Моето възмущение
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...минава краля докато не срещне някое кубче (мерцедес Г-класа- колата не нереализиралата се мутра, дето вече ни й става, щото не е с брато и аверите) тогава ще видим кой е по-голям комплексар! на скоро такива се маризиха на светофара на запигракдско и орлов мост!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vankata™ написа:Колегата bam-bam /имах друго мнение за него/ - обикновенно такива като теб, самоуверени се размазват именно на местата дето се бият в гърдите че ги минават със затворени очи ! Дефилето е кофти, първо че има само на две-три места видимост достатъчна за да изпревариш спокойно, второ е непредсказуемо, може да е паднала скала, дърво и т.н както често се е случвало! Така че съвет от мен - не бъди толкова сигурен, че тогава стават белите ! А и с тези мнения дето пишеш , че при ограничение 40 примерно ти си караш с 100-120, какъв пример даваш на децата дето четат форума /защото има много деца или тийнейджъри, които тепърва ще взимат книжки и ще се качват на коли/? Какъв е смисъла, сега четат твоите думи и утре ще се държат на пътя, като теб, щато ти си много готин в техните очи! Затова ще се изтрепем,затова загиват толкова млади момчета и момичета! И догато ние ги подстреканаме индиректно с подобни изказвания като на bam-bam ще патим много !
колега в една друга тема ти бех написал че и още 10 години да те липсва от форума на никои няма да му е тъжно

знаеш ли какво ме бърка кои какво си мисли за мен ?
трябва да лижа и да се пъна да се правя на добричък ли ... ми сори пич .. лицемери у форума БОЛ

да не почвам и аз да изброявам .. как има теми АУУ тоя какво направил колеги карайте по разумно бля бля бля
и има други теми .. НИЕ какви РАЦЕРИ сме с бързите 20ки УЕ УЕЕЕЕ
нещо да кажеш по въпроса .. по добре недей че трябва да нахраниш половината форум с такива изцепки

и само да ти кажа .. явно толко си карал по това дефиле .. да 2-3 места са с прави по 500 метра къде може спокоен да изпревариш .. но и там може да падне скала

другите места това че ти не ги знаеш не значи че не съществуват .. не искам да казвам че сам карач или не знам си кво .. има много неща по които може да разбереш къде да изпревариш но ти не ти знаеш ... ще ти дам 1 пример .. има на завой места където вечер се виждат фаровете през дърветата просто щото прозират и сам минавал безброй пъти от там и го знам .. и да сега не ми казваи че може некои да кара без фарове в 2 през ноща

така че обясних ти просто .. безброй знаци невидими има които ти явно не знаеш за това дефиле които съм използвал да изпреварвам не защото гледам на 5 м пред колата а на 100 ... както и на големия ляв завой като влезеш в началото от към Блг и на него се изпреварва просто поглеждаш в ляво и виждаш до края на завоя

но за теб това е опасен завой и караш разумно .. ти верваш ли си .. аз не ти вервам не се прави на моралист ами бъди мъж .. както казах тука учители и умници да наливат акъл бол .. бъди по различен .. опитай Фанта

така че това дефиле да карам с 40 .. освен да ми бачка само 1 цилиндър

а за новобранците където влизат и четат и се учат .. живота си е техен секи си има глава на раменете да си преценава сам .. като карам по чужди места и аз карам с 60 но за това дефиле ако искаш да не спорим и да спамим в темата

така че Ванка .. карай си разумно аз като се размажа не искам да има тема за мен и да ме оплаквате .. като съм си заслужил нещо ще си го понеса

- vankata™
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:vankata™ написа:Колегата bam-bam /имах друго мнение за него/ - обикновенно такива като теб, самоуверени се размазват именно на местата дето се бият в гърдите че ги минават със затворени очи ! Дефилето е кофти, първо че има само на две-три места видимост достатъчна за да изпревариш спокойно, второ е непредсказуемо, може да е паднала скала, дърво и т.н както често се е случвало! Така че съвет от мен - не бъди толкова сигурен, че тогава стават белите ! А и с тези мнения дето пишеш , че при ограничение 40 примерно ти си караш с 100-120, какъв пример даваш на децата дето четат форума /защото има много деца или тийнейджъри, които тепърва ще взимат книжки и ще се качват на коли/? Какъв е смисъла, сега четат твоите думи и утре ще се държат на пътя, като теб, щато ти си много готин в техните очи! Затова ще се изтрепем,затова загиват толкова млади момчета и момичета! И догато ние ги подстреканаме индиректно с подобни изказвания като на bam-bam ще патим много !
колега в една друга тема ти бех написал че и още 10 години да те липсва от форума на никои няма да му е тъжно
знаеш ли какво ме бърка кои какво си мисли за мен ?
трябва да лижа и да се пъна да се правя на добричък ли ... ми сори пич .. лицемери у форума БОЛ![]()
да не почвам и аз да изброявам .. как има теми АУУ тоя какво направил колеги карайте по разумно бля бля бля
и има други теми .. НИЕ какви РАЦЕРИ сме с бързите 20ки УЕ УЕЕЕЕ
нещо да кажеш по въпроса .. по добре недей че трябва да нахраниш половината форум с такива изцепки
и само да ти кажа .. явно толко си карал по това дефиле .. да 2-3 места са с прави по 500 метра къде може спокоен да изпревариш .. но и там може да падне скала
другите места това че ти не ги знаеш не значи че не съществуват .. не искам да казвам че сам карач или не знам си кво .. има много неща по които може да разбереш къде да изпревариш но ти не ти знаеш ... ще ти дам 1 пример .. има на завой места където вечер се виждат фаровете през дърветата просто щото прозират и сам минавал безброй пъти от там и го знам .. и да сега не ми казваи че може некои да кара без фарове в 2 през ноща![]()
така че обясних ти просто .. безброй знаци невидими има които ти явно не знаеш за това дефиле които съм използвал да изпреварвам не защото гледам на 5 м пред колата а на 100 ... както и на големия ляв завой като влезеш в началото от към Блг и на него се изпреварва просто поглеждаш в ляво и виждаш до края на завоя
но за теб това е опасен завой и караш разумно .. ти верваш ли си .. аз не ти вервам не се прави на моралист ами бъди мъж .. както казах тука учители и умници да наливат акъл бол .. бъди по различен .. опитай Фанта![]()
така че това дефиле да карам с 40 .. освен да ми бачка само 1 цилиндър![]()
а за новобранците където влизат и четат и се учат .. живота си е техен секи си има глава на раменете да си преценава сам .. като карам по чужди места и аз карам с 60 но за това дефиле ако искаш да не спорим и да спамим в темата
така че Ванка .. карай си разумно аз като се размажа не искам да има тема за мен и да ме оплаквате .. като съм си заслужил нещо ще си го понеса
Ти май нещо не ме разбра! Никой не иска да се размажеш или да пострадаш! Просто ме подразни лековитото ти отношение към тези иначе сериозни неща ! Не отричам, че познаваш дефилето, ти си от региона - нормално е ! Но това че си минавал безброй пъти не означава че нищо неможе да ти се случи! И мисля, че е по-добре да си жив и здрав отколкото да си "различен" както казваш ти !Не казвам, че ти разваляш децата, а всички с подобни изкази ги насърчаваме индиректно, защото си казват ей тия батковците с БМВ-тата всичко им е супер и аз след 5 години сще съм като тях !Не отричам, че и аз карам на моменти безотговорно,рисково и т.н , но се стремя да се контролирам и да спазвам правилата за движение !Защото в София вече се напълни с камери и за два-три неправилни обратни завоя могат да ти вземат книжката, а аз правя по 200 км градско на ден и искам не искам трябва да съм по правилата! И не мисля, че си мъж като си извън правилата! Колкото до това дали ще посещама и пиша във форума си е мое лично право и е доста неуместно да го пишеш във всяка тема с мое участие ! А, че форума преди време беше по-готино място от сега спор няма, виждам че твоята регистрация тук е след моята и трябва да ти кажа, че тук преди време беше много готино, задружно място, без излишни изцепки и т.н. И доста готини момчета отдавна не съм ги виждал да пишат именно поради причината, че нещо се промени тук и то към по-лошо !Не казвам, че ти си виновен за това споко !
П.С.: И дано никога не ти се случи да видиш смърта и болката с очите си ! Защото на мен ми се случи, мои друга едвам ги спасиха , паднаха н искърското дефиле към Своге /ако не си минавал, ще ти кажа че много по-кофти от кресненското, пътя е много по високо спрямо реката в сравнение с Кресна/, та паднаха с колата в пропаст близо 100 метра дълбока и долу реката - и то от такова безрасъдно каране ! Преди няколко месеца пред мен един глупак блъсна жена на пешеходна пътека със зверска скорост и жената буквално хвърча във въздуха !На един приятел сина му загина в катастрофа преди година пак от такова безотговорно каране!Беше само на 18 години, няма да ти казвам каква трагедия е и как го преживяха майка му и баща му на това дете! Дано никога не ти се случи да видиш подобни неща! Затова карама внимателно защото му пука за семейството, за жена ми , за майка ми и баща ми, за сестра ми и т.н ! И последното нещо, което искам да им причиня е мъката, която ще изживият ако се претрепа!
::: vankata™ :::
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
......
не се коси .. и не се дразни намаляше се някакво вещество което води до намаляне на Интелекта .. забравих му името
както казах не одобрявам това което са правили въпросните Е голфове .. но това не значи че по това дефиле трабва да се кара с 40 и да се изпреварва само като имаш 1 км писта .. просто дадох пример .. ако аз те изпреваря там ти може да ме псуваш аз пак да съм си спокоен но ти да не го знаеш
така че които си го проси си го намира .. другите да се оправят
а за камани и тем подобни то ако ти е писано .. имаше случай когато се беше срутило дефилето даваха го по новините .. същата вечер трябваше да ходя надолу и се прибирам по това време което беше станало .. е късмет че не отидех знам ли можех да не пиша вече .. на няколко пъти са падали скали щот некои окраде мрежата и сам виждал разбити коли в реките .. последния случай с Дупетата от СФ с Джипа къде се размазаха в тунела .. щот е права и наште газ газ и завой опа тунел и стана филма .. за тфа ти казах важно е да си знаеш колата колко може и пътя другото е божа работа .. ако е рекъл и насрещния ще те размаже пак ти караи с 10
айде стига да спамим дано ме разбра ... спазвай правилата и се моли линията на живота да ти е по дълга другото са бели кахъри
п.п. ти рег-а не го гледай .. оргиналния мисля че е от към края на 2003
знам какво беше тогава и сега
не се коси .. и не се дразни намаляше се някакво вещество което води до намаляне на Интелекта .. забравих му името

както казах не одобрявам това което са правили въпросните Е голфове .. но това не значи че по това дефиле трабва да се кара с 40 и да се изпреварва само като имаш 1 км писта .. просто дадох пример .. ако аз те изпреваря там ти може да ме псуваш аз пак да съм си спокоен но ти да не го знаеш

така че които си го проси си го намира .. другите да се оправят
а за камани и тем подобни то ако ти е писано .. имаше случай когато се беше срутило дефилето даваха го по новините .. същата вечер трябваше да ходя надолу и се прибирам по това време което беше станало .. е късмет че не отидех знам ли можех да не пиша вече .. на няколко пъти са падали скали щот некои окраде мрежата и сам виждал разбити коли в реките .. последния случай с Дупетата от СФ с Джипа къде се размазаха в тунела .. щот е права и наште газ газ и завой опа тунел и стана филма .. за тфа ти казах важно е да си знаеш колата колко може и пътя другото е божа работа .. ако е рекъл и насрещния ще те размаже пак ти караи с 10
айде стига да спамим дано ме разбра ... спазвай правилата и се моли линията на живота да ти е по дълга другото са бели кахъри
п.п. ти рег-а не го гледай .. оргиналния мисля че е от към края на 2003

знам какво беше тогава и сега

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3