Христо Стоичков преби български фотограф навръх Великден

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: ..

Мнение от SKISA » 29 Апр 2008, 14:12

bavareca_86 написа:баце обърка швабите с испанците май :mhihi: :mhihi:
ма ше се нау4иш

кое точно ше се научим...!?!?

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 29 Апр 2008, 14:17

SKISA написа:
ма ше се нау4иш

аве кат си пуснах поста твоя го немаше :mhihi: ,имах предвид дзвер
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Апр 2008, 14:31

bavareca_86 написа:
SKISA написа:
ма ше се нау4иш

баси ...веднага проговори христостоичковското в мене...!!! :mhihi: щех да ти рипнем на фотоапарата...! :mhihi: сори!
в българия ,освен тоя христо има още маса народ ,който си въобразяват ,че като са малко по-известни за тях законите не важат!! изненадааа...! важат!!! отделно тия пуяци ритнитопковците понеже са се овъртели у пари ,а немат грам мозък в тиквите си са най-наглите! едното дърво ми вика:"духайте супата!" ,другото вика: "....мамата!"....!! ми мамата ви на вас !! принципно е сбъркана цялата работа ,щото едни други хора ,които биха могли примерно да открият лекарство против спина или рака ,или да направят някакво значимо откритие ,което да помогне на цялото човечество взимат заплати една стотна или по-малко от спортистите...!! нищо лошо след като от реклами идват толкова пари в спорта да печелят добре ,но параметрите и пропорциите са сбъркани! заради едното викане час и половина се изсипват милиони и даже милиарди ,а за тва ,което може да спаси милиони хора се отделят стотици хиляди...!! е нещо не е наред в целата сметка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Апр 2008, 14:51

ма ше се нау4иш

Не ги бъркам, баце. Точно като Стоичков беше звездата, ми преподаваха германци. И гледаме заедно мача, а ония като го видят да се разприказва и почват "Стоичков! Не мамата, не!" И се хилят. Тъй го подиграваха. А че е играл в Барселона е друг въпрос.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 29 Апр 2008, 14:54

ицо си е тъпня открай време... лошото е, че акредитираните за ф1 фотографи ще са вече 79, тъй като никой, ама абсолятно никой няма да толерира тази "фотография", която се е опитал да постигне великия професионалист!

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 29 Апр 2008, 15:17

Абе защо някак не ми се вярва за 1 снимка Стойчков да раздава юмруци....според мен в цялата история нещата не са доразказани и това репортерче,нещо....
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 29 Апр 2008, 15:43

Жалкото е, че всичко трябва да се решава с бой.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 29 Апр 2008, 16:18

SKISA написа:e такова ни е лицето пред света...!!! е тоя нещастен бай ганьо ! с неговото име ни познават хората,с него ни свързват...! тоя не е селянин-тоя е селяндур!показал го е с хилядите си изяви по интервюта или покрай терена или па на самият терен...! не защитавам журналиста. въпреки че той може да не е бил журналист-можеше да си е съвсем обикновен турист,който е видял своят кумир и е решил да го щракне за спомен. тва не е папарашко-не бъркайте понятията. папарашко би било да го снима без гащи или с любовницата или в някаква неудобна или неприлична поза...! просто си представете ,че е бил обикновен турист и е искал да се похвали пред приятелите в софия със снимка на стоичков.
и оня пейзан вместо да се радва ,че хората го тачат-отишъл и го пребил!!! само се чудя -тва момче ,журналиста,като го гледам е якичък как не го е цапнал да му спре спрената кариера за един месец...!?!?!?
стоичков е едно мизерно същество,което се възгордя от футболните си умения и реши ,че може да се изсере на цяла една българия ,па и на половината европа на главата!!! що па не съм с бременната ми жена и да ме удари и да почне да я псува да види кой е прост българин...!
преди около 5г ми излезе на околовръстното на червено с един сив ягуар с лампето отгоре и едвам спрях да не го отнеса в неговата врата. зави си невъзмутимо се едно за него нема знаци и светофари и даже ме изгледа "строго и възмутително" ,че едва съм спрел...!!! тогава го псувах на всички врачански псувни дето се сетих ,па и тия дет не се сетих!!! после като помислих си викам:добре ,че не го уцелих ,щото накрая щеше да излезе ,че аз съм бил на червено!!!
колкото е по-голям човека и по-нагоре в обществото-толкова би трябвало да е по-толерантен и да знае и помни от къде е тръгнал,а не да виси в облаците!! тоя тупан тва не го умее....!!!!

Е, това е истината! :yes:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 29 Апр 2008, 16:49

SKISA написа:
bavareca_86 написа:
SKISA написа:
ма ше се нау4иш

баси ...веднага проговори христостоичковското в мене...!!! :mhihi: щех да ти рипнем на фотоапарата...! :mhihi: сори!
в българия ,освен тоя христо има още маса народ ,който си въобразяват ,че като са малко по-известни за тях законите не важат!! изненадааа...! важат!!! отделно тия пуяци ритнитопковците понеже са се овъртели у пари ,а немат грам мозък в тиквите си са най-наглите! едното дърво ми вика:"духайте супата!" ,другото вика: "....мамата!"....!! ми мамата ви на вас !! принципно е сбъркана цялата работа ,щото едни други хора ,които биха могли примерно да открият лекарство против спина или рака ,или да направят някакво значимо откритие ,което да помогне на цялото човечество взимат заплати една стотна или по-малко от спортистите...!! нищо лошо след като от реклами идват толкова пари в спорта да печелят добре ,но параметрите и пропорциите са сбъркани! заради едното викане час и половина се изсипват милиони и даже милиарди ,а за тва ,което може да спаси милиони хора се отделят стотици хиляди...!! е нещо не е наред в целата сметка!
за да ми се извиниш 4акам каса бира на збора,май сме в един хотел :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 29 Апр 2008, 16:57

аз пък ще кажа браво на ицо бал съм им маиката нахална стане катастрофа тия там снимат и разпитват застрелят някои пак досаждат на близките малко го е бил треало е да го смаже как ще го смина и притеснява след снимките ще имаи коментар ТРЕА ДА СЕ НАУЧАТ МАЛКО НА РЕД НАСРАНИ ПАПАРАЦИ :box:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 29 Апр 2008, 17:52

Мишу написа:аз пък ще кажа браво на ицо бал съм им маиката нахална стане катастрофа тия там снимат и разпитват застрелят някои пак досаждат на близките малко го е бил треало е да го смаже как ще го смина и притеснява след снимките ще имаи коментар ТРЕА ДА СЕ НАУЧАТ МАЛКО НА РЕД НАСРАНИ ПАПАРАЦИ :box:

Не става дума за папарак обаче :)

http://photo-cult.com/presenting/LAP/p1.php

Стоичков би трябвало поне от обща култура да го познава. Ама от къде тая обща култура...

Освен това на обществено място всеки може да те снима без да иска разрешение за това. Още повече, че Стоичков би трябвало да е свикнал с това. Според мен постъпката му е първична и необмислена.

Дай преди да снима човека да мине по всички маси да иска разрешение, или камата щото е кама ше бие фотографи?

Са ще го осъдят да даде некой лев, щото това ще го заболи най много.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 29 Апр 2008, 18:21

Vra4anin написа:
ja написа:
Мишу написа:аз пък ще кажа браво на ицо бал съм им маиката нахална стане катастрофа тия там снимат и разпитват застрелят някои пак досаждат на близките малко го е бил треало е да го смаже как ще го смина и притеснява след снимките ще имаи коментар ТРЕА ДА СЕ НАУЧАТ МАЛКО НА РЕД НАСРАНИ ПАПАРАЦИ :box:

Не става дума за папарак обаче :)

http://photo-cult.com/presenting/LAP/p1.php.

спор няма че не е папарак, но начина по който реагира (поне от казаното от него самия по тв-то) на мен поне ми изглежда на чиста папарашка постъпка. Стоичков влиза в ресторанта, онзи снима и си излиза от ресторанта, просто на Стоичков му е кипнало и е реагирал първосигнално (идиотско). А ако преди това и някоя мадама му е дигнала нервите.... :mhihi:

Абе кипнало не кипнало, никой нема право да те удря :) Това в цивилизованите държави се наказва. Освен ако не е при самоотбрана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Апр 2008, 18:53

трябваше и репортерчето да му тупне една да се наака тоя селски бекверно да се приземи малко

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 29 Апр 2008, 19:14

откъде да го познава някакъв си селтак ти познаваше ли го преди да го набият па аз и сега не го познавам бах ти наглото копеле изпратен е да снима формулата не стоичков закона си знае работата откъде да познава тъп фотограф те са 100ци данеби фотографа да е световно известен
Последна промяна Мишу на 29 Апр 2008, 19:22, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 29 Апр 2008, 19:19

Ако не дръпне някоя връзка в Испания, знаеш ли как ще му разплачат мамицата на "камата" :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата