Втори шанс...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Втори шанс...

Мнение от dancenation » 30 Апр 2008, 23:41

Незнам дори от къде да започна защото още ми се тресат краката и не мога да се осъзная но реших да ви споделя какво ми се случи преди 20 минути и сигурно даже сигурно звучи позитивно ,вече нямаше да имам радостта всеки ден да се събуждам и да знам че предстои нещо хубаво.Един миг ,една секунда е нужна да ти се преобърне живота ,по точно на близки и познати.Както някой знаят аз съм от Бургас , сестрата ме помоли да я закарам че ще празнуват и аз както винаги нищо против (нали все пак ще да е с любимот возилои не отказах с предтекста че ше има някой друг литър нафтица за меня.Тръгнахме всичко нормално спокойно,улиците празни,измити, само жълти таксита се забелязваха тук там.Оставих я на уговореното място итръгвам дас е прибирам.Тази вечер бях друго яче настроен друг път след като я оставя пак по това време и по сфетофарите с леко занасяне това ,онова,но днес се радвам че разума най вече надделя,по принцип съм отговорен шофъор,не карам като обезумял винаги в границите ,само когато позволява ситуацията тогава с евъзползвам.И така минавам си билковата ,празно пусто и продължавам надолу към трапезица ,където има кръстовище (злокобно такова) с ужасен асфалт и дупки от преминаващите през горещите дни камиони.Тъкм оприситгнах на сфетофара и ме хвана червено спрях си ,усилих си любимата музичка и си чакам спокойно оглеждайки се ....Много мисли минаха през акъла ми ,повечето бяха .митака тръгни си като хората не се праи на шофер,а от другото ми казваше митак настъпи и налъмите и я занеси кат сфетне зелено.Но разума надделя(за което съм адски щастлив)..Светна зелено ..огледах се много бавно и внимателно да не би да няма някой луд,всичко наред едно такис до мен тръгна едно временно с мен и вече завивам надясно и в този момент зебязвам че таксито наби спирачки на дясното огледало и в този момент ДЖИП огромен с ролбари на няма и няколко сантиметра от колата профуча с над 160-180 ,нямах и времето да натисна спирачки колата се залюля и в този момент всичко ми стана като бяло платно пред очите ,истински филм ,замрях тишина...и всичко като н а летна ми премина пред очите как само секунда ако бях тръгнал по рано на жълто вече нямаше да има възможността да пиша в този форум ...и ето ме на :Втори Шанс!
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Апр 2008, 23:54

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 17:19, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 01 Май 2008, 0:51

Нека Господ пази всички нас,но преди това ние да мислим повече!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 01 Май 2008, 9:48

Кофти случка, колега- то аз почнах да карам като дядо заради такива изроди --"яваш- яваш ". Музичка , клима ....наслаждавам се на колата , пролет, мадами .... Добре ,че си се разминал без да пострадаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Май 2008, 9:52

как 16-180км из града,как е възможно....баси джипа,баси късмета :shock:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 01 Май 2008, 10:45

klintan66 написа:"яваш- яваш ". Музичка , клима ....наслаждавам се на колата , пролет, мадами ....

Ей тва е истината - колкото по-бавно караш, толкова повече мадами ще те забележат... ще имат и време да огледат... да преценят... да вдигнат ръка... 8)

А за скоростните етапи си има място и време. В градски условия не става. А и не може...

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 01 Май 2008, 17:29

Колега, радвам се, че нищо ти няма! Бог да пази от такива ненормални малоумници! Пожелавам ти винаги късметът да е на твоя страна, както този път!

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 01 Май 2008, 18:16

Жив си!
Това е сигурно!
Днес те мернах, ама беше много далеч, че да викам :uups:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 01 Май 2008, 19:08

Май си бил късметля, хубаво е 4е си жив и здрав. А тоо с джипа сигурно е бил некои нашмъркан кисел гъзар дето и да ви беше ударил нищо нямаше да му се слу4и щото татко му е еди кои си :evil:

пп. Доста невинни хорица си отиват по този на4ин

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 01 Май 2008, 19:11

за моя радост се оттървах на косъм и добре е че нямаше никой с мен ...че загубата щеше да е голяма...
ИзображениеИзображение
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Май 2008, 19:25

Майка им да еба на всичките такива олигофрени ... Някой ден ще ми избие съчмата и на някой такъв ще го догоня и ще направя камикадзе в неговия ебан джип ...
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Май 2008, 19:36

брато,освен да почерпиш на съборо колкото се може повечко народ :D
малко да използвам темата ти,за такъв дрисльо-един познат си взема джип,чисто нов и го плаща кеш,ама не остава за застраховка и една вечер си се прибира и се забива един келеш в него,с голф и разкован с пиене-от двете коли почти нищо не става,а последствията никакви-малкото боклуче се оказва на Тончо михайлов(полицейски шеф) племнник...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 01 Май 2008, 20:03

pavlin_e30 написа:как 16-180км из града,как е възможно....баси джипа,баси късмета :shock:

За джипа не знам... ама на нашето возило са му нужни 400-500 метра за да набере до 180 ... ако е имало такава отсечка и човекът не му се е чакало настъпил е педала и...на косъм.
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 01 Май 2008, 20:39

Е баце, той откъде идваше тоя джип със 160-180? От дупките пред Билата и оня вълнообразен мост едва ли ще може да дойде чак с такава скорост, от завоя с вас и срещу вас няма много как да ви блъсне....
Иначе нищо чудно някой да бяга посред нощите... Тогава е най - опасно, всеки се мисли за мъж и мачка газта.
Ае звънни да пием по една ракия, да се успокоиш. Разминал си се, това е важното!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dancenation » 01 Май 2008, 20:44

От към моста колега...ужасно много беше засилен пък и джип е все пак ,не го бърка много неравностите,бая огромен си беше ..с тази скорост шях да стана на скумрия в консерва с е30ката...размина ми се този път...
ИзображениеИзображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата