Христо Стоичков преби български фотограф навръх Великден

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 28 Апр 2008, 22:55

Абе да ви кажа по-долни и мизерно нещо от журналист няма на тоя свят. Тия хора си мислят, че всички известни личности са им длъжни и нямат право на личен живот. И мен некакъв да дойде да ме снима докато вечерям, ше му спукам кофата от бой.
Не оправдавам Стоичков, но журналистчетата малко губят представа за благоприличие, наглост и нахалство!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 28 Апр 2008, 23:18

Значи, че има нахални журналисти, има!
Но, то това им е работата да са нахални,
иначе остава гладен!
А, Стойчков като не иска да го снимат,
да си яде дома, или да беше си стоял
в отборчето от Харманли(не му знам името),
и да не се ядосва на журналята!
Това е съдбата на известните, да не са ставали такива!
Виж мен ако ме снимат, даже ще се среша преди това! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 28 Апр 2008, 23:39

И аз съм журналист и се познаваме с Любето /колеги сме/ и приятели и мога да кажа, че е голям пич.А Ицо е ЛАЙНАР от много време ама по-отскоро почна да го показва. :no:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 28 Апр 2008, 23:53

абсолютен селянин е тоя Стоичков!
Срам ме е,че е българин! :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 29 Апр 2008, 0:01

pepo_ood написа:абсолютен селянин е тоя Стоичков!
Срам ме е,че е българин! :uups:

само от него ли те е срам колега .. мен от него и още 8 или 6 милиона май станаха :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 29 Апр 2008, 0:02

никога не съм предполагал че човек с толкова обичан от народа някога може толкова автоголове да си вкара че да го намразим всичките!!! Много тъпо и селско изпълнение наистина! Доста ми падна в очите :confused:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 29 Апр 2008, 0:39

ineedmoney написа:никога не съм предполагал че човек с толкова обичан от народа някога може толкова автоголове да си вкара че да го намразим всичките!!! Много тъпо и селско изпълнение наистина! Доста ми падна в очите :confused:

човече ти до сега зимен сън ли си спял :)
мислиш ли че на такива хора с такова положение им пука за народа и кои какво било ... те го даваха по Господари за буркана къде караше с джипа и не спазваше никакви закони и лъжеше налево надесно ... така че какво се очудвате .. тои е гордоста и показателя на това което сме .. дали на див селянин пари и гледай сайр ... като и не само тои прави в нашта хубава страна ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Re: Христо Стоичков преби български фотограф навръх Великден

Мнение от asasin18 » 29 Апр 2008, 0:43

BMWPetar написа:Е*ати лайнара :evil:
http://vbox7.com/play:82b5dd5f
да ги еба у папараците, добре го е бийнал :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Апр 2008, 1:01

Искам само да кажа, че никой не му е дал пари, а той си ги е направил.
Който си е селянин си е такав и с пари и без тях.
Има много виновни репортери, да беше отишъл и го попитал г-н Стоичков може ли да ви снимам и т.н. А, не да казва "мисля че това не е проблем" ми питай бе диване все пак хората не са на стадиона, а хапват.
Имам чувството, че всички български репортери са като подчинените на албена вулева. :mhihi: Не харесвам стоичков, но журналиста си е виновен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 29 Апр 2008, 9:35

Според мен и двамата са действали по български- единият без да пита,а другия без да мисли!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 29 Апр 2008, 10:10

B U L L I написа:да пукне дали мангала мръсен
тоя си мисли че още е звезда и мисълта,че барбатов стремглаво го измества от пиедесетала му го изнервя до краен предел.
лекарството против болеста"стоичков" е да бъде забравен и то за винаги
бербатов колкото и да е добър,нито се о4ертава да стане 4-ти в света,нито за спе4ели шампионска лига или купа на уефа за сега,нито е шампион на някое голямо първенство нито е голмайстор на световно първенство,а няма и номинациии в топ 10 за златна топка,а стои4ков ги има ;) така 4е бербатов още е мноооого дале4е от стои4ков,и аз не го оби4ам ама секи си има право на ли4ен живот и къф е тоя 4е да го снима :!:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Апр 2008, 13:12

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Апр 2008, 13:20

Пичове,
Имам принципа с футбол да не се занимавам, ама ...
Защо ми се струва че в тази тема се обсъжда културата на Стоичков?

Има ли какво да се обсъжда въобще? То е работа ясна.
Мен колко пъти са ме снимали на улицата без разрешение... Още никого не съм пребил..

Стоичков....
Кой беше па тоя....
Аве, това не беше ли същият елемент, покрай който германските съдии се научиха да казват на български: "Стоичков! Не мамата, не!"
Или беше оня, дето отказа да плати данъци защото тъй се разбрали с треньора, напсува българската държава и забягна в Америка.
Честно казано със спортната "журналистика" и аз имам някакъв скромен опит. Винаги се стараех срещите да са уредени, човекът да одобри статията преди да я пуснем...
Но ако ви кажа колко момчета, които могат да смачкат лицето Стоичков с една ръка има... Колко от тях имат и световни титли, и колко от тях са не досадени, а буквално жестоко обидени на статии на журналисти...
И имат културата никого да не са пребили досега, просто да избягват неприятните им лица и издания, а тоя се бие че го снимали.
Вие мислите ли, че Стоичков преди да пребие репортера учтиво му е обяснил, че моментът е неподходящ и е по - добре да опита в друго време?
Лошо. Всеки си избира какъв национален герой да бъде. ТОя я явно българският Денис Родман или Майк Тайсън.
Жив и здрав да е.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Апр 2008, 13:40

e такова ни е лицето пред света...!!! е тоя нещастен бай ганьо ! с неговото име ни познават хората,с него ни свързват...! тоя не е селянин-тоя е селяндур!показал го е с хилядите си изяви по интервюта или покрай терена или па на самият терен...! не защитавам журналиста. въпреки че той може да не е бил журналист-можеше да си е съвсем обикновен турист,който е видял своят кумир и е решил да го щракне за спомен. тва не е папарашко-не бъркайте понятията. папарашко би било да го снима без гащи или с любовницата или в някаква неудобна или неприлична поза...! просто си представете ,че е бил обикновен турист и е искал да се похвали пред приятелите в софия със снимка на стоичков.
и оня пейзан вместо да се радва ,че хората го тачат-отишъл и го пребил!!! само се чудя -тва момче ,журналиста,като го гледам е якичък как не го е цапнал да му спре спрената кариера за един месец...!?!?!?
стоичков е едно мизерно същество,което се възгордя от футболните си умения и реши ,че може да се изсере на цяла една българия ,па и на половината европа на главата!!! що па не съм с бременната ми жена и да ме удари и да почне да я псува да види кой е прост българин...!
преди около 5г ми излезе на околовръстното на червено с един сив ягуар с лампето отгоре и едвам спрях да не го отнеса в неговата врата. зави си невъзмутимо се едно за него нема знаци и светофари и даже ме изгледа "строго и възмутително" ,че едва съм спрел...!!! тогава го псувах на всички врачански псувни дето се сетих ,па и тия дет не се сетих!!! после като помислих си викам:добре ,че не го уцелих ,щото накрая щеше да излезе ,че аз съм бил на червено!!!
колкото е по-голям човека и по-нагоре в обществото-толкова би трябвало да е по-толерантен и да знае и помни от къде е тръгнал,а не да виси в облаците!! тоя тупан тва не го умее....!!!!
Последна промяна SKISA на 29 Апр 2008, 13:56, променена общо 1 път

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 29 Апр 2008, 13:41

баце обърка швабите с испанците май :mhihi: :mhihi:
ма ше се нау4иш
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата