Запитване за 525i
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Запитване за 525i
Колеги сега ще ми дават кредит и искам да попитам дали ще мога да си намеря читава 525 бензин за 5000лева. годината ще гледам да е поне 92-3. И да има що годе екстри. И да ме насочите каде да ходя да ги гледам в кой град. Аз съм от бургас но тук слагат ебати цените и са в много лошо състояние. И да ми кажете какво да гледам за да не взема нещо чупено външния вид не ме интересува ееее да не е няква раждесала просто мотора да е преличен. Благодаря предварително и да знаете че много искам да стана един от вас. 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Запитване за 525i
късмет -всичко е късметrado_asus написа:Колеги сега ще ми дават кредит и искам да попитам дали ще мога да си намеря читава 525 бензин за 5000лева. годината ще гледам да е поне 92-3. И да има що годе екстри. И да ме насочите каде да ходя да ги гледам в кой град. Аз съм от бургас но тук слагат ебати цените и са в много лошо състояние. И да ми кажете какво да гледам за да не взема нещо чупено външния вид не ме интересува ееее да не е няква раждесала просто мотора да е преличен. Благодаря предварително и да знаете че много искам да стана един от вас.

- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Само 5к и е акциза на тая кола!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... %E8%E7+525
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... %E8%E7+525
- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
не си се разтърсил във форума
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90011 тая изглежда супер добра алтернатива - 5500 а има и газ както трябва....5500 да се е*а
(((
п.п. искам я аз!

п.п. искам я аз!

1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Re: Запитване за 525i
да ти кажа честно за 5000 читава не знам дали ще намериш моята до тук ми лежи малко под 10000 лева и има какво още да се желае а я купих за 4000 лева така че сам си направи сметкатаrado_asus написа:Колеги сега ще ми дават кредит и искам да попитам дали ще мога да си намеря читава 525 бензин за 5000лева. годината ще гледам да е поне 92-3. И да има що годе екстри. И да ме насочите каде да ходя да ги гледам в кой град. Аз съм от бургас но тук слагат ебати цените и са в много лошо състояние. И да ми кажете какво да гледам за да не взема нещо чупено външния вид не ме интересува ееее да не е няква раждесала просто мотора да е преличен. Благодаря предварително и да знаете че много искам да стана един от вас.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега, един съвет от мен-ако теглиш 5к, не ги давай всичките за кола. В каквото и състояние да е, полсе ще имаш разходи по нея... едно да се смени, друго да се оправи... гледай да заделиш някой друг лев настрана. Иначе както фена ти каза- всичко е до късмет-купуваш ли кола на старо, винаги си с единия крак вътре... работата е да не си с двата че тогава лошо 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Внимавай като купуваш акцизна кола.Повечето от тях които са регистрирани в БГ са с некоректни документи, с цел избягване на акциза.Например номера на рамата в талона е от 520 или пък пише 525 или 530 а киловатите в големия талон са писани 120 което разбира се не е вярно. Сравнявай номера на рамата който е в талона и рамата на самата кола.Много магьосници има така че си отваряй очите.

t_andonov таз твоита красавица с всичките тези екстри си я взел за 4000лв или в последствие стана толкова екстрена. Колега ако вляза с единия е приемливо ако вляза с двата пак е приемливо щото ще си имам колеги кат вас че да помагате. Добре в такъв случай дайте съвет кво да зимам 520 или 525 има ли огромна разлика в вървежа както ми казват. Защото мисля че за 520 ще ми стигнат парите а ще има и глезотии по нея "екстри" 

- t_andonov
- ентусиаст
-
в последствие колегаrado_asus написа:t_andonov таз твоита красавица с всичките тези екстри си я взел за 4000лв или в последствие стана толкова екстрена. Колега ако вляза с единия е приемливо ако вляза с двата пак е приемливо щото ще си имам колеги кат вас че да помагате. Добре в такъв случай дайте съвет кво да зимам 520 или 525 има ли огромна разлика в вървежа както ми казват. Защото мисля че за 520 ще ми стигнат парите а ще има и глезотии по нея "екстри"

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
525 е рядък но отношение на добро състояние и коректни документи модел. Аз преди да взема моето, гледах две кръщавани такива с цел избягване на данъци и акцизи. Даже моето се водеше 100 коня заради данъка, но като го прехвърлях си го оправих. Отваряй си очите и да ти як гърба, щото винаги има някакви неприятни изненади. И помни, че ако вземеш такава кола и я приведеш в подходящ вид, става непродаваема. В това няма нищо лошо, понеже тя не е за вятърничави хора, а за такива със стил и усет към живота!
Успех в начинанието!

Успех в начинанието!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да бе и що си оправяте док,да хрантутите държавичката
а иначе за 4200 се дава перфектна петица на стефан-неопринта,зимай и карай,хич не е за изпускане колата

а иначе за 4200 се дава перфектна петица на стефан-неопринта,зимай и карай,хич не е за изпускане колата
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- t_andonov
- ентусиаст
-
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
t_andonov написа:абе кое е това германчевсе се каня да те питам
http://mucunki.com/?page=user&uid=7006