Каде да си лепна стъклото ?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Каде да си лепна стъклото ?
Имам лека цепнатина на челното стъкло, някой да знае каде може да ми го лепнат и за колко кинт? в кобра не лепяли .... 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ами не си спомням точно, но за цепка в основата с дължина около 10 см. ми взе може би към 60-70лв.. Което на фона на ново стъкло (към 120-150 лв., може би?) си е добре, а и човека дава гаранция.
И също цената зависи от това как е станала цепнатината, но пък ми я направи добре, след като 2-3 месеца след това минах на каско оглед без забележка по преден джам!
И също цената зависи от това как е станала цепнатината, но пък ми я направи добре, след като 2-3 месеца след това минах на каско оглед без забележка по преден джам!

_65536_kb_sec_ написа:цени?
На теб не ти върши работа, тези системи вършат работа за цепнатини, не по-стари от 6 месеца. Имал съм такава система и знам, а иначе преди 2-3 години, цената беше 2-3лв на см, но от ново стъкло, по-хубаво няма, все пак и за е32 и за е36 са по 130-160лв с монтажа, а новото си е нов, стига да не е криво, старото си е с деруги, матиране, износване и така нататък.
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
bobi_maxo написа:Ами не си спомням точно, но за цепка в основата с дължина около 10 см. ми взе може би към 60-70лв.. Което на фона на ново стъкло (към 120-150 лв., може би?) си е добре, а и човека дава гаранция.
мерси колега за 70лв ми го залепи човека почти не си личи !
цепнатината беше на 2 месеца - 1-2см

6 мнения
• Страница 1 от 1