Ценете и уважавайте човека до себе си!
Модератор: Общи модератори
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ся... малко просташко, ама сложи чип на TDS-а и давай газ!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
радвам се колега че всичко се е разминало с добро
иначе знаеш .. свиркаш само и СМС-ите почват да валят

иначе знаеш .. свиркаш само и СМС-ите почват да валят

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
bobi_maxo написа:Ами Радко намери си умна пу*ка, понякога всичките са за един здрав бой! Ама признайте, че и ние не сме цветета понякога!?
Обичам човека до мен, до сега не ме е изоставяла и винаги ми е помагала!!!
Тооооо... вече бившата беше доста умна, ама май откакто я отворих между краката нещо изперка, май, и реши, че е много велика. И скъсахме. Тоест - тя ме заряза. Но все едно. Дали ще е тъпа или умна - все е жена. За ноя няма да коментирам - и пари да ми дават на жена не мога да посегна. Един приятел ми казва, че за да задържи неговата по-дълго с него и за да не му се прави на голямата работа, все я оставял недое*ана и накрая май това ще се окаже начина...

Иначе и аз имам до себе си нещо, ама не е човек. И за момента, поне, и за разлика от жените, т'ва нещо прай само каквото аз му кажа.

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
t060 написа:Turbo_Ted написа:член 47 алинея 1 от Кодекса на Turbo_Ted - на жена и на табелка 316 - много вяра да нямаш....
Можеш ли да ми го дадеш този кодекс да го прочета, че ми стана интересно! Пък и имам нужда от нещо такова за една "тайна" работа! Връщам в бутилка 12-годишно вино
на лично пиши, ще ти дам пълноцветно WORD издание

ja написа:Жените треа да се нокаутират веднъж на 2-3 месеца
Ако толкоз искаш да се напрайш на мъж ходи счупи от бой некоя горила пред дискотеките. Като биеш жени не само, че няма се изкараш мъж, ами доста по-вероятно е да помислят я за мека китка, я за комплексар или страхливец, а може и трите неща заедно. И накрая да си изядеш боя некъде, щот има мъже, които не могат да седят на едно място, когато мъж бие жена. Познавам такъв мъж и посегнеш ли на жена бегай колкото можеш...

rado84 написа:ja написа:Жените треа да се нокаутират веднъж на 2-3 месеца
Ако толкоз искаш да се напрайш на мъж ходи счупи от бой некоя горила пред дискотеките. Като биеш жени не само, че няма се изкараш мъж, ами доста по-вероятно е да помислят я за мека китка, я за комплексар или страхливец, а може и трите неща заедно. И накрая да си изядеш боя некъде, щот има мъже, които не могат да седят на едно място, когато мъж бие жена. Познавам такъв мъж и посегнеш ли на жена бегай колкото можеш...![]()

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er