Бъбреците найс?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Бъбреците найс?!
Колеги чудя се много да ми кажете кое е стои по красиво старите или новите бъбреци бронята за сега ще ми стои старата преди фейса
НЕЩО се оклепах и не успях да направя анкета ако може някой мод да я преправи ще съм му много благодарен анкета с 2 примера старите преди фейса или новите след фейса (bow)

НЕЩО се оклепах и не успях да направя анкета ако може някой мод да я преправи ще съм му много благодарен анкета с 2 примера старите преди фейса или новите след фейса (bow)
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Аз съм За новите (след фейса / широките) .., независимо че съм със старите , веднага щом си намеря широките ги слагам...

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
Я кажете коя година е направен феиса. В смисъл до коя година са със тесните бъбреци и от коя са с широките 

If you love something let it go,
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
laviatan Пуснато на: 29 Апр 2008, 14:40 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
за бъбреци новия модел-но ако става въпрос за броня-стария........на мен по-ми харесва
Точно така де мисля старата броня с новите бъбреци
CrUeSpIrIT Пуснато на: 29 Апр 2008, 14:46 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Я кажете коя година е направен феиса. В смисъл до коя година са със тесните бъбреци и от коя са с широките
Има ТЪРСАЧКА
теми бол с инфо
Иначе до 95 96 са преди фейса тесните
за бъбреци новия модел-но ако става въпрос за броня-стария........на мен по-ми харесва
Точно така де мисля старата броня с новите бъбреци

CrUeSpIrIT Пуснато на: 29 Апр 2008, 14:46 Заглавие:
Има ТЪРСАЧКА

Иначе до 95 96 са преди фейса тесните

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
go4et0o А ти нещо напредвид имаш ли откъде да вземеш/намериш тези широките бъбреци за старата маска ? тъй като мнооогоо трудно се намират, и рядко изпадат тук..., щтото те са два видя широки за след фейса или преди фейса (тоест за новата и старата маска) ...., мисля че на мен и на теб ни трябва за старата маска , широки бъбреци
Та кажи ако знаеш откъде можем да се сдобием с такива....

Та кажи ако знаеш откъде можем да се сдобием с такива....
6 мнения
• Страница 1 от 1