.
E човек ти не можеш ли да включиш в първия момент? Брат ти да е блъснал някой и ушев ти звъни да ти иска 50 лева за ваучер?!?!?! Логика? - никаква...както и да е може да е било яко шаш...
Мене така ми се обаждаха.. седя си аз вкъщи при което звъни се, аз дигам, много гадна връзка, почти нищо не се чува и започва да ми се плямпа следното - "Татко в затвора съм, ела ме измъкни" в първите 2 секунди ми минаха 10 неща през главата, ама бързо осъзнах, за какво иде реч и от там като го почнах доста кълнене си отнесе докато успее да затвори

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
тая измет беше звъняла и на бабичката, нещо там относно вуйчо ми, некви колети от чужбина и аз вече не помня кво беше
Явно наистина черпят от някъде инфо и са доста добре информирани, защото доста верни неща знаеха.
Ама от кой да очакваме защита и някво решение на проблема, като самите куки са в играта, и ги хващат с кинтите, издърпват им ушите и им викат айде изчезвайте и повече да не правите така

Явно наистина черпят от някъде инфо и са доста добре информирани, защото доста верни неща знаеха.
Ама от кой да очакваме защита и някво решение на проблема, като самите куки са в играта, и ги хващат с кинтите, издърпват им ушите и им викат айде изчезвайте и повече да не правите така

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Преди 2 седмици откраднаха от брата на дядо ми 200 лева - пенсия и половина, с която човекът е щял да си покрие жизненоважните сметки за месеца... Някакъв младеж го помолил да му развали пари, дядото като показал портмонето онзи го грабнал и избягал. Много тъжна гледка е разплакан 75 годишен мъж. И то за 200 лева... напиване и к**ва - бих смачкал някой от тези.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
acer написа:Пффф да питам правят ли телефонни реклами на услуги банките? Чак сега се сетих.... Преди около месец, два си седя на компа и гсм-ма звъни, гледам скрит номер и вдигам. Та, там някаква жена почва да ми обеснява, че се обаждала от банка (не помня коя) и че целия този разговор се записвал. Искъл ли съм да разбера някаква много изгодна оферта, аз казах не благодаря, но дамата беше напориста "ама не искате ли първо да ви я кажа.." твърдо отсякох НЕ. На някой да се обаждали така?
Да обаждат се от банките, става въпрос за здравни осигуровки, пенсионни и тн

Затия телефонни измамници имам едно пожелание: СИН ДА ИМ СЕ РОДИ ЗЕТ ДА ИМ ДОВЕДЕ !!!!!
Пълни гадове са и се оправят само с бой

Пълни гадове са и се оправят само с бой

Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
kaseto написа:СИН ДА ИМ СЕ РОДИ ЗЕТ ДА ИМ ДОВЕДЕ !!!!!
Двама сина да има!!! На калъп да ги хване!!!

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3