Колеги ВНИМАВАЙТЕ с тези телефонни измами

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Колеги ВНИМАВАЙТЕ с тези телефонни измами

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Май 2008, 19:20

Днес към 14 часа бях на работа и отидох да ям и в един момент телефонът ми звънна . Приятелка на майка ми ме пита верно ли е че си блъснал 13 годишно момче на пешеходна пътека . В първия момент аз съм шах не мога да загрея обяснявам и къде съм и че няма такова нещо . Тя ми отговаря че майка ми в къщи реве и е много притеснена . Оттам звъня на майка ми да видя какво става . Разказа ми тя на бързо по телефона и едвам я успокоих (до колкото се може по тела )
Когато се прибрах я накарах да ми обясни подробно ... Та ситуацията е следната
Звъннал домашния телефон в къщи някакво момче с ревящ глас се представило за мен и започнало да обяснява как блъснало 13 годишно момче и то умряло . Майка ми го попитала къде е . То продължило представяйки се за мен да обяснява че се намирало във 3-то районно и че трябвало да плати гаранция за да ме пуснат ... Оттам прехвърлят към адвоката много учтив мъж който се представя и започва да обяснява какви ще бъдат последствията и че трябва да се внесе сумата от 2500 лв. Отново дават слушалката на ревящото момче и то се моли плачейки за парите . Майка ми му казва " Нали знаеш че няма толкова пари в къщи " след което телефонът се затваря ...

Жената е в шаш и паника и не може да направи адекватна преценка . Благодарение на нейната приятелка която се свързва с мен успя да се успокои и да изясним нещата.

Сега ще отида в полицията да проверя дали може да се направи нещо за откриването на тези лица .
Лично аз знам за много такива случаи и не бих се хванал , но такава изсценировка със смърт и катастрофа слага капака на всичко .
ТОЯ педераст гърбав ако можеше по някакъв начин да го открия бедна му е фантазията какво ще направя с него . 100 % съм сигурен че и полицията нищо няма да направи но ще ида така за себе си да проверя
ТОЯ МРЪСЕН ПЕДЕРАСТ ДЕТО Е ЗВЪНЯЛ И ТАКА Е СТРЕСНАЛ МАЙКА МИ МУ ПОЖЕЛАВАМ НАЙ-Мъчителната смърт и дете му да умре в катастрофа . А той прав да се насира . ЕБЕМ ти и държавата ебем ти и народа лъжлив !

Колеги отваряйте си ушите предупреждавайте близките за да не стават сакътлъци че това стреса не се възстановява лесно !
Още веднъж тоя който е звънял ръцете да му исъхнат в адски болки да умре ! :ranting: :maad: :comp:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 01 Май 2008, 20:04

да*ба п****** им лелина .на стъргало да се спънат на електроди да паднат,къща на 5 етажа да имат на всеки етаж болно дете да гледат,от тотото пари да спечелят всички пари за лекарства да дават,жена му деца със сто крака да родят на обувки да не смогват....
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 01 Май 2008, 20:23

dancenation написа:да*ба п****** им лелина .на стъргало да се спънат на електроди да паднат,къща на 5 етажа да имат на всеки етаж болно дете да гледат,от тотото пари да спечелят всички пари за лекарства да дават,жена му деца със сто крака да родят на обувки да не смогват....
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 01 Май 2008, 20:27

Брат, в моя град има кажи речи цял квартал препитаващ се с телефонни измами и джебчийки... Качулки идваха, биха ги, ебаха ги с извинение..., няа..., прибраха десетима и май вече са си свободни... Ко да ти кажа, злееее..., цялата ни работа е такава...
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 01 Май 2008, 20:55

Мдааа. Да им исъхнат ташаците на тея копеленца дано. Да внимават и хората от чужбина. Обаждат се копеленцата и се представят за роднини приятели и тн и кви ли не сакатлъци измислят само да те вкарат в шок и да не се усетиш как ще те измамят. Внимавайте и кажете на близките си да не вярват на такива идиотщини. И още един път да им ****** мамицата на тез долни свине.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Plamen_335i » 01 Май 2008, 21:12

И на брат ми му се случи нещо подобно, само че в по-лека форма. Звъни му някакъв миналото лято и му се представя за братовчед. Брат ми не се сеща за него и естествено "братовчеда" казва, че е много по-възрастен от него и, че не са се виждали отдавна. Съответно брат ми си слага едно на ум и го пита по какъв повод се обажда. "Братовчеда" казва, че е в града по работа - иска да си купи климатик, обаче не му достигат парите и моли брат ми да се срещне с него някъде и да му даде пари назаем. Брат ми естествено му казва да си е.. майката и му затваря :) Един семеен приятел пък се хвана на номера с екскурзиите. Звънят му и му казват, че е спечелил екскурзия из Европа и, че трябва да отиде до офиса им, ако е навит. Той отива и вижда, че всичко изглежда истинско...даже има и други спечелили там :) Разбира се, от спечелилите се иска да платят само по 400лв за регистрация. Човекът се замисля малко, но решава да плати. Вечерта се замисля още повече и решава на другия ден да се откаже от екскурзията. Хубаво, ама на другия ден офиса е абсолютно празен. Даже и контактите са измъкнати и висят жички :(

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 01 Май 2008, 21:29

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 17:17, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 01 Май 2008, 21:49

То проблемът е че тормозят и изнервят възрастни хора, на които най - малко им е за това и ги тормозят за децата, внуците и близките им, не че се обаждат. Да ми се обадят, успех.
Другият проблем е, че шибаняците - поне според мен - проучват. Как го правят - не знам . Дали е с помощ от операторите(не директна, с вътрешни хора)... Сигурно.
На мен така и не са ми се обаждали, нито на мои приятели.
Ама виж колко умело са те качили на черешата, Тошо... Авточасти.
Колегата - с колата бил блъснал...
Имам чувството, че знаят по нещо за всеки на когото се обаждат...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 01 Май 2008, 21:51

Гнусни нещастници. Не им кълнете децата, те не са виновни. Пич, защо майка ти не ти се е обадила на теб? Купувайте на родителите си някакви евтини телефони с предплатена карта, колкото да могат да звъннат в спешна ситуация, а не да се побъркват от ужас и да търсят роднини да помагат. Много ми се иска законът да беше по-строг към тези изверги, както и да имаше кой да го прилага. На всичкото отгоре са толкова нагли, че като ги разкриеш и почват да те псуват. На мен ми се обаждаха да правим някаква велика сделка с части или нещо подобно. Като им казах, че не ме интересува и ме напсуваха брутално. Направо бях побеснял. Жалко, че няма как да ги хванем тези мръсни копеленца и да ги линчуваме.
Последна промяна Anthony_J на 01 Май 2008, 21:52, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 01 Май 2008, 21:52

Офф танк да им мине отгоре на тея тъпаци.
Лятото имах подобен случай.Звъни ми някакъв и се представя,че от полицията.Казва ми брат ви как се казва и аз пърия момент шаш,и му казвам и той така...блъснал малко момиченце трябва да му даде ваучер на вива тел за 50лв.Първия момент като ми каза вива тел много се очудих,защото той е на Мтел.След това му казах обадете ми се след малко.Обадих се на братми разбрах каква е работата,че нищо такова няма,но си изкаръх акъла подкосиха ми се краката.Опитах се да разберра номера на този тиквеник но не успях.Лошото е че някои успяват да измямат хората и то с доста пари.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 01 Май 2008, 21:53

st.George написа:Брат, в моя град има кажи речи цял квартал препитаващ се с телефонни измами и джебчийки... Качулки идваха, биха ги, ебаха ги с извинение..., няа..., прибраха десетима и май вече са си свободни... Ко да ти кажа, злееее..., цялата ни работа е такава...

Точно така, в Г.Оряховица на гарата се събират цървулите.Поседния път като ходих до там имаше общо 28 счупени ребра, 12 счупени зъба и огромно количество син и червен фон :mhihi:
По интересното е, че имат постоянна охрана от полиця и някой ако отиде самостоятелно да се саморазправя го вкарват в ареста, че даже и обвинение му повдигат.Ние бяхме доста голяма глутница и куките тихом мъкмом се ометоха, та ни оставиха да си вършим работата така да се каже.

Гадното е, че вече са станали доста голяма организация, подслушват телефони и имат достъп до лична информация.Това ме навява на мисълта, че някой от високо ги покрива :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 01 Май 2008, 22:03

-абе нема оправия нали на скоро беха гепили некви полицай за такава шашма-жалко,че не си имал шанса да ги гепиш та да ги откажеш да стряскат възрастните хора...
:( :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 01 Май 2008, 22:13

Eй такива подобни шмекери звъняли на майка ми- казали й, че има пътен инцидент с неин близък. Аз през тва време точно на път съм бил! Само притеснения, но много бързо се разнищи ситуацията. Жалко, че не съм бил аз на телефона.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 01 Май 2008, 22:17

Хах, и нас се опитаха да ни минат с подобен номер. Само че си беха направили грешно сметката. Първият път ставаше въпрос именно за катастрофа, но не бяха и помислили, че може да има цяло семейство без коли и шофьорски книжки. Докато бяхме на море тримата преди време, бяхме остайли една приятелка на сестра ми да се грижи за котето, че беше още бебе и не беше дори прогледнало. И й се обадили и й казали, че нейната приятелка е катастрофирала с колата, на което тя отговорила, че семейството няма нито книжки, нито коли. И ония прекъснали. :lol:
А другия нескопосан вариант беше нек'ва жена се обажда на джи ес ема на сестра ми и й казва, че спечелила награда от мтел за лоялни клиенти. И сестра ми най-спокойно казала "Ама аз съм на Глобул"... :lol: Чак после се разбра, че т'ва била жена на тогавашното гадже на сестра ми. :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 01 Май 2008, 22:23

Преди месец, на мен ми се случи същото само че звъннали на баба ми - жената щеше да получи инфаркт !Сценария е същия, блъснал съм човек, той е в Пирогов, обаждам и се аз , после дознател от районното и и казват, че ще идат у тях да вземат парите за да ме пуснат! Тя естествено се вързала искали и 1000 лв, тя казала, че има 500 лв, дала си адреса ! Добре че, реагирах бързо, събрах доста голяма група и завардихме около блока ! Не се появиха, обадили се и казали, че тия пари са малко и няма да ме пуснат и сделката отпада! Ако се бяха появили щах да ги съсипя ! Даже говорих с един от тия боклуци по телефона, отначало се правеше че не схваща, после започна да ми обеснява че той няма общо ! А аз ги знам всичките тия простаци, те са 2-3 групи от Горна Оряховица ! Малко време ми трябваше да разбера тия от коя група са и жална им майка! Но се уплашиха !

Така, че наистина много внимавайте, предупредете близките !Че няма майтап, баба ми щеше да си иде жената, заради тия ашлаци !
::: vankata™ :::

Следваща

Назад към Извън Темата