Айде и аз в отбора...
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
absix написа:
ПП: Днес пътувах към В. Търново и без да искам я вкарах в 5,000 оборота докато изпреварвах 2-3 коли и като върна една предавка, щях да си счупя врата. Честно!
Смел си... аз чисто нова кола не бих я вкарал в тия обороти.... сърце не ми дава...

демонстрационните ги карат душманската пък вие не я вкарвате в обороти все едно ще чупите нещо..спокойно...не един документален филм е имал с тема БМВ в нета или по телевизия и там показват как пробват всеки двигател дали отговаря на стандартите им и там повярвай не ги палят само и гасят веднага а пълен тест....хубавото е да се смени първото масло на 2-3.000 км след това на 7 по километраж за да се промие системата от евентуално стружки и малки частици които са се освободили от подвижните части и това е....аз чак сега загрях че е кабрио даже! супер готина кола честито и внимавай с тоя турбалан пък щом си дал толкова пари за нова кола означава че не ти е проблем да си купиш афтърмаркет диф..препоръчвам този на Quaife защото бмв имат електронен блокаж и като сложиш някъв механичен може евентуално да се бърка електрониката затова влез в контакт с тази фирма или друга евентуално и изрично им кажи какво ти трябва и дали ще има смущения...това е
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пич честито!!тия турбини искат тормоз
а колко процента от сумата отдели за почерпка или чакаш събора за тва

а колко процента от сумата отдели за почерпка или чакаш събора за тва

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Mollov написа:absix написа:
ПП: Днес пътувах към В. Търново и без да искам я вкарах в 5,000 оборота докато изпреварвах 2-3 коли и като върна една предавка, щях да си счупя врата. Честно!
Смел си... аз чисто нова кола не бих я вкарал в тия обороти.... сърце не ми дава...
Аз дизела го вкарвах докато беше на 1000-2000 км в 5000 оборота , та вие бензина ще щадите...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Айде аз пак няма да разправям
или айде пак малко жокерче ........ 635d ......... 000004 ......... 259........

или айде пак малко жокерче ........ 635d ......... 000004 ......... 259........

Това с оборотите стана без да искам, просто колата реши, че трябва да се изстреля
След обиколката на БГ тоя уикенд (София - В. Търново - Варна - Сл. Бряг - Бургас - Ст. Загора - Пловдив - София, общо 1004км с разход 10.5) вече сме на 1,900 км и усещам как ще я зареждам два пъти в седмицата в скоро време
Това за маслото го чух няколко пъти в последните дни и ще взема да им се обадя на Камор да видя какво ще кажат.
Благодаря отново за пожеланията на всички.

След обиколката на БГ тоя уикенд (София - В. Търново - Варна - Сл. Бряг - Бургас - Ст. Загора - Пловдив - София, общо 1004км с разход 10.5) вече сме на 1,900 км и усещам как ще я зареждам два пъти в седмицата в скоро време

Това за маслото го чух няколко пъти в последните дни и ще взема да им се обадя на Камор да видя какво ще кажат.
Благодаря отново за пожеланията на всички.
Вече сме на 2,500км и редовно малко над 6,000 оборота. Направо полудява като я настъпиш
Ето малко нов мат'рял от уикенда из Белоградчишко с приятели, приятелки и "старата" любов...
Яд ме е само, че не се сетих да направя малко "rolling shots"
Надявам се да ви харесат, камерата този път беше доста по добра.
ПП: Коментари за жените или хубави, или никакви
Благодаря 

Ето малко нов мат'рял от уикенда из Белоградчишко с приятели, приятелки и "старата" любов...
Яд ме е само, че не се сетих да направя малко "rolling shots"

Надявам се да ви харесат, камерата този път беше доста по добра.
ПП: Коментари за жените или хубави, или никакви

Последна промяна absix на 29 Апр 2008, 23:37, променена общо 1 път
- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
Жените са като по поръчка за тази кола
Пасват перфектно
Прати една, две такива насам, че си търся за моята
P.S. Като я поразработиш още малко пробвай да вкараш 3-та от 100км/ч нагоре да видиш как ще ти пренареди прешлените на гръбначния стълб

P.S. Като я поразработиш още малко пробвай да вкараш 3-та от 100км/ч нагоре да видиш как ще ти пренареди прешлените на гръбначния стълб

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ма що им даваш да барат с ръце лъскавия капак...!?!? луд човек!!
начи за намествания на дискови хернии,лумбаго,ишияс става викаш!?? трета и готово!???:mhihi: треа а зема една,че как ме боли кръстааа....!!
начи за намествания на дискови хернии,лумбаго,ишияс става викаш!?? трета и готово!???:mhihi: треа а зема една,че как ме боли кръстааа....!!
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Днес , както стана ясно и в моята тема видях колата на живо. От километри си личеше дзверо как идваше. Колата е просто уникална. Повтарям уникална. Поздравления !!!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Е това е кола - мечта
Уникално красиво е БМВ-то! със здраве да го караш хиляди безаварийни километри
Наистина, много, много ми харесва
Това с маслото на 2 и после на 7 хил. км е малко пресилено май
. Все пак това е нов двигател, не е като тези от преди 6-7г. , така че според мен е достатъчно при първото обслужване (5000 км. предполагам) да му смениш масълцето. Направих така и с 2-те коли и няма ядове
П.П: Честито отново, пък хайде като се позатопли да ме повозиш
Поздрави

Уникално красиво е БМВ-то! със здраве да го караш хиляди безаварийни километри

Наистина, много, много ми харесва

Това с маслото на 2 и после на 7 хил. км е малко пресилено май

П.П: Честито отново, пък хайде като се позатопли да ме повозиш

Поздрави