Брони от redline-tuning.com

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 01 Май 2008, 3:54

И аз....и аз..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 01 Май 2008, 19:48

Breyton написа:
novak58 написа:аз си купих от тях един сеник и ми го пратиха след 3 седмици и на всичкото отгоре беше счупен,така че втори път не бих си поръчал от тях нищо...

Такъв случай да се забави сенник 3 седмици не е имало.Ако пратката се е счупила при транспорта вина има куриера.
Като си имал такъв проблем защо просто не се обади за да ти изпратим друг или не направи рекламация на куриера :?:
Е не се сърди колега ама аз точно три пъти звъня по телефона разбираме се че след седмица ще ми се прати и нищо. Звъня пак. Пак се разбираме за след седмица и пак нищо и така три пъти докато ми писна и си ги купих от друго място. Е на днешно време да имаш парите и желанието да си купиш нещо и да не искат да ти вземат парите си е срамота просто.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 01 Май 2008, 22:47

Аз си поръчвах лип споилер и се позабави щото го нямаха в наличност в момента 3 седмици но ме поущриха накрая с един готин ключодържател но иначе бяха коректни много и пак ще си поръчам по натам като ми се наложи нещо :)
Beautiful Mechanical Wonder

Предишна

Назад към Tuning