Амортисьори Koni FSD?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
колега извинявай, но да не пускам нова тема:
каква марка амортесьори да избера? колебая се между Боге и Билщайн? разликата в цената е 10 лв, така че това не е решаващо. за Закс ми казаха че в БГ може да намериш само рециклирани и това ме отказа. но ми казаха че и Закс и Боге са един производител, само етикета е различен? казвайте спешно, че утре трябва да ги сменя! Мерси!
каква марка амортесьори да избера? колебая се между Боге и Билщайн? разликата в цената е 10 лв, така че това не е решаващо. за Закс ми казаха че в БГ може да намериш само рециклирани и това ме отказа. но ми казаха че и Закс и Боге са един производител, само етикета е различен? казвайте спешно, че утре трябва да ги сменя! Мерси!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Един приятел си беше купил Билщайн и нямаше никакви проблеми и забележки (40к км.).
Аз съм за Билщайна
или КОНИ 
Аз съм за Билщайна

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Гост
-
g-powerr написа:колега извинявай, но да не пускам нова тема:
Преди 2 седмици сложих САКС, не знам каква е тази глупост с рециклирането, но моите дойдоха с поръчка за около седмица. Ако те интересува ще попитам кой ги доставя. Иначе излязоха 4бр. ~700лв
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2