Христо Стоичков преби български фотограф навръх Великден

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 30 Апр 2008, 7:25

....и като се замисля, че тоя индивид е един от най-известните българи- правя така: :uups:

а като се сетя, че 2/3 от децата между 15-18 не знаят кой е Стамболийски, но знаят кой е Христьо с модерния ляв правя два пъти повече така: :uups: :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 30 Апр 2008, 9:16

Позанвам Христо Стоичков лично и съм сигруен,че ако репортера беше отишъл да му каже едно наздраве на масата и да помоли да го снима,Ицо никога няма да откаже :!: Просто това е пълна тъпотия ти да си седиш на масата е некъв пулио да ти прекъсва хапката със светкавицте от фотоапарата :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 30 Апр 2008, 10:19

...и поради тази причина скачаме от масата, нападаме в гръб, шутове, плесници, сополи, псувни, така ли?!?
Ми нека Ристьо заведе контра дело, че са го снимали без негово разрешение!
То бива кухи глави, бива, ама чак толкоз....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 30 Апр 2008, 18:47

alexsch написа:...и поради тази причина скачаме от масата, нападаме в гръб, шутове, плесници, сополи, псувни, така ли?!?

така си мислиш доката не станеш известен :mhihi:ПОзнавам много такива хора в различни среди и мога да ти кажа че всеки си има по някакви тайни,дали ще от тъща майка или жена-някои неща не трябва да се разбират от външни източници (най-малкото),Това,че некъф фотограф е решил да изкара некой лев от нежия сензация или мъка,не мисля трябва да се толерира ;) Все пак Христо не нито министър,нито някаква държавна фигура за да се гледа под лупа живота му-бас държа че е ставало въпрос я за някоя любовница я за нещо подобно :lol:
Бас държа че Христо Стоичков ще се отърве със споразумение...в евро....заради което е цялата тази патардия :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 30 Апр 2008, 21:02

И аз мисля като exotique !
И заедно с това Стоичков си остава един от най добрите български футболисти 8)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 30 Апр 2008, 21:09

що се занимавате с глупости ве колеги :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 30 Апр 2008, 21:11

...а -а-а-а! сега разбрах! риташ топка качествено- значи си фигура! вече може да биеш, риташ, псуваш, стига след това да си плашташ някое евро за целта!
Аз също познавам много хора с пари, които си имат жени и любовници едновременно- всяка знае за другата и го приема- иначе следващата се нарежда на канелката! такива са били правилата от край време! но разликата между хората с пари и парвенютата е там, че първите гледат да не стават център на внимание! снимал те е някой- видял си го- имаш възможност да го стигнеш с ръка- отиваш и казваш: "приятел, чакай малко, колко искаш за тая снимка- дай да се споразумеем- ще ти позирам само за теб, ще ти дам ексклузивно интервю...нещо друго!" а не - Да ти Е***** М***** Педе**** мръс**** Ще те разце**** и прочие....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 30 Апр 2008, 21:51

exotique написа:
alexsch написа:...и поради тази причина скачаме от масата, нападаме в гръб, шутове, плесници, сополи, псувни, така ли?!?

така си мислиш доката не станеш известен :mhihi:ПОзнавам много такива хора в различни среди и мога да ти кажа че всеки си има по някакви тайни,дали ще от тъща майка или жена-някои неща не трябва да се разбират от външни източници (най-малкото),Това,че некъф фотограф е решил да изкара некой лев от нежия сензация или мъка,не мисля трябва да се толерира ;) Все пак Христо не нито министър,нито някаква държавна фигура за да се гледа под лупа живота му-бас държа че е ставало въпрос я за някоя любовница я за нещо подобно :lol:
Бас държа че Христо Стоичков ще се отърве със споразумение...в евро....заради което е цялата тази патардия :confused:

Колега, Стоичков отдавна не е звазда и най малко пък с негови снимки може да се изкарат пари.

Трябва да се поинтересуваш колко струват снимките на въпросния фотограф за да си направиш сам сметката дали ще се хвърли той да изкарва пари от снимки на Стоичков:)

И като не е виновен що ще се споразумява?

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 30 Апр 2008, 22:11

Фотографът ще го съди ... казаха го по телевизията 8) Че той щом за някакви снимки налита на бой не знам ако нещо повече го ядосаш ... :shock: той ще ти изтепе рода бе :shock: :confused: Откачалка
Изображение
M - The most powerful letter in the world

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 30 Апр 2008, 23:42

Ресторанта е известен с дискретността си, често е посещаван от известни хора и категорично е забрането да се снима когото и да било без разрешение , това го казва управителя който е възмутен от фотографа !

Малко подробности от в.Труд

Ето цитат от разказа на управителя който е очевидец на станалото вътре:

"Този човек (Любомир Асенов) бе на маса отвън. Стоичков бе резервирал предварително по телефона сепаре в една от вътрешните ни зали, предполагащо дискретност. Дойде със съпругата си и с още една двойка. В един момент човекът се промъкна, втурна се към масата на Стоичков, нащрака четири -пет кадъра и излезе тичайки"

Недопустимо е да се безпокоят клиентите- на няколко пъти повтори Хосе (Управителя) и добави , че след като е журналист , българин е можело да се представи като такъв "Нащрака кадри и излезе тичайки , можеше да е всякакъв" . Това бил пръв подобен инцидент в заведението . По принцип дори персоналът там не можел да иска автографи , докато известни личност се хранят.

Няколко дена преди това синът на управителя пропуснал възможността да се снима с известен футболист за да не наруши дискретността с която е известен ресторанта.

"Не съм имал случай някой от клиентите ни да откаже снимка след като е помолен предварително " Подчертава управителят .

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 01 Май 2008, 0:23

Club BMW написа:И аз мисля като exotique !
И заедно с това Стоичков си остава един от най добрите български футболисти 8)

Дамм, така е. Само, че селянията е по-могъща и от левия му крак. Не си забравил, че се отказа от майка си и баща си публично, нали ;) А, на тъщата правеше мили очи заради убавата Мариянка ли, що ли :evil:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към Извън Темата