Христо Стоичков преби български фотограф навръх Великден
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Мишу написа:откъде да го познава някакъв си селтак ти познаваше ли го преди да го набият па аз и сега не го познавам бах ти наглото копеле изпратен е да снима формулата не стоичков закона си знае работата откъде да познава тъп фотограф те са 100ци данеби фотографа да е световно известен
Аз го познавах и преди по простата причина, че е единствения Български фотограф който има пълен достъп за отразяване на Ф1.
Световно признат фотограф е.
А дори и да приема факта, че е решил да го набие щото му е писнало, едва ли начина е да го изпере в гръб и да го зарита, а и жена му (бременна) задърпал и теглил неколко путки майни...
как разбра че е ритал бременната и как го е одарил в гръб като му е надул джуката мани го тоя търси известност бате сигурнос работиш в тази област затова го заеш аиде честно да си кажем .супер неприятно е да те шпионират сигурно е клекнал на 3-4м и е почнал да снима а защо го е снимал като това не му е работа а треа да снима формулата
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
"Модерният ляв" е по- скоро "изостанал тъп". Пази боже сляпо да прогледа! Такъв, дето обижда сънародниците си в чужбина с думите "бъргарски боклук", какъв е?! Нямам думи!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Мишу написа:как разбра че е ритал бременната и как го е одарил в гръб като му е надул джуката мани го тоя търси известност бате сигурнос работиш в тази област затова го заеш аиде честно да си кажем .супер неприятно е да те шпионират сигурно е клекнал на 3-4м и е почнал да снима а защо го е снимал като това не му е работа а треа да снима формулата
Не е ритал жена му... дърпал я за ръката и я напсувал неколко пъти. Испанските медии коментират това, като по голям скандал.
Кой какво е снимал нема значение... Ако е било по работа е щял да иска разрешение. Тука говориме за снимка, която не е и мислел да публикува.
А това в което подозираш човека е нелепо. По цял ден е сред звезди и то много по големи от Стоичков. Да търси известност, като предизвиква точно него, дето отдавна не е на върха на славата...
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
На мен пък ми омръзна трети ден само това да слушам по телевизийте,като чели си опревихме кочинката тука та това е новина номер едно.
обичам BMW
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе квото ще да е нпаравил си има факт!!!!!!
1. левия бек псува бременната жена и я дърпа...!
2. псува я с думите "български боклук"! а аз като българин некакси се обиждам от тва се едно некой македонец или поганец ме е напсувал...!!
3. държи се все едно света е негов...!!! греда!!!не е негов!!!
и такъв тукмак кат онего трябва да бъде поставен на място и да знае ,че за закона нема ицо-нема кама!!! и тва ,естествено,може да стане само извън българия! та да се сети!
във връзка с формулата....!! бях преди години в будапеща да я гледам ! две вечери преди старта видях вилньов на витрината на хотел мариот да седи на маса-е познайте дали не щраках с фотото през стъклото,ма той не дойде да ме бие...!! просто му се кефя бе!/то верно ,че тия от формулата са до метър и пеесе и ше му е трудно де/
на тренировката в събота излезе сейфти кара през портала на пистата и зад него почти целият отбор на джордан ,барабар с една от колите на шлепа качена и аз пак се метнах пред тех,жената ме щракна и те /и сейфтито и джорданите/ даже изчакаха да свърша и да минат...! аз па кво ли ги сравнявам хората с тоя тулуп!! щото те знаят ,че тия заплати от 10-20 милиона на година се плащат от много такива като мен,знаят че запалянкото прави възможно цялата машина да се завърти ,да тръгнат рекламите и големите пари и те да намажат от тях..! и не си казват: ебъли сме го тоя -има още 134хил на пистата като него!!! има ,ама като тръгне наопаки може и да се прецака машинката!!! ма кво ли па го сравнявам тоя....чак ме е яд ,че сме сънародници!!! 
2. псува я с думите "български боклук"! а аз като българин некакси се обиждам от тва се едно некой македонец или поганец ме е напсувал...!!

и такъв тукмак кат онего трябва да бъде поставен на място и да знае ,че за закона нема ицо-нема кама!!! и тва ,естествено,може да стане само извън българия! та да се сети!
във връзка с формулата....!! бях преди години в будапеща да я гледам ! две вечери преди старта видях вилньов на витрината на хотел мариот да седи на маса-е познайте дали не щраках с фотото през стъклото,ма той не дойде да ме бие...!! просто му се кефя бе!/то верно ,че тия от формулата са до метър и пеесе и ше му е трудно де/

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Мишу- фотографа си е известен и талантлив.
Със сигурност има нещо гнило, щото в някои медии снимката е 1, а в други две, той "тъкмо го снима и вече е платил сметката и тръгва да си ходи", селянина го удря в гръб, пък нацелва долна джука...
Определено Стоичков за пореден път доказва селския си манталитет.
-Кво като го снимат, нали е известна личност, плюс тва снимката не е компромат, а е в ресторанта с жена му
-знаем, че е селянин, ама чак да го гони да го бие?
-обяснява му се, че човека е българин-той не само, че не прави нещо да смекчи положението, а го обижда на български боклук
Аз лично много бих се израдвал в Испания да го сложат на мястото му, да плати няква там глоба и да го унижат с това, но със сигурност ще дръпне някакви връзки там.
ИЗВОД: самозабравянето не води до нищо хубаво; от високо най -зле се пада
Със сигурност има нещо гнило, щото в някои медии снимката е 1, а в други две, той "тъкмо го снима и вече е платил сметката и тръгва да си ходи", селянина го удря в гръб, пък нацелва долна джука...
Определено Стоичков за пореден път доказва селския си манталитет.
-Кво като го снимат, нали е известна личност, плюс тва снимката не е компромат, а е в ресторанта с жена му
-знаем, че е селянин, ама чак да го гони да го бие?
-обяснява му се, че човека е българин-той не само, че не прави нещо да смекчи положението, а го обижда на български боклук

Аз лично много бих се израдвал в Испания да го сложат на мястото му, да плати няква там глоба и да го унижат с това, но със сигурност ще дръпне някакви връзки там.
ИЗВОД: самозабравянето не води до нищо хубаво; от високо най -зле се пада

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
SKISA написа:бе квото ще да е нпаравил си има факт!!!!!!
![]()
във връзка с формулата....!! бях преди години в будапеща да я гледам ! две вечери преди старта видях вилньов на витрината на хотел мариот да седи на маса-е познайте дали не щраках с фотото през стъклото,ма той не дойде да ме бие...!! просто му се кефя бе!/то верно ,че тия от формулата са до метър и пеесе и ше му е трудно де/на тренировката в събота излезе сейфти кара през портала на пистата и зад него почти целият отбор на джордан ,барабар с една от колите на шлепа качена и аз пак се метнах пред тех,жената ме щракна и те /и сейфтито и джорданите/ даже изчакаха да свърша и да минат...! аз па кво ли ги сравнявам хората с тоя тулуп!! щото те знаят ,че тия заплати от 10-20 милиона на година се плащат от много такива като мен,знаят че запалянкото прави възможно цялата машина да се завърти ,да тръгнат рекламите и големите пари и те да намажат от тях..! и не си казват: ебъли сме го тоя -има още 134хил на пистата като него!!! има ,ама като тръгне наопаки може и да се прецака машинката!!! ма кво ли па го сравнявам тоя....чак ме е яд ,че сме сънародници!!!
Колко си прав Сиксе...
Я дай да видиме снимките :)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
А сега на тоя тъп селяндур да му треснат ефективно 5 години в Испания АМИН
Ще взема да стана магьосник ей и всички тия говеда нещастни ще ги прокълна един по един толкова жестоко ,че всичките да се разпадат кубичен сантиметър по кубичен сантиметър
Каквото и да става има ред - има полиция - жалби - завеждане на дело и иск ,какви са тия побойща бе
Как не се е случило това в Турция да му сцепат грозната селска мутра с една томфа д*ба олигофрена му д*ба и да го пратят в Диарбекир като млада стажантка ей ! Ще се засилва в гръб и ще напада - гаден пумияр
Георги Пенчев

Каквото и да става има ред - има полиция - жалби - завеждане на дело и иск ,какви са тия побойща бе

Георги Пенчев
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае много навътре го зимате тоя Стоичков. Има един лаф: "Убий глупака с мълчание".
Много подходящ за случая, защото косвено пак правим реклама на лицето.
Той може и с такава цел да го прави - да е в устата на медиите като корав пич. Едно дело толкова може да си позволи. Може да е селянин, но пък винаги е бил и хитър селянин.
Той може и с такава цел да го прави - да е в устата на медиите като корав пич. Едно дело толкова може да си позволи. Може да е селянин, но пък винаги е бил и хитър селянин.
D3BEP написа:Ае много навътре го зимате тоя Стоичков. Има един лаф: "Убий глупака с мълчание".
Абе заеби тия теории, че няма лоша реклама

Нищо хитро няма в това да налетиш на друг българин и бременната му жена в елитен ресторант насред Барселона, при това на Великден...
Срам за нас, че сме го имали за национален герой.
А освен и испанските медии да наскачат срещу него, друго незнам какво ще спчели.
Абе вЪзмутен съм.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
D3BEP написа:Ае много навътре го зимате тоя Стоичков. Има един лаф: "Убий глупака с мълчание".
Много добре се изясни!
А не мислите ли че след като е наранен фотографа може и да си измисля каквото ще...а в момента на битката случката да е друга!...тц тц аз не защитавам никого...мен това въобще не ме дразни т'ва си е техен проблем и нямам намерение да хвърлям и аз псувня за щяло и нещяло...

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
paparazzo написа:D3BEP написа:***
-Дзвер в тая тема има конспирация-как така още не си нюхнал коя е позивната...
![]()
![]()
стига ве колега .. ай да не усираме и тая тема

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
bam-bam написа:paparazzo написа:D3BEP написа:***
-Дзвер в тая тема има конспирация-как така още не си нюхнал коя е позивната...
![]()
![]()
стига ве колега .. ай да не усираме и тая тема
Ами тя вече има 5 страници...останаха само модераторите да довършат или ще я усират яко докато им писне!
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5