Топка скорестен лост

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5

Топка скорестен лост

Мнение от FERINOS » 29 Апр 2008, 14:21

Може ли някой да ми каже как се сваля топката на скоростния лост -- искам да сменя кожения калъф отдолу .

:idea: 10х

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 29 Апр 2008, 14:31

Има го вече написано във форума, ама хайде ще ти обясня. Значи даваш на 2-ра или 4-та, отиваш на задната седала и дърпаш с всичка сила докато не излезе (доста е тагава). Дърпай смело, няма да повредиш нищо, обаче внимавай теб да не се повредиш, защото има доста истории свързани с тази операция :mhihi: Следа като смениш кожата , топката се поставя чрез силно натискане докато не щтракне ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 29 Апр 2008, 14:51

само внимавай при поставянето да не счупиш двете пластмасови "зъбчета" на топката :!: за целта трябва да я нагласиш точно и да бутнеш надол докато щракне ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 29 Апр 2008, 15:18

Това упражнение и аз ще го правя скоро, за да сменям кожата... май да си боцна първо малко допинг и да потренирам с гирички :mhihi: ... че се уплаших от написаното :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от demonazzz » 29 Апр 2008, 16:22

Точно така си е...аз претапицирах някои елементи и един от тапицерите като взе да дърпа направо се уплаших да не изтръгне лоста. После ми обясни, че е нормално, да не се стягам. ;) Гири, фитнес...няма да е зле.

Назад към E46